Velkommen! Log ind Nyeste indlæg Opret en ny profil Regler

Avanceret

Kreutziger og Saxo - den tror jeg ikke på.

Transferrygter
04. august 2009 kl. 18:10
Hvilken sider er gode med rygter om kommende rytter til diverse hold.
Måske endda med opdateret transferliste.

Hvem har Team Sky eller Team Lance til næste år, syntes at have læst at Team sky havde ca 20 stk men kan ikke finde en side som har dem skrevet ned.

Hvem mon de får og hvad med mit eget hold Saxo Bank Smiler.

Kom bare med rygter eller mulige stjerner, sprinter, vandbærer eller bjerggeder til holdene.
Re: Transferrygter
04. august 2009 kl. 18:21
Vi skal da ikke til at udsprese rygter, eller?.
Re: Transferrygter
04. august 2009 kl. 18:33
Nej men der er jo altid en masse snak.
Så det var ikke usande rygter, nok mere som den med Ballan på vej til Sky eller dem som er gjort færdige som L Didier til Saxo Bank.

Det er altid underholdning Sej
Re: Transferrygter
04. august 2009 kl. 19:24
Dette er min favoritårstid netop af den grund. Transferrygter er det bedste jeg ved. Tror faktisk jeg holder mere af det end reelt at se cykelløb. Spøjst.

Hermed et par gode sider til at holde sig opdateret i rygtebiksen:

2cyle.be (et herligt forum hvor rygter af en hver art bliver støvsuget. Opddelt i stagiaire, ProTour og pro-continental).
Velo-club (fransk hjemmeside med regulær, holdopdelt opgørelse).
WV-cycling (hollandsk side der er gode til at samle rygter. Har en liste med alle transfers, rygter såvel som bekræftede).
Cyclismag (fransk pendant).

Så er man godt stillet. Men godt med en tråd hvor vi kan kaste de mest interessante (som vi så kan debatere). Jeg er personlig helt vild med tanken om Flecha og Ballan samlet på Team Sky. Hvis Boasson Hagen også kommer bliver de helt ustyrlige i Flandern Rundt.
Re: Transferrygter
04. august 2009 kl. 19:51
Scott Sunderland har skudt Ballan-rygtet en smule ned, så det virker sandsynligt, at han ender hos RadioShack. På sin Twitter-profil skriver Sunderland følgende:

"Been answering some phone calls from journalists; confirming that...Team Sky have NO interest in signing Ballan. Now back to the shelving!"
Re: Transferrygter
04. august 2009 kl. 20:43
Selvom jeg da er ked af at høre det, så er denne benægtelse jo netop pointen. Rygter slipper fantasien løs. De giver anledning til at lege; at tænke alting nyt. Det er naturligivs ikke alle rygter der viser sig som sande. Faktisk de færeste. Men deri beror alt det sjove.
Re: Transferrygter
04. august 2009 kl. 20:47
Sådan en benægtelse kan lige så godt være en bekræftelse af at der er noget om snakken.

Hvor ofte ser man ikke at klubber har skudt rygter ned for dagen efter at offentliggøre netop et sådant køb.
udpluk af de interessante holdskifter
05. august 2009 kl. 11:08
På baggrund af velo-club er der i hvert fald for nu tre interessante skifter som jeg vidste noget om.

1) Moreau fra Agritubel til Caisse D'Epargne. Jeg troede den gamle mand skulle pensioneres, men måske er forklaringen bare at Caisse (fransk sponsor) vil være sikker på at komme med i Touren også selvom Valverde bliver endeligt udelukket.

2+3) brd. Velits fra Milram til Columbia. Det er da lidt af et scoop som Columbia har lavet der. Specielt Peter Velits har haft en rigtig stor sæson og ligner en mand der er klar til at lave et kæmpe gennembrud. Ydermere er de unge sultne og endnu uden stjernenykker (hvem sagde skræddersyet til Columbia?). Hvorfor Milram til gengæld ikke betaler sig fra at holde på en af de eneste ryttere der har lavet resultater i denne sæson, er mig dog en gåde.
Re: udpluk af de interessante holdskifter
05. august 2009 kl. 11:15
Milram kunne kun tilbyde 1-års kontrakter til Velits brødrene, pga. sponsorsituationen, hvilket ikke var tilfredsstillende for dem.
Re: udpluk af de interessante holdskifter
05. august 2009 kl. 13:39
der er jeg også forundret. Jeg har P. Velitz på mit hold året rundt, og har høstet mange point, i forhold til prisen.
Re: udpluk af de interessante holdskifter
05. august 2009 kl. 14:20
Som CycProf nævner er det ret simpelt. Brødrene vil gerne have sikkerhed i længere tid, og det kan Milram ikke garantere på grund af en skrøbelig sponsorsituation.

Se følgende tråd og indlæg for links of andre kommentarer: [www.feltet.dk]
Egor Silin til Katusha eller Team Saxo Bank
05. august 2009 kl. 02:34
Live-radsport.ch beretter at både Team Saxo Bank og Katusha er interesserede i at skrive kontrakt med det russiske supertalent Egor Silin (tyskerne staver hans navn anderledes, men der er tale om den samme rytter). Dette er i øvrigt en anden god side for transferrygter som jeg glemte i forbifarten. Se her for Egor Silins resultater mm.

Her har vi altså kampen mellem nationalholdet (Katusha) og stjerneholdet (Saxo Bank). Det bliver spændende at se hvad unge Silin finder bedst for sin personlige udvikling.

Der kan siges meget om Riis’ talenterhvervelser de seneste år. Personligt har jeg været meget skuffet, når snakken går på ikke-danske ryttere. Og også vedr. nogle af de danske. Det er altså især vedrørende udenlandske talenter, det har haltet, hvor det egentlig kun er Jonathan Bellis der - målt på resultater - havde fortjent en kontrakt på et så stærkt mandskab som Saxo Bank.

D. Klemme kan forsvares, men kun med nød og næppe, og den rødhårede tysker kan stadig nå at overbevise, men har pt. kun andenpladsen i det notorisk uforudsigelige tyske mesterskab at lægge til sit navn. Når der ikke er tale om danske ryttere skal vi altså tilbage til Mattew Goss for at finde gode, spændende underskrifter, og selv Goss var ikke det mest åbenlyse navn i sin tid, selvom han så sandelig har vist sig alt tilliden værd. Jeg betragter Goss kontraktforlængelse som Riis’ vigtigste underskrift i denne sæson, og det skal blive spændende, for de andre hold må også være meget interesserede nu.

Faktum er dog, at de største succeshistorie hos Saxo Bank, i forhold til neo-pro kontrakter, er typisk er kommet på baggrund af vennetjenester og personlige anbefalinger (vi taler her om Linus Gerdeman/Voigt, Frank Schleck, og Matthew Goss/O’Grady) . Sådan fungerer det delvist alle steder, men talentjagten virker ikke sat i system som hos Team Columbia, hvor der decideret er ansat scouts. Og underskrifterne bærer præg af disse to metoder.

Egor Silin, hvis der er hold i rygtet, tyder dog på en kontraktstrategi, som bringer minder tidligere tider. Silin kan på mange måder minde om V. Gusev. Her er tale om en rytter, der har præsteret godt og som holdet har udset sig og har tænkt sig at kæmpe for. På baggrund af resultater. I type er Gusev og Silin heller ikke ulig; Silin kan lidt af det hele, og specialisering synes meget svært at vurdere på dette tidspunkt. Han kan blive alt fra klassementrytter til klassikerspecialist. Det eneste der er sikkert, er at han er god og stærk.

Dette er givetvis overfortolket, og forbindelsen kan simpelthen vise sig at være G. Lombardi, der før har givet Riis fif. Lombardi er agent disse tider - for blandt andet Schleckerne - og han kan også have Silin, der som mange russiske ryttere mest kører i Italien, under folden.

Der er altså ikke noget galt med at Saxo Bank skriver under med en Laurent Didier; det har noget at gøre med Schleckerne, og kan være med til at holde dem på holdet, som insinueret andetstede på debatten. Og sådanne projekter og satsninger HAR holdet haft succes med. Men der skal efter min mening være en balance. Silin er mere sexet end Didier. Og her udgør Silin altså et tiltænkt friskt pust, hvor holdet altså viser at de også er ’nede med den fede’. Og Egor Silin er fed. Eller rettere ph-fed: Phat!
Didier til Saxobank
05. august 2009 kl. 08:24
Kan være de er ude efter en Luxembourgsk sponsor?
Re: Didier til Saxobank
05. august 2009 kl. 09:27
Hvis det er tilfældet er det umuligt at se, hvad Didier skulle bringe til bordet som brødrene Schleck ikke allerede har.
Re: Didier til Saxobank
05. august 2009 kl. 11:53
Der bor under en halv million mennesker i Luxembourg. Så er der ganske vist flere firmaer, end der er mennesker (!), men det er næppe i Luxembourg, de er ude på at sælge ting. Så en fyrstedømmesponsor er der nok lange udsigter til.

[stein.bohse.org]
Re: Didier til Saxobank
04. november 2010 kl. 18:41
Ja, det har du nok ret i, hvem i Luxembourg skulle dog være interesseret i at sponsorere cykling - dumme mig!
Re: Egor Silin til Katusha eller Team Saxo Bank
05. august 2009 kl. 10:15
Mania Skrev:
-------------------------------------------------------
> steder, men talentjagten virker ikke sat i system
> som hos Team Columbia, hvor der decideret er ansat
> scouts. Og underskrifterne bærer præg af disse to
> metoder.

Systemet til Columbia er ikke mere komplisert enn at man skriver kontrakt med de talentene som har best resultater.
Re: Egor Silin til Katusha eller Team Saxo Bank
05. august 2009 kl. 10:55
samb Skrev:
-------------------------------------------------------
> Systemet til Columbia er ikke mere komplisert enn
> at man skriver kontrakt med de talentene som har
> best resultater.

Selvom det mere eller mindre er sandt, så er resultatet stadig, at Columbia skriver kontrakt de ungdomsryttere, som vi her på forum finder mest interessante. At Erik Zabel o.a. gennemgår de samme resultatlister som vi, ændrer ikke på det faktum, at Columbia er længere fremme i skoene end andre hold, også selvom det efter f.eks. fodboldstandarder er tale om næsten arkaiskgamle strategier. Det røber vel egentlig mere om de andre hold end Columbia.
Re: Egor Silin til Katusha eller Team Saxo Bank
05. august 2009 kl. 10:55
Enig, det lader ikke til at der er nogen overordnet strategi andet end aggressivitet. Man behøver såmænd ikke være talentspejder eller sportsdirektør i verdensklasse for at se at Ghyselink, van Garderen og Guldhammer er stortalenter.

Angående Riis så tror jeg at han har haft en periode, hvor han var en smule træt af udenlandske stortalenter, der smuttede så snart de skulle til at præstere for holdet. Nu da den danske talentmasse er ved at være udtømt (Guldhammer er vel reelt den eneste med niveau til et skifte nu, Østergaard, Vinther og Juul Jensen måske til næste år) bliver han nødt til at kigge andetsteds.

Silin vil være fremragende, et af mine absolutte yndlingstalenter, altid angrebslysten i kuperet terræn, farlig på stregen og en habil bjergrytter. Jeg har dog svært ved at se ham på holdet, Riis har ikke ligefrem vist stor begejstring for talenter opflasket i Italien.
Team SKY
09. august 2009 kl. 18:32
Så skulle det være sikkert at Edvald Boasson Hagen og Thomas Lövkvist er de næste som Team sky har købt. Det er nogle flotte køb sammen med Flecha, spændende hvem der mere kommer på holdet.
Øv at Boasson Hagen ikke kom på Saxo-holdet da han er et kæmpetalent.
Re: Team SKY
09. august 2009 kl. 19:36
Om jeg fatter Columbia har ladet Boassen gå.
Re: Team SKY
09. august 2009 kl. 20:04
print-screen Skrev:
-------------------------------------------------------
> Om jeg fatter Columbia har ladet Boassen gå.


Lol knallert. Det var nok ikke frivilligt skal du se...
Re: Team SKY
09. august 2009 kl. 20:25
Re: Team SKY
10. august 2009 kl. 16:34
Læste det på Radsport.
Re: Team SKY
12. august 2009 kl. 16:06
Det kan ikke være sikkert før efter 1. september - når nye kontrakter pmå offentliggøres... indtil da vil alt være på rygte-stadiet - omend meget velkvalificerede rygter!
Max
Joaquim Rodríguez til Katusha
10. august 2009 kl. 21:34
Nibali bliver; Caisse d'Epargne og Saxo Bank efter Mauricio Soler
11. august 2009 kl. 16:09
Se blandt andet her.

Ikke det mest troværdige rygte - i hvert fald ikke Saxo Bank delen - men Soler søger i hvert fald ny arbejdsgiver efter at Barloworld trækker sig. Tilgengæld er han oplagt hos det spanske hold, der ofte har forsøgt sig med sydamerikanske og flygtige bjergryttere (senest Rujano og Rigoberto Uran). Saxo Bank, derimod, har ikke megen brug for en rytter med Solers kvaliteter, ligesom han ikke passer ind i deres typiske kontraktmønster (i ved hvad jeg mener). Alle hold har selvfølgelig brug for stærke bjergryttere, men Soler forekommer ikke som en rytter der kan være Schleckerne til megen gavn i Touren, ligesom han er et lige så usikker og flygtigt kort som Van Goolen i forhold til en rolle som kaptajn i Giroen/Vueltaen.

Omvendt beretter cyclingnews, via Scott Sunderland, at Nibali ikke går nogen steder. Han har stadig et år tilbage - jeg forestiller mig en slags options-ting, hvor han ville kunne forlade holdet skulle han ønske det. Det efterlader for mig at se et overfyldt GT-hold hos Liquigas, hvor Pellizotti, Basso og Nibali ikke går nogen steder lige foreløbig, men hvor Roman Kreuziger snart skal til at tænke at finde sig et nyt hold. Efter et flot, men ikke overvældende Tour de France er der måske lidt færre interesserede end før Touren, men jeg tror nu ikke der er nogen der tvivler på Kreuzigers potentiale, også selvom Nibali viste sig som det stærkeste kort. Men jeg kunne godt tænke mig at Kreuziger så sig om efter en muglighed for at undslippe en bunden rolle i forhold til de tre italienske stjerner på Liquigas; der er vel kun ugelange etapeløb i sigte, foruden en (for Kreuziger) ligegyldig Vuelta. Jeg tænker at Saxo Bank, Columbia, Rabobank, RadioShack og Lampre vil være de mest interesserede (på lidt mærkelig vis har jeg faktisk ikke hørt nogle rygter den seneste tid).
Re: Nibali bliver; Caisse d'Epargne og Saxo Bank efter Mauricio Soler
11. august 2009 kl. 16:16
Roman Kreuziger ville være intressant, og mon ikke der bliver holdt øje med ham, men tror ikke Saxobank er intresseret i Soler!
Re: Nibali bliver; Caisse d'Epargne og Saxo Bank efter Mauricio Soler
11. august 2009 kl. 17:28
Tror du han vil have mere fremtid på Saxo Bank end hvor han er nu. Basso-PelliZotto-Nibali, mod Andy-Frank Schelck og måske en flyvende Fuglsang. Det ligner lidt 1-1.
Re: Nibali bliver; Caisse d'Epargne og Saxo Bank efter Mauricio Soler
11. august 2009 kl. 18:41
Overhovedet ikke. Jeg skriver bare hvem jeg tror vil poppe op som interesserede. I øvrigt skal Team Sky da også nævnes som en oplagt destination for Kreuziger. Når jeg nævner Saxo Bank er det blot fordi Riis er blevet sat i forbindelse med Kreuziger så mange gange, at jeg ikke kan forestille mig de ikke er inde i kampen i denne omgang.
Kreutziger
11. august 2009 kl. 21:24
I mine øjne er kreuziger et fantastisk talent på højde med Andy Schleck som skal bruge lidt længere tid til at slå igennem i de store toure fordi han er lidt tungere, lidt dårligere på de lange/høje bjerge men bedre på enkeltstarterne.

Måske restituere han ikke så godt men det tror jeg bestem også har noget med læring og tid at gøre.

Jeg tror han ville have godt af luftforandring og komme til at køre under en læremester med samme fysik som ham selv - aka Riis, Armstrong.

Men jeg tror ikke på SaxoBank - der ville simpelthen blive for mange høvdinge og for mange talentfulde ryttere. Selvom jeg tror det ville være et perfekt match.

Han skal passe på han ikke ender som Brajkovic, der forspilder sit talent på Astana.

PtW
Re: Kreutziger
11. august 2009 kl. 21:29
Meget enig, men man kunne sige, at hvis han var villig til, at se bort fra touren, men istedets satse på Giroen, eller Vueltaen, ville han osse være perfekt for Riis, en superhjælper i touren, der selv ville kun gøre en top 5 hjem, i giroen eller vueltaen. Og som du skriver, tror jeg han ville passe godt til Riis
Re: Kreutziger
12. august 2009 kl. 00:16
Jeg er overordnet set enig i alt hvad du siger. I øvrigt minder Kreuziger og Andy Schleck relativt meget i kropsbygning: Kreuziger er 183 og 65 kg, Schleck 186 og 67 kg. Jeg tror de vil nærme hinanden mere og mere som årene går, alt i mens Kreuziger bliver lidt bedre i de højeste bjerge, restituerer lidt bedre og for ført sin gode prolog til de længere enkeltstarter. Det skal nok ske.

Kreuzigers hjemmeside for tal: [www.teamliquigas.it]

Ellers er jeg da enig i at Kreuziger helst skal til et sted hvor han for mulighed for at udfolde sit talent. Men ud fra Kreuzigers resultater og indlysende talent kan jeg bare ikke forestille mig at han kommer til et mindre hold. Det bliver spændende.
Kreutziger og Saxo - den tror jeg ikke på.
12. august 2009 kl. 07:47
Med det mønster i Riis' kontrakunderskrivelser, som vi har set - kontrakterne til Lund, Klostergaard og seneste Didier i sammenhæng med den stadig manglende co-sponsor, så er en snak om Kreutziger og Saxo ikke realistisk snak.

Måske er Kreutziger noget for Armstrong - nu da han sandsynligvis ikke kan få fat i Andy her i 2010.

Med risiko for at få 98 pct. af brugerne her i debatten på nakken, så tillader jeg mig alligevel, at nævne Jonathan Hivert's navn i denne forbindelse. Han kørte et fantastisk Paris-Nice i år og viste stort potientiale. Han skulle så have strålet i årets tour, men startede med at styrte og derefter så han kun løbet fra området i feltet tidligere benævnt som "Skibbys kontor".

Det betyder nu, at han har fået 5 kolde tæer i måsen af Skil-Shimano. En for mig uforståelig beslutning, men han er altså ledig, ung, til at betale og en ok lodseddel at forsøge sig med for Riis, nu da pengepungen er meget lidt fuld.
Re: Kreutziger og Saxo - den tror jeg ikke på.
12. august 2009 kl. 11:59
Det eneste jeg har læst om Hivert er at han ikke får forlænget sin kontrakt. I virkeligheden kan det hænge sammen med at han har rigeligt med tilbud og simpelthen gerne vil videre. Vi får se. Han er ldig og ok interessant.

Cyril Lemoine fik i samme omgang også at vide at han skulle finde et nyt hold. Ikke lige så ung (eller lovende) som Hivert, men har dog haft nogle flotte placeringer sæsonen igennem (5 i Criterium Int., 3 i Quatre Jours de Dunkerque, godt ned frenne på et par etaper i Touren). Han burde som de mindste kunne finde plads på et fransk hold.
Lemoine til Corfidis; Tiago Marchado til Caisse d'Epargne
12. august 2009 kl. 12:39
Så fandt jeg selv svaret og ja, Lemoine er eftertragtet af de franske mandskaber. Eftersigende skulle Cofidis være ivrige, ifølge LiveRadsport.ch.

Nu til et mere interessant rytgte, som i hvert fald et par brugere her på forum vil være yderste interesserede i (og som de sikkert har opsnuset langt før mig). Tiago Marchado, der i disse tider kører Portugal Rundt, skulle (endelig) være på vej til et ProTour-mandskab. Unzue, DS hos Caisse d'Epargne, skulle allerede have været interesseret i Marchado sidste år, men det mindre portugisiske hold Madeinox-Boavista ville altså gerne beholde ham. Nu skulle banen endelig være kridtet og Marchado kan prøve kræfter med de store løb. Kilde: Cyclismag.

Alt sammen opsnappet på følgende sted i første omgang.

Tiago Marchados resultater.
Re: Kreutziger og Saxo - den tror jeg ikke på.
18. august 2009 kl. 03:45
Mania Skrev:
-------------------------------------------------------
> Det eneste jeg har læst om Hivert er at han ikke
> får forlænget sin kontrakt. I virkeligheden kan
> det hænge sammen med at han har rigeligt med
> tilbud og simpelthen gerne vil videre. Vi får se.
> Han er ldig og ok interessant.
>
> Cyril Lemoine fik i samme omgang også at vide at
> han skulle finde et nyt hold. Ikke lige så ung
> (eller lovende) som Hivert, men har dog haft nogle
> flotte placeringer sæsonen igennem (5 i Criterium
> Int., 3 i Quatre Jours de Dunkerque, godt ned
> frenne på et par etaper i Touren). Han burde som
> de mindste kunne finde plads på et fransk hold.

Både Lemoine og Hivert har skrevet kontrakt med Stephane Heulots hold Besson-Chaussures-Sojasun, som tilsyneladende opgraderer kraftigt til næste år - har også skrevet under med talentet Jerome Coppel og en rutineret herre som Sebastian Joly, så mon ikke vi skal regne med at se dem med et wild card til touren næste år? I forvejen har de kontrakt med velkendte Jimmy Casper, som har haft en glimrende sæson i år.
Max
Soler bekræftet til Caisse d'Epargne
17. august 2009 kl. 14:36
Re: Soler bekræftet til Caisse d'Epargne
17. august 2009 kl. 15:24
Quote

That’s according to the Spanish wire service EFE, who reports Soler will join the Spanish team run by manager Eusebio Unzue.
[www.velonews.com]

Der er ikke mere (officiel) bekræftelse i denne nyhed end de andre, selvom det da blive mere og mere sandsynligt at Soler skifter. Lad os nu vente på en meddelelese fra holdet selv før vi kalder det "bekræftet".
Re: Transferrygter
13. august 2009 kl. 12:04
Lars Bak skifter væk fra Saxo Bank. Mit gæt er til Team Sky, mener Scott Sunderland var Bak's sportsdirektør hen over de år han var ansat på CSC...

Kilde: TV2 Sporten

--------------------------------------------------
Tjener, et styks staveplade...
Brorson
Lars Bak til nyt hold
13. august 2009 kl. 12:14
Synes det er en rigtig god nyhed, da det formentlig kan give ham det sidste, synes han har gjort det fremragende under Riis og har vist han har stabiliteten til at køre tre ugers etapeløb. Med dette skifte til et forhåbenligt pro tour hold tror jeg chancen for at får opfyldt hans drøm som er Touren er rigtig gode, hvor han kan agere super hjælperytter og være rigtig god på en evt. holdtidskørsel, han kan når formen er der sidde med de bedste frem til sidste bjerg på bjergetaperne, hvem end der har købt ham får de efter min mening en rigtig god alsidig rytter og så er det da også bare fedt at få en ekstra dansker med til Touren (hvis han som jeg tror bliver udtaget).
Lars Bak forlader Saxo Bank
13. august 2009 kl. 12:12
Iflg. TV2 forlader Lars Bak Saxo Bank.
Lidt surt men forhåbentlig betyder det at vi har en dansker mere med i Touren til næste år.
Re: Lars Bak forlader Saxo Bank
13. august 2009 kl. 12:19
Surt? Jeg synes det er helt fint! Jeg troede ikke Lars havde modet til at bryde ud af de velkendte, trykke rammer. Der skete bare ikke rigtig noget for Lars på Saxo, så jeg synes det er godt han tager chancen. Der er selvfølgelig ikke garanti for større personlig succes eller tour deltagelse, men forhåbentlig kommer han til et hold med en mere "flad" struktur, hvor han opfordres til at forfølge egne mål en gang imellem.
Re: Lars Bak forlader Saxo Bank
13. august 2009 kl. 13:22
Jeg er helt enig med Joe S. Cool at Lars bak får lov at prøve sig af på andre hold end Saxo Bank.

Jeg er selv Saxo Bank fan, men ærligt talt synes jeg det er fedt at danskere gøre det godt på udenlandske hold, som f. eks. Brian Vandborg hos Liquigas.
Re: Lars Bak forlader Saxo Bank
13. august 2009 kl. 14:30
Det bliver så ikke Team Sky, der får glæden af Bak, så måske er det et af de franske hold, der har sendt et tilbud. Bak har så vidt jeg ved altid været populær i Frankrig efter sejren i Tour de l'Avenir og han vil stort set være sikret tour-deltagelse og kaptajnrollen i brostensklassikerne på alle de franske hold.
Re: Lars Bak forlader Saxo Bank
13. august 2009 kl. 14:57
Først og fremmest synes jeg det er super godt at Lars Bak får prøvet sig af på et andet hold, og ikke mindst er det godt for dansk cykelsport.

Jeg vil glæde mig til at se Lars Bak få en mere fremtrædende rolle, hvor der bliver kørt for ham - FORHÅBENTLIGT.

Et fransk hold kunne være spændende også set i et Le tour sammenhæng. Men hvad med Liquigaz som helt sikkert kunne bruge en mand til Brostenene eller i den sammenhæng Lampre som jo har sagt farvel til Bruzhegin, der vil egentligt godt kan sammenlignes med Lars Bak ??

Rabobank kunne sikkert også godt bruge en solid mand, der kan køre en god holdtidskørsel og støtte Menchov og Gessink. Der ville der helt sikkert også være mulighed for at køre sin egen chance på et hold under genopbygning.

På Radioshack kan alt vel ske ?

PtW
siw
Re: Lars Bak forlader Saxo Bank
13. august 2009 kl. 15:28
TV2 skriver at det nye hold er Columbia. Det syntes jeg så er lidt nederen Forvirret
Re: Lars Bak forlader Saxo Bank
13. august 2009 kl. 17:17
ÆWA .... hva faan skal Lars Bak på Columbia ??

Er det bare mig eller har de ikke nok Lars Bakker på det hold ??

Men okay, hvis de mister Hincapie og Boason Hagen m.fl. så ... tjaaa det var ikke lige der jeg havde set Lars Bak ?!?!?

PtW
Chancerne for en tour plads meget små!
13. august 2009 kl. 19:40
Der forstår jeg ham simpelthen ikke!

Han siger, at han har fået et sportsligt og økonomisk tilbud, som han ikke kunne sige nej til. Det er sikkert et flot økonomisk tilbud han har fået, men den sportslige ændring har jeg svært ved at se.

Men når man kigger på Colombia´s bruttotrup til touren i år, så var da altså 15-16 virkelig stærke ryttere, og med al respekt for Lars bak, så havde han altså ikke haft en kinamands chance for at komme på det hold..

Yderligere kunne man sagtens forestille sig at deres fremtidige tourhold, ville blive bygget op om Tony Martin og Mark cavendish. Chancerne for at komme på dette hold, ser jeg som mindst lige så svært som at komme på Saxo Banks hold..

Udover lige touren, så har Lars Bak kørte alle de andre store løb på Saxo bank, og det kommer han måske også til på Colombia, men det bliver jo ikke som kaptajn. Det tror han vel heller ikke selv på!

Til slut må jeg lige nævne, at jeg synes det er fint han kommer videre. men det skulle have været til et af de lidt mindre hold, hvor han var blevet en af de bærende kræfter. Hans rolle på Colombia bliver nok ikke så forskellig som hos saxo bank.

Eller er jeg helt gal på denForvirret
Re: Chancerne for en tour plads meget små!
13. august 2009 kl. 19:56
nope, det tror jeg ikke du gør, desværre:(
Re: Chancerne for en tour plads meget små!
22. oktober 2009 kl. 14:50
Lars Bak uddyber i dag lidt om hans chancer for at komme til start i Tour de France på hans nye hold.
[sporten.tv2.dk]

Man kan fremhæve:
Quote

Mit mål for den nye sæson er at komme til at køre Tour de France. Chancerne for, at jeg kan komme til at køre Touren er blevet større. Columbia har sagt farvel til gode ryttere. Men der er ikke nogen lovning på noget som helst,"

Quote

"Rkker tungeet er et rigtig godt cykelhold. De har 20 ryttere, som kan køre med i Touren," siger Lars Bak og gætter på, hvad hans rolle kunne være i det efterhånden velkendte Columbia-tog, der med stor succes kørte supersprinteren Mark Cavendish frem til flere etapesejre under dette års franske etapeløb.

"Jeg skal måske ind og tage over efter Michael Rogers. Jeg er all-round rytter og kan ikke køre lige som Hincapie, der var sprinter i starten af sin karriere, så jeg skal måske nærmere køre fra 1-2 kilometer," analyserer Lars Bak og henviser til, at hans rolle kan blive at føre holdet frem godt 1-2 kilometer før mål, hvor så nogle af de mere eksplosive typer tager over.

I og med M. Rogers stadig er at finde på Columbia så menes der nok ikke, at han som sådan skal erstatte Rogers på holdet, men blot overtage dennes pligter (enten fordi Rogers i så fald skal fokusere udelukkende på klassement, T. Martin-pligter eller slet ikke er i spil - alt sammen ligegyldigt, for der er tale om spekulation fra både min og Lars Baks side; vi sætter ikke holdet).

Kan Lars Bak komme på holdet? Er der vitterligt tyve ryttere der er i spil til Tour-holdet? Lad os se på den rytterliste, som holdet har præsenteret. Her kan man i første omgang strege neo-profferne ud:

Michael Albasini 28 Switzerland
Lars Ytting Bak 29 Denmark
Mark Cavendish 24 UK
Gert Dockx 21 Belgium
Bernhard Eisel 28 Austria
Jan Ghyselinck 20 BelgiumMatt Goss 23 Australia
Bert Grabsch 34 Germany
André Greipel 27 Germany
Rasmus Guldhammer 20 Denmark
Patrick Gretsch 22 Germany
Leigh Howard 20 Australia

Adam Hansen 28 Australia
Craig Lewis 23 USA (ikke neo-pro mere, men har bare ikke præsteret nok endnu)
Tony Martin 24 Germany
Maxime Monfort 26 Belgium
Marco Pinotti 33 Italy
Frantisek Rabon 25 Czech Republic
Mark Renshaw 26 Australia
Vicente Reynes 28 Spain
Hayden Roulston 27 NewZealand
Michael Rogers 29 Australia
Marcel Sieberg 27 Germany
Kanstantsin Sivtsov 27 Belarus
Tejay Van Garderen 21 USA
Martin Velits 24 Slovakia
Peter Velits 24 Slovakia

Derudover vil jeg mene, at man kan tale om at der er 4 "sikre" ryttere:
• Mark Cacendish
• Tony Martin
• Mark Renshaw
• Andre Greipel

Derudover kan man tale om, at de "næsten sikre", hvor jeg kun tror at man vil udtage to til at støtte T. Martin og køre klassement; dagsform og resultater vil blive udslagsgivende:
• Michael Rogers
• Maxime Monfort
• Kanstantsin Sivtsov

Hvilket efterlader cirka 3 pladser som skal fordeles mellem - vil jeg tro - disse ryttere:
• M. Albasini
• L. Bak
• B. Eisel
• M. Goss
• B. Grabsch
• F. Rabon
• H. Roulston
• P. Velitz
• M. Sieberg
• Adam Hansen, Pinotti og Reynes kan også tænkes at komme i spil. Og skulle én af stortalenterne bryde igennem ville det jo ikke være første gang man smed dem i ilden (Cavendish, London 2007).

Kan Lars Bak komme med? Måske. Det er ikke utænkeligt. Han skal håbe på ét af de sidste mandater - nummer 8-9 stykker; altmulig manden som skal kunne lidt af det hele, men mest af alt kunne køre tog og hente udbrud til Cavendish. Jeg tænker nemlig lidt, at de tre sidste mandater vil gå til 3 forskellige ryttertyper, som så skal kunne lidt af det hele; udfylde alle "rollerne": være en etapejæger med god afslutning (Albasini, Velitz), en reel leadout-mand (Goss, Sieberg, Eisel) og ren muskel (Roulston, Rabon, Grabsch, Bak).

Fra den vinkel vil det meget dreje sig om matematik og resultater. Hvor mange funktioner kan Bak indgå i, og viser han for en gangs skyld form, når han skal det?
Re: Chancerne for en tour plads meget små!
22. oktober 2009 kl. 15:57
For nu lige at gå op i småligheder.

I og med M. Rogers stadig er at finde på Columbia så menes der nok ikke, at han som sådan skal erstatte Rogers på holdet, men blot overtage dennes pligter (enten fordi Rogers i så fald skal fokusere udelukkende på klassement, T. Martin-pligter eller slet ikke er i spil - alt sammen ligegyldigt, for der er tale om spekulation fra både min og Lars Baks side; vi sætter ikke holdet).

Mon ikke han bare mener at hans rolle i toget kunne være at blive den næste til at trække efter Rogers i toget.
Re: Chancerne for en tour plads meget små!
22. oktober 2009 kl. 16:07
Det ville også (eller rettere give mere) mening.Smiler
Men det er i hvert fald spændende at Bak gør sig nogle tanker om hvad han har kastet sig ud i, for så vidt jeg ved, er lead-out ikke noget han har gjort så meget ud af hidtil.
Re: Chancerne for en tour plads meget små!
22. oktober 2009 kl. 20:53
Næ det er det vist ikke. Så vidt jeg husker er han da ikke helt langsom, men mon ikke der er en ting eller to der skal læres. Det bliver der selvfølgelig også rig mulighed for i løbet af vinteren og forårsløbene.
Man skal nok ikke undervurdere følelsen af at være del i den mest vindende mekanisme indenfor landevejscyklingen - det må sgu alligevel være ret tilfredsstillende selvom det ikke er ham/dem selv der kører først over stregen. Han får jo ganske sikkert også muligheden for at stikke af på etaperne som Cavendish vurderer for svære.
Max
Re: Chancerne for en tour plads meget små!
22. oktober 2009 kl. 22:09
Mania Skrev:
-------------------------------------------------------
> Derudover vil jeg mene, at man kan tale om at der
> er 4 "sikre" ryttere:
> • Mark Cacendish
> • Tony Martin
> • Mark Renshaw
> • Andre Greipel

Hvad får dig til at sige, at Greipel er sikker? Har han og Cavendish overhovedet været til start sammen i år? Greipel virker meget som stand-in for Cavendish.
Re: Chancerne for en tour plads meget små!
23. oktober 2009 kl. 01:57
Jeg vil henvise til mit indlæg aller nederst, skrevet 22-10-09 kl. 15:55. Jeg føler mig ret sikker på at Greipel kører Touren næste år. Denne sæson er, delvist på grund af skader osv., ikke nogen godt sammenligningsgrundlag. Igen: for Columbia vil jeg håbe de kan overbevise Greipel til at køre andre løb, men det er så spørgsmålet om Greipel vil spise sig af med det. Jeg tror det ikke.
Re: Chancerne for en tour plads meget små!
23. oktober 2009 kl. 14:10
Mania Skrev:
-------------------------------------------------------
> Jeg vil henvise til mit indlæg aller nederst,
> skrevet 22-10-09 kl. 15:55. Jeg føler mig ret
> sikker på at Greipel kører Touren næste år. Denne
> sæson er, delvist på grund af skader osv., ikke
> nogen godt sammenligningsgrundlag. Igen: for
> Columbia vil jeg håbe de kan overbevise Greipel
> til at køre andre løb, men det er så spørgsmålet
> om Greipel vil spise sig af med det. Jeg tror det
> ikke.

Jeg tror faktisk ikke du har andre cykelhold, hvor rollefordelingen er så klar, som den er hos Columbia... Cav er superstar no. 1, mens Greipel udelukkende er "statist".

Jeg er ikke helt enig i dine betragtninger omkring TdF og Greipel, men det behøver jeg jo heller ikke være... Jeg vil faktisk sige, at jeg vil være MEGET overrasket hvis Greipel kører TdF 2010 - medmindre Cav bliver skadet.
Re: Chancerne for en tour plads meget små!
23. oktober 2009 kl. 14:17
Det er jeg som sådan enig i - rollefordelingen er da helt klar. Men mon ikke det kan tænkes at Greipel, i en alder af 27 år (28 under TDF), måske har lyst til at prøve kræfter med verdens største løb, også i en rolle som lead-out for Cavendish? Det tror jeg, men håber egentlig jeg tager fejl, for der ville da være meget mere mening i at give Greipel andre opgaver. Desværre fungerer mennesker sig ikke altid 100% rationelt. Vi får se.
Re: Chancerne for en tour plads meget små!
30. oktober 2009 kl. 13:44
Mania Skrev:
-------------------------------------------------------
> Det er jeg som sådan enig i - rollefordelingen er
> da helt klar. Men mon ikke det kan tænkes at
> Greipel, i en alder af 27 år (28 under TDF), måske
> har lyst til at prøve kræfter med verdens største
> løb, også i en rolle som lead-out for Cavendish?


I min bog er det helt udelukket. Colombia har i 2010 to topnavne i Cavendish og Greipel - i den rækkefølge og at fyre dem af i samme løb ville da være galmandsværk. Cavendish behøver ikke Greipel i toget for at vinde, så det eneste rigtigt er, at lade dem køre hver sine løb for at maksimere antallet af topplaceringer for Colombia.
Greipel vs Cavendish
30. oktober 2009 kl. 14:06
Husk at Cavendish sandsynligvis skifter til Sky næste år. Det kan meget væld få den betydning at Colombia vil gøre alt for at gøre Greipel glad i denne sæson ... inklusiv at lade ham køre touren. Det vil være en katastrofe for holdet hvis de begge forlader det.
Re: Chancerne for en tour plads meget små!
30. oktober 2009 kl. 14:42
stalingrad Skrev:
-------------------------------------------------------
> I min bog er det helt udelukket. Colombia har i
> 2010 to topnavne i Cavendish og Greipel - i den
> rækkefølge og at fyre dem af i samme løb ville da
> være galmandsværk. Cavendish behøver ikke Greipel
> i toget for at vinde, så det eneste rigtigt er, at
> lade dem køre hver sine løb for at maksimere
> antallet af topplaceringer for Colombia.


Jeg håber du får ret, og som denne tråd viser, så er jeg da også i undertal. Som sagt: rationalen i at Greipel IKKE kører Tour de France er helt klar. Lad os nu se om vores herlige aktører vil følge fornuften.
Re: Chancerne for en tour plads meget små!
30. oktober 2009 kl. 14:54
Ville jo være degligt, hvis de begge var med, så vi kunne få lidt spænding i spurterneBlinker
Re: Chancerne for en tour plads meget små!
12. januar 2010 kl. 11:18
[www.cyclingnews.com]

Det er nu en gang dejligt om ikke at få helt ret (endnu), men meget tættere på en bekræftelse kommer man ikke.Redigeret 1 gang(e). Sidst redigeret 12/01-10 kl. 11:19 af Mania. (se ændringerne)
KDK
Re: Lars Bak forlader Saxo Bank
13. august 2009 kl. 20:02
Er der slet ingen der har tænkt på Katusha?? Smiler Det er jo ikke sikkert det er colombia, det for vi først at vide den 1. sep....Redigeret 1 gang(e). Sidst redigeret 13/08-09 kl. 20:03 af KDK. (se ændringerne)
Re: Lars Bak forlader Saxo Bank
13. august 2009 kl. 20:19
Chancerne ville være meget små, men nu er det jo heller ikke blevet bekræftet fra nogen af siderne endnu. Lad os nu se.

I øvrigt synes jeg egentlig Lars Bak profilmæssigt godt kunne passe ind på et Columbia hold, netop fordi han kan så meget. Det er typisk den type ryttere der får det sidste mandat, også hos Columbia. Lars Bak passer bedre til et hold som Columbia der både satser på sprint og klassement, end altså udelukkende klassement. Optimalt ville dog været et svagere hold - f.eks. et Lampre/Liquigas hold med andre ambitioner eller et af de svagere franske - hvis altså man udelukkende fokuserer på Tour de France. Som jeg læser Lars Bak har der også været andre overvejelser inde over det - måske bare en sund luftforandring.
Re: Lars Bak forlader Saxo Bank
13. august 2009 kl. 22:30
Herudover hvis han fortsætter den nuværende trend hos Columbia, så vinder han mindst 4 sejre næste år og udvikler sig til en af verdens bedste temporyttere i en relativ høj alder, hvilket vel ikke er helt skidt.
Hva skjer med Lampre?
13. august 2009 kl. 22:55
Jeg mener å ha lest på tv2sporten.no at Ballan drar. I tilegg mener jeg at Bruzeghin drar til Caisse d'Epargne. Mens Lampre selv har signert fire lovende italienere. Blir ganske tynt i stallene, med bare Cunego pluss noen mindre navn. Tror likesom Kreuziger at Cunego kunne trengt nye impulser i et annet lag, iallefall hvis han har tenkt å vinne en GT igjen, som hans store ego så klart ikke har forlatt tanken på. Hva tror dere? Var det ikke rygter om at han skulle til SKY?
Re: Lars Bak forlader Saxo Bank
14. august 2009 kl. 13:07
Herboen Skrev:
-------------------------------------------------------
> Herudover hvis han fortsætter den nuværende trend
> hos Columbia, så vinder han mindst 4 sejre næste
> år og udvikler sig til en af verdens bedste
> temporyttere i en relativ høj alder, hvilket vel
> ikke er helt skidt.


Hehe, sandt. Lars Bak må da gerne lave en Grabsch/Pinotti/T. Martin/Rabon for min skyld. Er vi heldige vinder han enkeltstarten i Criterium International: den har Columbia i hvert fald gjort til deres egen med deres nyerhvervelser de seneste år.
Re: Transferrygter
13. august 2009 kl. 23:17
Edvald Boasson Hagen enten til Garmin Slipstream eller Team Sky..

Hans manager har utelukket Franske og Spanske lag grunnet spåket hos den unge nordmann.
HLN: Bradley Wiggins og Cadel Evans til Team Sky
14. august 2009 kl. 13:15
... ud over denne saftige nyhed mener man at vide at Levi Leipheimer skal til BMC og Alessandro Ballan sandsynligvis Rabobank. Alle spændende underskrifter, specielt Ballan. Kunne være rart hvis Rabobank signede den næste Flecha til brostensklassikerne: selvom Ballan selvfølgelig er mere en vindertype så er det stadig svært at forestille sig at Ballan vil samle et læs af sejre i de næste år med Cancellara, Boonen, Haussler og Boasson Hagen i spil. Men det er da sødt at de prøver, og Ballan passer godt til Rabobank på mange andre måder også.

[www.hln.be]Redigeret 1 gang(e). Sidst redigeret 14/08-09 kl. 13:17 af Mania. (se ændringerne)
Contadors fremtid
14. august 2009 kl. 18:17
Nu melder Quickstep sig også ind i kampen om Contador sammen med de to hold Garmin og Caisse d'Epargne der har været ude efter ham noget tid.
Quickstep mangler dog et par ryttere til at støtte ham, men det kan være at de også kan få et budget der også tillader det.Redigeret 1 gang(e). Sidst redigeret 14/08-09 kl. 18:19 af holmbjerg. (se ændringerne)
Re: Contadors fremtid
14. august 2009 kl. 18:30
Kunne vi ikke sprede en avisand om, at Saxobank var ude efter ham, som erstatning for Goolen, som luxushjælperytter for Andy i touren, og frontfigur i giroenGriner
Re: Contadors fremtid
14. august 2009 kl. 18:33
jo det kunne bare være rigtig skægThums up Håber lidt at han komme til et lidt ringe hold, Så han kan tabe tid på eventuelle holdtidskørsel og dermed tvunget i angreb.(elsker når han angriber) Så kan han måske også udfordres samlet(hvilket jeg dog tvivler på).
Re: Contadors fremtid
14. august 2009 kl. 18:42
Enig men mon ikke, at Andy vil nærme sig ham, om det så er nok næste år, er vel tvivlsomt, men et svagt hold, ville da sikkert hjælpe!
siw
Re: Contadors fremtid
14. august 2009 kl. 18:45
Er ret overbevist om at han ryger til Caisse.
Re: Contadors fremtid
14. august 2009 kl. 21:44
for mig virkede Contador altså ikke urørlig. Contador var klart stærkest, men en formentlig bedre Andy Schleck næste år vil nok ikke tabe med mere end 2-3 min. vil jeg tro. Jeg tror, at Andy er skarp næste år, og jeg glæder mig til om 2-3 år, hvor de 2 rigtigt skal køre om sejrerne. Det bliver squ spændende at se på.
Re: Contadors fremtid
14. august 2009 kl. 21:55
Enig, og kunne Riis så bare holde på Schlecks og Fuglesang, så ville det være fedt. Problemet der er vel Frank, den næste kontrakt han skriver, bliver det formentlig pengene der bestemmer, og spørgsmålet er så, har Riis de penge?
Re: Contadors fremtid
14. august 2009 kl. 21:58
Spink5 Skrev:
-------------------------------------------------------
> Enig, og kunne Riis så bare holde på Schlecks og
> Fuglesang, så ville det være fedt. Problemet der
> er vel Frank, den næste kontrakt han skriver,
> bliver det formentlig pengene der bestemmer, og
> spørgsmålet er så, har Riis de penge?

Det var Riis der gav Frank den chance han ellers måske aldrig ville have fået. Derfor står han som professionel og stjerne i dag. Jeg tror Riis betyder mere for Frank end man umiddelbart tror. Derimod tror jeg ikke at Andy skal betale helt så meget tilbage til Riis.
Re: Contadors fremtid
14. august 2009 kl. 22:05
Sådan kunne det være, hvis ikke lige, at Andu har udtalt, at han vil køre med Frank.
Contador regner med at blive hos Astana!
02. september 2009 kl. 08:17
[www.dr.dk]

Lidt ærgerligt, synes jeg. Så kan vi vel ikke være sikre på, at Contador kommer til touren, nu hvor Vino også er en del af Astana igen.
Re: Contadors fremtid
14. august 2009 kl. 21:51
Det kan han da sagtens, bare giv kyllingen et rimeligt hold og han basker ham med flere minutter.

IRCSC
Re: Contadors fremtid
22. september 2009 kl. 19:19
Quickstep har indtil nu mest hentet resultater på 'hjemmebane' i forårets endgsklassikere, speielt efter at Tom Boonen ikke mere ka være helt fremme i massespurterne med de bedste, men til gengæld er blevet meget mere robust. (Jeg ville virkelig gerne have set ham spurte mod Thor Hushovd i dette års P-R.) Så det virker naturligt at Quickstep går efter Contdor for at få en rytter, der kan hente klassementsplaceringer i de store ture.

Garmin har et talent i Ryder Hejsedal; ham kan de satse på eller de kan hente Contador som mentor og læremester for ham.

Caisse d'Epargne ha jeg vanskeligt ved at se som serøs byder på Contador. Sålænge de har ValVerde er det vanskeligt at se at der også er plads til Contador
Re: Contadors fremtid
22. september 2009 kl. 22:48
Ove Hansen Skrev:
-------------------------------------------------------
>
> Garmin har et talent i Ryder Hejsedal; ham kan de
> satse på eller de kan hente Contador som mentor og
> læremester for ham.
>
> Caisse d'Epargne ha jeg vanskeligt ved at se som
> serøs byder på Contador. Sålænge de har ValVerde
> er det vanskeligt at se at der også er plads til
> Contador

Hesjedal er to år ældre end Contador, så spanieren skal nok ikke forvente at køre som mentor for den ældre canadierBlinker

Mht. Caisse, så har rygterne jo floreret længe (tilbage siden Paris-Nice), og hvis Valverde får den verdensomspændende karantæne, så skaber det oplagt plads til tour-triumfatoren.

Uanset hvad, synes jeg hele Contador-sagen ligner en soap opera, men det er som regel tendensen med alting omkring Astana-holdet....
Re: Contadors fremtid
22. september 2009 kl. 23:01
Til Kaspar: Mange tak for info, jeg vidste ikke at Hesjedal var så gammel og du har nok ret i din betragtning om Caisse og ValVerde. Så Contador står altsåmed tre gode muligheder og dermed chancen for en rigtig fed kontrakt. Jeg ønsker ham al mulig held og lykke!
Max
Velonews: Leipheimer til Radioshack
14. august 2009 kl. 21:59
Bye bye Arvesen
21. august 2009 kl. 09:55
[ekstrabladet.dk]

Hvis Arvesen er citeret korrekt, så er der vist ingen tvivl om, at Arvesen smutter fra Riis.

-----------------------------------------------------------------------------
Du skulle tage og besøge - [www.freewebs.com]
Re: Bye bye Arvesen
21. august 2009 kl. 10:09
Hvor er det klamt at Arvesen har ladet sig forføre af Armstrong på den måde. Han virker nærmest som en lille spejder der løber lige i armene på en børnelokker der lover slik hjemme i kælderen. Come on!:

"Han smilte bare, da jeg fortalte ham om opkaldet, og det blev en meget hyggelig flyvetur. Armstrong er en virkelig god fyr. Det ville være stort at afslutte karrieren med Lance Armstrong."

Man må tage hatten af for Armstrongs evner til at overtale og manipulere. Det er virkelig flot. Det blegner dog lidt når han truer med bål og brænd så snart de vender ham ryggen.
Re: Bye bye Arvesen
21. august 2009 kl. 10:20
Come on. Lad da være at blive tøsefornærmet fordi en rytter overvejer at forlade Saxo Bank - det er faktisk tilladt og er ikke udtryk for en anløben moral. Og hvis der er nogen der manipulerer i situationen, så er det da ikke Armstrong, men Arvesen, der formodentlig skal lave sin sidste kontrakt. Hvis han kan presse prisen ved at spille Armstrong ud mod Riis, så er det ham velundt. Sådan er spillet og Riis kender udmærket reglerne for det spil. Han har selv spillet det ganske brutalt, som da han i fem minutter i tolv i oktober måned et år gav en række svagere ryttere et ultimatum om en lønnedgang eller lediggang.
Re: Bye bye Arvesen
21. august 2009 kl. 10:26
Helt enig, Steffen.

Men alligevel, så behøvede Arvesen ikke lefle SÅ groft for Armstrong. Det er - i mine moralske øjne - noget usympatisk overfor det hold, som har betalt hans løn i efterhånden en hel del år.

Jeg tror iøvrigt ikke, at Arvesen med disse udtalelser får pengepungen op på vidt gab hos Riis. Snarere tværtimod, fordi Riis er helt sikkert heller ikke upåvirket af "lefle-graden" i Arvesens udtalelser.

-----------------------------------------------------------------------------
Du skulle tage og besøge - [www.freewebs.com]
Re: Bye bye Arvesen
21. august 2009 kl. 10:55
Jeg er helt enig i det du siger.

Bortset selvfølgelig fra at jeg skulle være tøsefornærmet over Arvesens exit. Det er ikke tilfældet. Jeg kan bare ikke lide Armstrong, jeg mener han er udspekuleret og manipulerende, og jeg hader når folk lefler for manden som betragter sig selv som cykelsportens præsident Obama.
Re: Bye bye Arvesen
21. august 2009 kl. 13:48
Enig, lad dog Arvesen flyve, så stor en rytter, er han alså ikke.
B.B
Re: Bye bye Arvesen
21. august 2009 kl. 16:52
Ikke alle kan være superstjerner, men derfor er de ikke desto mindre ligeså vigtige for holdet.

---------------

Mvh.
B.B.Lauritzen
Re: Bye bye Arvesen
21. august 2009 kl. 18:01
Det er vi da enige i, men nemmere at finde en ny Arvesen, end en ny Schleck! Jeg mener ikke, at de skal smide ham ud, men begynder pengene, at være vigtigere end holdet, er der da ingen grund til, at holde på ham.!
Re: Bye bye Arvesen
21. august 2009 kl. 18:30
Jeg synes ikke der er grund til at holde på ham. Der var de samme gemytter sidst han forlængede, og det virker ikke særligt loyalt.

Og helt ærligt, så er han vel heller ikke så vigtig. Missede formen i foråret samt det andet store mål, Touren pga. styrt. Han bliver jo heller ikke yngre. Lad ham smutte, og lad de unge ryttere komme til. Breschel kan mere end udfylde den rolle.
Re: Bye bye Arvesen
25. august 2009 kl. 15:47
Og når Breschel kommer i Arvesens alder og går til et annet hold så blir det vel samme beskyldninger formoder jeg?.. Arvesen som har gitt alt for CSC/saxo bank i mange år, også egne sjanser.
Re: Bye bye Arvesen
25. august 2009 kl. 16:43
Richter Skrev:
-------------------------------------------------------
> Og når Breschel kommer i Arvesens alder og går til
> et annet hold så blir det vel samme beskyldninger
> formoder jeg?.. Arvesen som har gitt alt for
> CSC/saxo bank i mange år, også egne sjanser.


Beskyldninger? Det er realiteter. Arvesen går ud i pressen med forskellige udtalelser for at presse Riis til mere. Han missede begge sine mål i år. Det er ikek beskyldninger, men realiteter. Hvor kommer Breschel ind i det billede? Breschel er 10 år yngre end Arvesen, og hvad der sker om 10 år med Matti Breschels kontrakt er der ingen grund til at tænke på nu. Cykelsporten er en dynamisk verden der hele tiden ændrer sig, og hvad der sker om 10 år er ikke til at forudsige.

Har alle nordmænd norske skyklapper for øjnene og vil-døve over for kritik af norske ryttere ? Eller er du et enkelstående ignorant tilfælde der ikke vil acceptere at norske ryttere ikke alle er supermænd?
Re: Bye bye Arvesen
25. august 2009 kl. 17:08
Emilio^ Skrev:
-------------------------------------------------------
> Richter Skrev:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Og når Breschel kommer i Arvesens alder og går
> til
> > et annet hold så blir det vel samme
> beskyldninger
> > formoder jeg?.. Arvesen som har gitt alt for
> > CSC/saxo bank i mange år, også egne sjanser.
>
>
> Beskyldninger? Det er realiteter. Arvesen går ud i
> pressen med forskellige udtalelser for at presse
> Riis til mere. Han missede begge sine mål i år.
> Det er ikek beskyldninger, men realiteter. Hvor
> kommer Breschel ind i det billede? Breschel er 10
> år yngre end Arvesen, og hvad der sker om 10 år
> med Matti Breschels kontrakt er der ingen grund
> til at tænke på nu. Cykelsporten er en dynamisk
> verden der hele tiden ændrer sig, og hvad der sker
> om 10 år er ikke til at forudsige.
>
> Har alle nordmænd norske skyklapper for øjnene og
> vil-døve over for kritik af norske ryttere ? Eller
> er du et enkelstående ignorant tilfælde der ikke
> vil acceptere at norske ryttere ikke alle er
> supermænd?

Lol, sannheten er vel heller at du har skylapper for alle andre enn de danske. Helt naturlig at man prøver å få til en best mulig kontrakt, det gjør alle. Riis og Arvesen har et godt forhold. Dette har ingenting med lojalitet å gjøre.
Re: Bye bye Arvesen
25. august 2009 kl. 18:14
Richter Skrev:
-------------------------------------------------------
> Emilio^ Skrev:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Richter Skrev:
> >
> --------------------------------------------------
>
> > -----
> > > Og når Breschel kommer i Arvesens alder og
> går
> > til
> > > et annet hold så blir det vel samme
> > beskyldninger
> > > formoder jeg?.. Arvesen som har gitt alt for
> > > CSC/saxo bank i mange år, også egne sjanser.
> >
> >
> > Beskyldninger? Det er realiteter. Arvesen går ud
> i
> > pressen med forskellige udtalelser for at
> presse
> > Riis til mere. Han missede begge sine mål i år.
> > Det er ikek beskyldninger, men realiteter. Hvor
> > kommer Breschel ind i det billede? Breschel er
> 10
> > år yngre end Arvesen, og hvad der sker om 10 år
> > med Matti Breschels kontrakt er der ingen grund
> > til at tænke på nu. Cykelsporten er en dynamisk
> > verden der hele tiden ændrer sig, og hvad der
> sker
> > om 10 år er ikke til at forudsige.
> >
> > Har alle nordmænd norske skyklapper for øjnene
> og
> > vil-døve over for kritik af norske ryttere ?
> Eller
> > er du et enkelstående ignorant tilfælde der
> ikke
> > vil acceptere at norske ryttere ikke alle er
> > supermænd?
>
> Lol, sannheten er vel heller at du har skylapper
> for alle andre enn de danske. Helt naturlig at man
> prøver å få til en best mulig kontrakt, det gjør
> alle. Riis og Arvesen har et godt forhold. Dette
> har ingenting med lojalitet å gjøre.


Men den måde han bruser frem i medierne på for at presse citronen synes jeg ikke virker særligt loyalt over for holdet. Sådan noget burde holdes internt. Hvis han vil have lønforhøjelse må han vise det gennem resultaterne. Nu har han ikke rigtig vist sig værdig til at få lønforhøjelse. Med et hold der i forvejen er presset på økonomien, må det da alt andet end lige være loyalt at acceptere lidt mindre i løn for at vise sin loyalitet og kærlighed til holdet, fremfor at prøve at presse lønnen op på en slesk måde.
Hvis han ikke føler det er godt nok for ham, må han jo bare skifte? Ingen grund til at gøre så stort nummer ud af det.
Hvis det var en dansker der forsøgte det, ville jeg osse mene at man skulle lade ham smutte. Længere er den ikke.
Re: Bye bye Arvesen
25. august 2009 kl. 18:20
Arvesen bruse i mediene? Forstår ikke helt hvor du har dette fra, sikker på dette ikke kun er media hype og vinkling? Arvesen er vanligvis meget ydmyk og lojal.
Re: Bye bye Arvesen
25. august 2009 kl. 18:36
Richter Skrev:
-------------------------------------------------------
> Arvesen bruse i mediene? Forstår ikke helt hvor du
> har dette fra, sikker på dette ikke kun er media
> hype og vinkling? Arvesen er vanligvis meget ydmyk
> og lojal.

[www.feltet.dk]
[www.feltet.dk]

Og igen sidste år snakker han om at skifte:
[www.feltet.dk]
Re: Bye bye Arvesen
25. august 2009 kl. 18:45
Emilio^ Skrev:
-------------------------------------------------------
> Richter Skrev:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Arvesen bruse i mediene? Forstår ikke helt hvor
> du
> > har dette fra, sikker på dette ikke kun er
> media
> > hype og vinkling? Arvesen er vanligvis meget
> ydmyk
> > og lojal.
>
> [www.feltet.dk]
> d_nyhed=21143
> [www.feltet.dk]
> d_nyhed=20878
>
> Og igen sidste år snakker han om at skifte:
> [www.feltet.dk]
> d_nyhed=12850


Ja jeg har lest alle disse her før og det er nok journalistens vinkling som får deg til å tro han bruser. Selvfølgelig vil han ha best mulig kontrakt, hva er rart me det? Arvesen har vært trofast i alle år, ble god venn med Basso helt til Basso kjørte alle han kjente i ræva.. Hvis arvesen forlater Saxo så er det ikke brusende men med stil og god samvittighet.
Re: Bye bye Arvesen
25. august 2009 kl. 19:26
Richter Skrev:
-------------------------------------------------------
> Emilio^ Skrev:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Richter Skrev:
> >
> --------------------------------------------------
>
> > -----
> > > Arvesen bruse i mediene? Forstår ikke helt
> hvor
> > du
> > > har dette fra, sikker på dette ikke kun er
> > media
> > > hype og vinkling? Arvesen er vanligvis meget
> > ydmyk
> > > og lojal.
> >
> >
> [www.feltet.dk]
>
> > d_nyhed=21143
> >
> [www.feltet.dk]
>
> > d_nyhed=20878
> >
> > Og igen sidste år snakker han om at skifte:
> >
> [www.feltet.dk]
>
> > d_nyhed=12850
>
>
> Ja jeg har lest alle disse her før og det er nok
> journalistens vinkling som får deg til å tro han
> bruser. Selvfølgelig vil han ha best mulig
> kontrakt, hva er rart me det? Arvesen har vært
> trofast i alle år, ble god venn med Basso helt til
> Basso kjørte alle han kjente i ræva.. Hvis arvesen
> forlater Saxo så er det ikke brusende men med stil
> og god samvittighet.

Med stil? ikke med de udtalelser.

Hvis han sku have gjort det med stil sku han have sagt: Bjarne kan ikke levere de økonomiske krav jeg stiller, og derfor skifter jeg. Istedet for alt det lurendrejeri, det er da irriterende at høre på. Manden må da bare tage en beslutning og melde ud, længere er den ikke.
Lars Bak? Saxo Bank kan ikke opfylde hans ambitioner, han skifter for at komme til at køre Tour de France. Ikke noget med udspekulerede og tudende kommentarer i pressen. Se det er stil.
Re: Bye bye Arvesen
25. august 2009 kl. 19:35
Emilio^ Skrev:
> Med stil? ikke med de udtalelser.
>
> Hvis han sku have gjort det med stil sku han have
> sagt: Bjarne kan ikke levere de økonomiske krav
> jeg stiller, og derfor skifter jeg. Istedet for
> alt det lurendrejeri, det er da irriterende at
> høre på. Manden må da bare tage en beslutning og
> melde ud, længere er den ikke.
> Lars Bak? Saxo Bank kan ikke opfylde hans
> ambitioner, han skifter for at komme til at køre
> Tour de France. Ikke noget med udspekulerede og
> tudende kommentarer i pressen. Se det er stil.

For noe bullshit!, hvor mange år har ikke Arvesen gitt alt i Saxo/CSC??
lurendrejeri?? Å få best mulig kontrakt i sitt siste/nest siste år som profesjonell?? Utspekulerede og tudende kommentarer? Lol. Du er en vits.
Re: Bye bye Arvesen
25. august 2009 kl. 19:50
Richter Skrev:
-------------------------------------------------------
> Emilio^ Skrev:
> > Med stil? ikke med de udtalelser.
> >
> > Hvis han sku have gjort det med stil sku han
> have
> > sagt: Bjarne kan ikke levere de økonomiske krav
> > jeg stiller, og derfor skifter jeg. Istedet for
> > alt det lurendrejeri, det er da irriterende at
> > høre på. Manden må da bare tage en beslutning
> og
> > melde ud, længere er den ikke.
> > Lars Bak? Saxo Bank kan ikke opfylde hans
> > ambitioner, han skifter for at komme til at
> køre
> > Tour de France. Ikke noget med udspekulerede og
> > tudende kommentarer i pressen. Se det er stil.
>
> For noe bullshit!, hvor mange år har ikke Arvesen
> gitt alt i Saxo/CSC??
> lurendrejeri?? Å få best mulig kontrakt i sitt
> siste/nest siste år som profesjonell??
> Utspekulerede og tudende kommentarer? Lol. Du er
> en vits.

SÅ MÅ HAN JO SIGE HAN JO SIGE AT HAN SKIFTER FFS! HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE? I stedet for at stille sig op som et barn der vil have mere i lommepenge uden at ville yde.. Saxo Bank er økonomisk trængte, og alligevel vil Arvesen have mere i løn. Normalt fungerer det den anden vej med lidt loyalitet.
Re: Bye bye Arvesen
25. august 2009 kl. 19:54
Slapp nå av Richter!

Du og jeg kan være enig i at Arvesen er en ydmyk og jovial kar. Samtidig er det ingen tvil om at han har ført forhandlinger i mediene i det siste, noe som KAN oppfattes som "brusete".

Uansett: Du har en tendens i denne og andre tråder på dette forumet til å kverulere ned i minste detalj, typisk mens du forsvarer de norske farger. For enkelte andre av oss nordmenn blir dette en smule pinlig.
Det Arvesen gør er fuldstændigt fair
25. august 2009 kl. 20:10
Men når nu han har fået et bedre tilbud fra RadioShack, som er villig til at give ham en højere løn på trods af de manglende resultater i år, så tror jeg at det vil være bedst for alle parter hvis Arvesen bliver holdkammerat med Armstrong næste år. Det giver bedre plads hos Saxobank til at yngre folk kan få chancen.
Re: Det Arvesen gør er fuldstændigt fair
25. august 2009 kl. 20:17
holmbjerg Skrev:
-------------------------------------------------------
> Men når nu han har fået et bedre tilbud fra
> RadioShack, som er villig til at give ham en
> højere løn på trods af de manglende resultater i
> år, så tror jeg at det vil være bedst for alle
> parter hvis Arvesen bliver holdkammerat med
> Armstrong næste år. Det giver bedre plads hos
> Saxobank til at yngre folk kan få chancen.

Helt enig i at han skal smutte. Men at det spil han fremfører i medierne er ikke fair. At forsøge at suge lidt ekstra ud fra en virksomhed i krise i en krisetid virker ikke loyalt for mig. Så må han vælge efter pengene eller hjertet. Jeg håber han vælger pengene, så vi slipper for at høre på hans tuderi i medierne om at han får for lidt i løn. Sådanne forhold synes jeg hører til internt på holdet.
Re: Det Arvesen gør er fuldstændigt fair
25. august 2009 kl. 20:45
Emilio^ Skrev:

> Helt enig i at han skal smutte. Men at det spil
> han fremfører i medierne er ikke fair. At forsøge
> at suge lidt ekstra ud fra en virksomhed i krise i
> en krisetid virker ikke loyalt for mig. Så må han
> vælge efter pengene eller hjertet. Jeg håber han
> vælger pengene, så vi slipper for at høre på hans
> tuderi i medierne om at han får for lidt i løn.
> Sådanne forhold synes jeg hører til internt på
> holdet.Jeg håper virkelig at du er unntaket av danske saxo supportere Emilio. Hadde Arvesen vært opptatt av kun penger så hadde han vel kanskje gjort som Skibby, Riis, Basso, Hamilton, Rasmussen eller kanskje Sørensen?

Arvesen er ingen millionær, har kanskje max 2 år igjen av sykkel karrieren. Klart han vil ha best mulig kontrakt og samtidig vil han forlate Saxo med vennskapet til Riis og lagvennene best mulig.
Re: Det Arvesen gør er fuldstændigt fair
25. august 2009 kl. 20:57
Richter Skrev:
-------------------------------------------------------
> Emilio^ Skrev:
>
> > Helt enig i at han skal smutte. Men at det spil
> > han fremfører i medierne er ikke fair. At
> forsøge
> > at suge lidt ekstra ud fra en virksomhed i krise
> i
> > en krisetid virker ikke loyalt for mig. Så må
> han
> > vælge efter pengene eller hjertet. Jeg håber
> han
> > vælger pengene, så vi slipper for at høre på
> hans
> > tuderi i medierne om at han får for lidt i løn.
> > Sådanne forhold synes jeg hører til internt på
> > holdet.
>
>
>
> Jeg håper virkelig at du er unntaket av danske
> saxo supportere Emilio. Hadde Arvesen vært opptatt
> av kun penger så hadde han vel kanskje gjort som
> Skibby, Riis, Basso, Hamilton, Rasmussen eller
> kanskje Sørensen?
>
> Arvesen er ingen millionær, har kanskje max 2 år
> igjen av sykkel karrieren. Klart han vil ha best
> mulig kontrakt og samtidig vil han forlate Saxo
> med vennskapet til Riis og lagvennene best mulig.


Havde Arvesen kun været optaget af penge ville han forsøge at presse citronen på det hold hvor han har sin faste plads, og ved hvor han står, uanset deres økonomiske situation.


Valgte han med hjertet burde der ikke være i tvivl om at han ville acceptere den løn han havde hos hans trængte arbejdsgiver.
rmc
Re: Det Arvesen gør er fuldstændigt fair
25. august 2009 kl. 21:01
Jeg beklager meget Emilio, men det er meget svært at se, hvad Arvesen gør forkert.

Han er en professionel cykelrytter, der skal leve af det han gør. Han udtaler at han helst vil køre for Riis, men har fået et bedre tilbud. Selvfølgelig er han nødt til at overveje det seriøst,det er en sport han skal leve af. Det vil være naivt ikke at overveje det.

Selv hvis han kører for et andet hold næste år, har han stadig været en umådelig loyal hjælperytter, der helt sikkert i meget højere grad kunne have kørt sin chance på et mindre hold. Han har været på holdet gennem mange af de kriser, der har været - og altid været loyal.

Alle hans udtalelser er for mig at se helt fair. Kontrakterne er en forhandling, sådan er det. Du vil ikke finde mange professionelle sportudøvere, der siger nej til bedre tilbud, med mindre, de kan se et langtidsperspektiv i det. Og det perspektiv er lidt væk, når det nu er den sidste kontrakt...
Re: Det Arvesen gør er fuldstændigt fair
25. august 2009 kl. 21:08
Han spiller pressen ud som kort i det spil jeg mener burde holdes internt.
Kræver flere penge af Riis, selvom han ved han ikke kan få det og stiller på den måde Riis i et dårligt lys.
Re: Det Arvesen gør er fuldstændigt fair
25. august 2009 kl. 22:44
rmc Skrev:
-------------------------------------------------------
> Jeg beklager meget Emilio, men det er meget svært
> at se, hvad Arvesen gør forkert.
>
> Han er en professionel cykelrytter, der skal leve
> af det han gør. Han udtaler at han helst vil køre
> for Riis, men har fået et bedre tilbud.
> Selvfølgelig er han nødt til at overveje det
> seriøst,det er en sport han skal leve af. Det vil
> være naivt ikke at overveje det.
>
> Selv hvis han kører for et andet hold næste år,
> har han stadig været en umådelig loyal
> hjælperytter, der helt sikkert i meget højere grad
> kunne have kørt sin chance på et mindre hold. Han
> har været på holdet gennem mange af de kriser, der
> har været - og altid været loyal.
>
> Alle hans udtalelser er for mig at se helt fair.
> Kontrakterne er en forhandling, sådan er det. Du
> vil ikke finde mange professionelle sportudøvere,
> der siger nej til bedre tilbud, med mindre, de kan
> se et langtidsperspektiv i det. Og det perspektiv
> er lidt væk, når det nu er den sidste kontrakt...

Meget godt sagt og selvfølgelig helt sant og rett.
Re: Det Arvesen gør er fuldstændigt fair
25. august 2009 kl. 22:48
Well, enlighten me. Jeg har efterspurgt argumenter flere gange, men det er ikke blevet til meget mere end et par spydige kommentarer om min alder, og noget med "piss".
hau
Re: Det Arvesen gør er fuldstændigt fair
26. august 2009 kl. 00:03
emilio og richter, kan ikke i finde et chatrum at lege børnehave i? det er lidt ærgeligt at tråde skal spoleres af personfnidder. en god debat er altid sjov at følge men de sidste 3 sider oser ikke ligefrem af noget som helst konstruktivt eller nyt under solen, fra nogens side.

@ feltes webredaktion: jeg har tidligere forespurgt muligheden for nye funktioner, såsom at kunne ignorere specifikke brugere og 'highlighte' andre, så man ikke spilder tid med at læse indlæg fra brugere uden værdi og hvor tråde med indlæg fra ens 'personlige superusere' er markeret når man logger på forum'met. Det findes på en del andre sites, f eks hattrick.org og fungerer rigtigt godt. Er det ikke muligt på feltets forumstruktur?
Re: Det Arvesen gør er fuldstændigt fair
26. august 2009 kl. 00:40
hau Skrev:
-------------------------------------------------------
> emilio og richter, kan ikke i finde et chatrum at
> lege børnehave i? det er lidt ærgeligt at tråde
> skal spoleres af personfnidder. en god debat er
> altid sjov at følge men de sidste 3 sider oser
> ikke ligefrem af noget som helst konstruktivt
> eller nyt under solen, fra nogens side.
>
> @ feltes webredaktion: jeg har tidligere
> forespurgt muligheden for nye funktioner, såsom at
> kunne ignorere specifikke brugere og 'highlighte'
> andre, så man ikke spilder tid med at læse indlæg
> fra brugere uden værdi og hvor tråde med indlæg
> fra ens 'personlige superusere' er markeret når
> man logger på forum'met. Det findes på en del
> andre sites, f eks hattrick.org og fungerer
> rigtigt godt. Er det ikke muligt på feltets
> forumstruktur?


Nå er jeg på feltet.dk daglig og så lenge diskusjonen holder seg rundt sykkel ser jeg ikke helt problemet ditt. Blir det kun personangrep så sletter mod innlegg og tråden direkte. Det trengs litt diskusjon og engasjement for å gjøre alt interressant. Et par slengbemerkninger her og der klarer selv du, husk det er du som trykker på linken selv..
Re: Bye bye Arvesen
25. august 2009 kl. 20:21
cheebster Skrev:
-------------------------------------------------------
> Slapp nå av Richter!
>
> Du og jeg kan være enig i at Arvesen er en ydmyk
> og jovial kar. Samtidig er det ingen tvil om at
> han har ført forhandlinger i mediene i det siste,
> noe som KAN oppfattes som "brusete".
>
> Uansett: Du har en tendens i denne og andre tråder
> på dette forumet til å kverulere ned i minste
> detalj, typisk mens du forsvarer de norske farger.
> For enkelte andre av oss nordmenn blir dette en
> smule pinlig.

For noe vås cheebster, faktum er at flertallet av danskene er fullstendig enige med meg. Nei, jeg kverulerer ikke jeg svarer på innlegg med substans. Arvesen er vel en av de mest lojale rytterne i csc/saxoø. Jeg for min del synes innlegg som dine er pinlige og kvalmende forsøk på å være politisk korrekte.
Re: Bye bye Arvesen
25. august 2009 kl. 20:44
tror du misforsto meg richter. Jeg er enig med deg jeg.. (jfr den delen der det står du og jeg kan være enig om osv...) Videre sa jeg at man KAN oppfatte Arvesen som brusete... Jeg er personlig ikke enig, men man KAN.

Hensikten var å påpeke den KVERRULERINGEN din. Hva er hensikten med å si:
A: jeg har rett
B: Nei, jeg
A; Nei jeg!
B; Nei jeg!
A: Nei jeg!
B: Nei jeg!

Jeg er vel forøvrig ikke kjent som politisk korrekt...

Og du skal få siste ord. God kveld!
Re: Bye bye Arvesen
25. august 2009 kl. 20:51
cheebster Skrev:
-------------------------------------------------------
> tror du misforsto meg richter. Jeg er enig med deg
> jeg.. (jfr den delen der det står du og jeg kan
> være enig om osv...) Videre sa jeg at man KAN
> oppfatte Arvesen som brusete... Jeg er personlig
> ikke enig, men man KAN.
>
> Hensikten var å påpeke den KVERRULERINGEN din. Hva
> er hensikten med å si:
> A: jeg har rett
> B: Nei, jeg
> A; Nei jeg!
> B; Nei jeg!
> A: Nei jeg!
> B: Nei jeg!
>
> Jeg er vel forøvrig ikke kjent som politisk
> korrekt...
>
> Og du skal få siste ord. God kveld!

Jo takk for siste ordet. At man KAN oppfatte Arvesen som brusete er fullstendig irrellevant, du og de aller fleste sykkelinterresserte vet at Arvesen IKKe er brusete så hva annet enn politisk korrekt er det da du prøver å fortelle?

Hensikten med å svare på innlegg man er uenig i er utrolig nok å argumentere for sitt syn og fortelle at man er uenig selv om fakta grunnlaget er det samme, det er derfor jeg diskuterer her inne og jeg diskuterer med et stort smil og ofte et glass vin. Vi er sykkel fans alle sammen og en god diskusjon er bare positivt, det er selv mod enige i!

Så skål! Og ha en god kveld!
Ignorant?!
25. august 2009 kl. 17:10
Reagerer du også sådan, hvis folk ikke er enige med dig ude i den "virkelige" verden? Så skal du få success!

Jeg kan ikke se nogen grund til at p***e på Kurt. Indrømmet, jeg synes ikke han er den mest spændende ryttertype - det fornemmer jeg heller ikke, du gør, så hvorfor så fornærmet over at sonderer terrænet? Kurt gør vel som ryttere ofte gør; det er sidste kontrakt og nu gælder det også om at sikre lidt til pensionen.

Du må da have opdaget at BR er endog meget opsat på at beholde ham? BR har altså en anden opfattelse af hans kvaliteter og hans loyalitet, men ok, du ved selvfølgelig bedst.
Franskmand måske på vej til Saxo
21. august 2009 kl. 10:03
CQ Ranking har noteret franskmanden Lloyd Mondory, som måske kommende Saxo Bank rytter. Hvor de har det fra ved jeg ikke.

Feltet.dk har tidligere beskrevet ham således:

Lloyd Mondory – trofast hjælperytter
Lloyd Mondory har kørt hele sin karriere på Ag2r La Mondiale. Den 27-årige rytter kan gøre sig i de fleste terræner og er altid god for en god håndfuld top-10 placeringer i løbet af sæsonen, og enkelte gange bliver det endda til sejr.

I etapeløb handler det primært om at markere sig i udbrud, hvilket han gør flittigt, og han er som regel fremme på mindst en etape i de fleste løb han stiller til start i. Endnu mangler det store gennembrud, men han er en rytter, der godt kan få markeret sig i Tour de France.

Fakta om Lloyd Mondory
Alder: 27
Nationalitet: Frankrig
Professionel karriere: AG2R (2002-2009)
Største sejr i karrieren: 1. plads GP Kanton Aargau - Gippingen 2008

Sæson 2009:
Løbsdage i 2009: 50
Bedste resultat i 2009: 2. plads på 7. etape i Volta a Catalunya
Sejre i 2009: 0
Top-10 placeringer i 2009: 8
Placering på UCIs verdensrangliste: 145

-----------------------------------------------------------------------------
Du skulle tage og besøge - [www.freewebs.com]
Re: Franskmand måske på vej til Saxo
21. august 2009 kl. 11:34
Af alle urealistiske rygter omkring Saxo Bank og nye ryttere er dette det sjoveste. Der skal i hvert fald ædes nogle kameler efter Mondorys udtalelser inden Touren, hvor han efter min frie hukommelse sagde at han havde afsky til overs for Cancellaras sejr i Tour de Suisse og i øvrigt syntes at Fränk Schlecks udvikling siden juniorårene var imponerende og overraskende (det sidste ikke ment på den pæne måde).
Re: Franskmand måske på vej til Saxo
21. august 2009 kl. 12:11
@Herbo

Din kilde er her: [www.cyclismag.com]

CQ Rankings kilde skulle være 2cycle.

-----------------------------------------------------------------------------
Du skulle tage og besøge - [www.freewebs.com]
Re: Franskmand måske på vej til Saxo
21. august 2009 kl. 15:06
Dette ryktet oppstod kort tid etter at cyclismag.com postet notisen du linker til, og årsaken er sannsynligvis at en person som ikke behersker fransk (og ikke tatt seg bryet med å lese en maskinoversettelse av selve notisen) har feiltolket overskriften.
Re: Franskmand måske på vej til Saxo
21. august 2009 kl. 12:31
Jah, folk kan af mange grunde skifte mening, nød, midsundelse o.s.v.
Ryttere mangle omtale!
Eller nyhedssider mangle historierBlinker
Fransk sponsor?
21. august 2009 kl. 13:57
Hvorfor denne angivelige pludselige interesse for franske ryttere, Mondory og Pineau (var det ikke ham der var rygtet til holdet for et par uger siden)? Ok, lad os starte et andet sted, der er sjældent røg uden ild. I mange år har det heddet sig at franske ryttere var ektremt meget overbetalt, og derfor er der stort set ingen franske ryttere på udenlandske hold (se bort fra Caisse D'Epargne, der har en fransk sponsor). Man kunne derfor antage at Riis lyst til at se mod det franske marked nu, skyldes en eller flere af følgende elementer:
1. Franske ryttere er blevet relativt bedre
2. Franske ryttere har et godt antidoping ry
3. Der er en fransk sponsor på vej?
Jeg hælder faktisk en anelse til det sidste. SaxoBank satser stort på de største franske løb; TDF og Paris-Roubaix. Har evt. interesse i franske ryttere. Mangler en sponsor. Franske hold laver ingen resultater. osv.
Jeg ved det er langt ude, men syntes lige jeg ville dele observationerne med jer
Re: Fransk sponsor?
21. august 2009 kl. 15:35
diar Skrev:
-------------------------------------------------------
> Hvorfor denne angivelige pludselige interesse for
> franske ryttere, Mondory og Pineau (var det ikke
> ham der var rygtet til holdet for et par uger
> siden)? Ok, lad os starte et andet sted, der er
> sjældent røg uden ild. I mange år har det heddet
> sig at franske ryttere var ektremt meget
> overbetalt, og derfor er der stort set ingen
> franske ryttere på udenlandske hold (se bort fra
> Caisse D'Epargne, der har en fransk sponsor). Man
> kunne derfor antage at Riis lyst til at se mod det
> franske marked nu, skyldes en eller flere af
> følgende elementer:
> 1. Franske ryttere er blevet relativt bedre
> 2. Franske ryttere har et godt antidoping ry
> 3. Der er en fransk sponsor på vej?
> Jeg hælder faktisk en anelse til det sidste.
> SaxoBank satser stort på de største franske løb;
> TDF og Paris-Roubaix. Har evt. interesse i franske
> ryttere. Mangler en sponsor. Franske hold laver
> ingen resultater. osv.
> Jeg ved det er langt ude, men syntes lige jeg
> ville dele observationerne med jer


Saxo Bank satser på de største franske løb fordi det er verdens mest omtalte løb. Tour de France er det største og mest medieomspændende løb på kalenderen. Alle hold vil gøre det godt her. Paris - Roubaix er en af de allerstørste klassikere på kalenderen, mange hold vil gøre det godt her. Den synes jeg ikke holder.

Den med Lloyd Mondory virker som en and.

Pierrick Fedrigo fra Bouygues Telecom var den anden. Jeg tror bare Riis kan lide den ryttertype han er. Han er hurtig på stregen og kører ganske fint i de fleste terræner. Altså en rytter der kan vinde, og sådan nogle kan man altid bruge.
Fedrigo
24. august 2009 kl. 07:44
Fedrigo har kontrakt med Bbox i 2010, så enten er vi bare ofre på nogle useriøse rygtesmede eller også er der noget meget spændende under opsejling.

Sandsynligvis det første.

-----------------------------------------------------------------------------
Du skulle tage og besøge - [www.freewebs.com]Redigeret 1 gang(e). Sidst redigeret 24/08-09 kl. 07:44 af stalingrad. (se ændringerne)
rmc
Re: Fedrigo
24. august 2009 kl. 09:55
Mon ikke det skyldes, at det på et tidspunkt så ud til, at holdet ikke ville fortsætte i 2010?

Lige pludselig så det ud til, at der var nogle rimelige ryttere på markedet, der ikke allerede var blvet signet af Sky eller Loveshack. Men det holdt kun så længe.
Dimitri Champion
24. august 2009 kl. 17:33
Dimitri Champion - Fransk mester 2009 rygtes til Saxo Bank - [www.velo-club.net]

/Mezz
Re: Franskmand måske på vej til Saxo
02. september 2009 kl. 12:43
Herboen Skrev:
-------------------------------------------------------
> Af alle urealistiske rygter omkring Saxo Bank og
> nye ryttere er dette det sjoveste. Der skal i
> hvert fald ædes nogle kameler efter Mondorys
> udtalelser inden Touren, hvor han efter min frie
> hukommelse sagde at han havde afsky til overs for
> Cancellaras sejr i Tour de Suisse og i øvrigt
> syntes at Fränk Schlecks udvikling siden
> juniorårene var imponerende og overraskende (det
> sidste ikke ment på den pæne måde).


Til de interesserede kan dele af interviewet findes her: [www.cyclismag.com]

I virkeligheden er Mondory ret morsom og selvironisk - i forhold til Schleck er han virkelig gået i stå - mens jeg personligt synes udtalelserne om Cancellara er dårlig smag. Vi og cykelrytterne har alle lov til at være kritiske, men der er ikke meget at sige overfor Cancellaras sejr i Tour de Suisse. Jo, for nogle år siden havde jeg/vi nok aldrig forestillet at Cancellara ville kunne vinde det (typisk) bjergrige TDS. Men det altså før arrangørerne af TDS ville at Cancellara skulle vinde det løb. Komparative mistanker (TDS=>bjergryttere=>Cancellara dopet) holder kun så længe, at man kun ser på løbet historisk, og på årets rute var der ikke megen tvivl om at Cancellara ville kunne være med.

Vedrørende F. Schleck ekkoer Mondory blot det, som alle de franske ryttere af Schlecks generation altid har ytret, men på en ret vittig måde. Det Mondory siger om Team Columbia minder utrolig meget om de mistanker som bliver luftet her på forum ("for godt til at være sandt"). Det er så bare ikke så ofte, at vi hører insidere fra feltet komme med sådanne udtalelser. Og, set fra en kontraktmæssig vinkel, har Mondory, som er relativt talentfuld, altså skudt sig selv i foden.
Brajkovic
21. august 2009 kl. 22:06
Som feltet.dk bringer er Brajkovic ledig ...

Hvad venter du på Riis ??? Her er manden du kan give nyt liv, få relativt billig og han vil helt sikkert kunne køre en top ti eller fem i Giroen eller Vueltaen - med lidt bedre træning og lidt hjælp fra et hold.

Desuden vil han være perfekt som hjælperytter i Le Tour ... god temporytter og stærk i bjergene.

Køb Køb Køb

PtW

Well måske ikke et tranferrygte ... men rygter skal vel starte et sted ?
Re: Brajkovic
21. august 2009 kl. 22:16
ja jeg tænkte det samme, god kaptajn til enten Giro eller vuelta og så superhjælper til bjergene for andy

IRCSC
Re: Brajkovic
21. august 2009 kl. 22:52
Mon ikke det går som altid - Riis venter og venter for at få ham så billigt som muligt, og så er der et andet hold der slår til Ubeslutsom
rmc
Re: Brajkovic
21. august 2009 kl. 23:07
Jeg har drømt om ham længe på Saxobank. Men han er sandsynligvis ikke billig.

Han er også lige en type rytter for Riis.

Da han i sin tid blev professionel havde han også tilbud fra Rabobank og det daværende CSC, men han ville absolut ikke på CSC. Jeg husker ikke begrundelsen, men han havde et horn i siden på holdet (eller Riis).

Jeg er dog sikker på, at han er en ombejlet herre - og lur mig om ikke Sky, Armstrong eller Colombia snupper ham.
Re: Brajkovic
22. august 2009 kl. 12:15
Nu har Hr Riis jo også udtalt at pengepungen ikke er så stor som han kunne ønske sig.... så tror ikke man skal forvente at se kontrakter med de helt store navne til næste sæson....
Re: Brajkovic
22. august 2009 kl. 16:00
Jeg ved nu ikke hvor ombejlet han vil være - ift. - potentialet, han er trods alt gået noget i stå i sin karriere.

Men der er også mange nye hold på banen der kommer med store budgetter så jeg er enig i at Riis måske ikke har råd.

Men hvis Riis kan køre på samme budget som sidste år - så kunne Brajkovic måske gå lige op med Arvesen !?

Jeg synes måske også det kunne være interessant at se hvilke ryttere der kunne trække nye sponsorer til - og her er Brajkovic måske ikke den store penge magnet.

Hvem kunne være interessante ryttere der kunne trække sponsorer til ?

Et par italienere fra LPR der sikkert lukker ?
Et par franskmænd ? Fedrigo eller et par Feillu brødre eller er de bare for dyre ?
Hvad med et par svenskere mere ??
Og billige kvalitets danskere må der da være nogen af ?
Jonas Åen
Daniel Foder

Hvad siger i ??

PtW
Jonas Åen til Saxo Bank ...
24. august 2009 kl. 13:51
hæ hæ ....

Skal du ha flere gode råd Riis ?

PtW
Re: Brajkovic
24. august 2009 kl. 00:39
Under sidste års forhandlinger udelukkede Brajkovic ikke CSC, men sagde blot:
"Everything is possible..."
Kirchen til Katusha
01. september 2009 kl. 14:00
Så lige på cyclingnews.com, at Kim Kirchen skifter til Katusha. Er dette det første træk i den forventede stjerneflugt fra Columbia?

I øvrigt er dette skifte vel med til at give Katusha et lidt tungere fundament i Ardennerne og i Touren, hvor han må forventes at være deres klassementkort...

--------------------------------------------------
Tjener, et styks staveplade...
Brorson
Re: Transferrygter
01. september 2009 kl. 17:09
Hvad sker der lige med Columbia... nogen der har indsigt/idé om hvor alle forlader holdet? Med ny Co.-sponsor i form af HTC, burde det da ikke være det økonomiske der driller...

Nogen på ind til holdet? (andet end Bak).Redigeret 1 gang(e). Sidst redigeret 01/09-09 kl. 17:10 af Claus. (se ændringerne)
Re: Transferrygter
01. september 2009 kl. 17:18
Jan Ghyselinck, Patrick Gretsch, Rasmus Guldhammer, Leigh Howard, Tejay Van Garderen og Martin og Peter Velits - nogle af sportens største talenter.
Re: Transferrygter
01. september 2009 kl. 17:48
CrueTrue Skrev:
-------------------------------------------------------
> Jan Ghyselinck, Patrick Gretsch, Rasmus
> Guldhammer, Leigh Howard, Tejay Van Garderen og
> Martin og Peter Velits - nogle af sportens største
> talenter.

Tak for det - spændende!

Er et gået i sig selv igen med Thomas Lövkvist og hans/pressen flirten med Team Sky?
Re: Transferrygter
01. september 2009 kl. 17:55
Jeg er ret sikker på, at Lövkvist skal til Team Sky. Men nu må vi se. Der kan ikke gå mange dage, før Team Sky præsenterer nogle af sine handler (det må holdene jo gøre fra i dag af).
Saxo Bank 2010
09. september 2009 kl. 19:42
Det ser ud som at det bliver småt med nye af de store eller mellemstore ryttere til 2010.
De har mistet Bak, Goss, Kroon, Van Goolen og sikkert også vores norske ven KURT.

Jeg er rigtig øv over talentet M Goos, han var en kommende stjerne på saxobank med flere sejre i vente. kroon er også en rigtig stærk mand at miste til Ardennerne samt hans gode arbejde for holdet.

Bredden bliver smal med Jonas A og l Didier, tror de måske også henter flere af de ikke så dyre navne.
Kunne være Troels Vinther eller JJ Haedo´s lillebror Sebastian som også er hurtig mand, dette er bare et gæt når der ingen rygter er nu Tnker
Re: Saxo Bank 2010
09. september 2009 kl. 22:46
Tabet af Goss viser endnu engang at Riis helt kritiske problem som holdejer er at de udenlandske talenter ikke gider at blive på holdet. Man kan gennemgå hele holdet og konstatere, at hvis rytteren ikke kommer fra Danmark eller Luxembourg, så er der ingen ryttere tilbage, der er af holdets egen avl. Der har ellers været nok af internationale profiler forbi holdet, men som jeg tidligere har nævnt så tror jeg ikke at holdet er fulgt nok med i den udvikling, der gennem de seneste 5 år har været på ungdosmfronten, hvorfor holdet ender med danske talenter, der gerne vil køre for deres barndomsidol og så den luxembourgske liga centreret omkring Kim Andersen.

Mens Team Columbia er det friske hold på markedet (på udvalgte etaper kører holdet for Cavendish, men ellers får alle deres chancer i løbet af sæsonen), så er Saxo Bank blevet de grå mænd i branchen (satser på at deres meget store stjerner skal få succes, mens resten af holdet skal understøtte dette). At det ikke lykkedes at få Guldhammer på holdet underbygger dette, i mine øjne er det transfersæsonens største falliterklæring fra Saxo Banks side.
SaxoBank - snævert fokus
10. september 2009 kl. 09:02
Jeg er meget enig din analyse af SaxoBanks situation og ageren.

Jeg er mere usikker over om det er et bevidst valg eller om det er en form for snæversynethed.

Det vil jo være et bevidst valg hvis det er måden man kan holde på The Schlecks og Cancellara. Som jo alt andet lige har været dem der har været holdets berettigelse som storhold i år. Så er der måske bare ikke plads til ret mange penge og ret meget andet fokus end dem.

Så har man så O'Grady og Voigt som nogle veteraner der kan styre flokken og sørge for at der bliver rettet ind.

Problemet er at så bare at der er nogen der ikke bliver plads til, Matti og Bak til Touren, Goss som andet end hjælperytter i klassikerne.

Når Riis siger at holdet er det vigtigste - så siger han måske i virkeligheden at han og stjernerne er det vigtigste og det er det svære når man så gerne vil give indtryk af at man er et team med plads til alle - så er der bare altid nogen der er mere lige end andre.

Jeg synes det er godt at danske ryttere viser at der er andre hold man kan køre på end SaxoBank og jeg håber at Matti, for sin egen udviklings skyld kommer over på et andet hold så han for alvor kan få vist hvor god han er.

Men det betyder selvfølgeligt ikke at strategien nødvendigvis er dårlig for SaxoBank, jeg tror bare det er et bevidst valg og hører man ikke til toppen af hierarkiet på holdet skal man ikke gøre sig de store forhåbninger - så bliver det let til en syltekrukke som vandbærer.

Men så igen - måske er det bare mig der har helt fat i den forkerte ende ..!!??

PtW
Re: SaxoBank - snævert fokus - vedr Matti
10. september 2009 kl. 09:32
Jeg er enig I at fokus er enormt snævert efterhånden. Faktisk kan man vel stille det op som et fokus udelukkende på:
1. prioritet
- brostensklassikerne
- Ardennerne
- TDF
- VM / Lombardiet

2. prioritet
Paris-Nice
Tirreno
Schweiz
Milano-SR
Vueltaen

3. prioritet
????
DK rundt?

Det er unægtelig ikke mange løb man sigter mod. Der skal ikke mange skæve resultater eller skader til før man står med en fiasko sæson. Til gengæld kan jeg nu også godt li' hold der går efter det helt store guld.

Og så lige en kommentar til Matti. Jeg er ikke enig i at Matti skal skifte hold. Han har i år klart overtaget rollen som holdets fjerdemand på resultatsiden fra Voigt. Der venter masser af hjælp, og masser af resultater på ham de næste år. Ikke mindst da han skal være alibiet for holdet i de brostensløb hvor Cancellara ikke kan gøre forskellen, på etaper i en stak etapeløb, og ikke mindst i efterårets endagsløb. Faktisk er det vel kun TDF og Paris-Roubaix hvor han må finde sig en dedikeret hjælperrolle.
Re: SaxoBank - snævert fokus
10. september 2009 kl. 09:39
Mener du virkelig, at Bak, Matti og Fuglesang ikke har fået lov til, at vise sig frem? Bak havde så vidt jeg ved, frie hænder i Giroen, tror du virkelig på, at han får det på Columbia?
Fuglesang kørte Daughe-l på hjul, indtil de sidste bjergetaper, hvor han viste flot kørsel, havde han kørt på Columbia, skulle han osse arbejde på de flade etaper!!
Matti, blev ganske rigtig, snydt for touren iår, men ellers har han hvis bedre vilkår, ind han ville få på Columbia!!
Så bedre er Holm alså ikke, for nye ryttere, Tony Martin er et stort talent til etapeløb, men skal han blive ved med, at agere trækdyr på flade etaper, tror jeg aldrig vi ser hans fulde talent!!
Hagen, Nordhaug, Arvesen
10. september 2009 kl. 11:15
... skulle (endelig) være bekræftet til Team Sky.

Hvis pengene var små hos Riis, så burde der efterhånden være lidt luft (så små var Kroon og Arvesens kontrakter ikke). Solide kræfter til Sky. Spændende om banemændene + Scott kan transformere Hagen til den klassementrytter, som Holm mener han kan blive. Og om det overhovedet er målet.
Re: Hagen, Nordhaug, Arvesen
10. september 2009 kl. 11:19
Kurt Asle bekræfter det her >[twitter.com];
Re: Hagen, Nordhaug, Arvesen
10. september 2009 kl. 11:46
Jeg er enig i, at der må være penge på kistebunden ellers må Riis Cycling komme ud af 2009 med et forrygende underskud. Spørgsmålet er så bare om Riis vil bruge de resterende midler på "mellemryttere" eller om han allerede nu 1 år før tid vil sikre de i min verden altafgørende kontrakter med Fränk og Andy Schleck, Jakob Fuglsang og Matti Breschel. Jeg ville satse på det sidste og så tage 2010 som lidt af et mellemår, hvor man kan håbe at nogle af de danske talenter kan overtage rollen som dem der skal lave resultater i de løb, hvor stjernerne ikke er til start. Mon ikke at man i den henseende har et håb om at Alex Rasmussen og André Steensen bliver mere konstante, men også at Jonathan Bellis og Dominik Klemme kan lave noget inden i hvert fald førstnævnte skifter hold til næste år.
Re: Hagen, Nordhaug, Arvesen
10. september 2009 kl. 15:46
Herboen Skrev:
-------------------------------------------------------
> Jeg er enig i, at der må være penge på kistebunden
> ellers må Riis Cycling komme ud af 2009 med et
> forrygende underskud. Spørgsmålet er så bare om
> Riis vil bruge de resterende midler på
> "mellemryttere" eller om han allerede nu 1 år før
> tid vil sikre de i min verden altafgørende
> kontrakter med Fränk og Andy Schleck, Jakob
> Fuglsang og Matti Breschel.

Nu kan man jo med rette, og med de rygter der sværmer omkring RadioShack, stille spørgsmålstegn om brødrene Schleck overhovedet lyster en sådan kontraktforlængelse.

Til de uvidende kan man her notere rationalet bag en sådan kontraktforlængelse før tid (altså inden den reelt udløber). I dette tilfælde er det specielt Andy Schleck der står til en kontraktforlængelse - hans nuværende kontrakt blev skrevet med en andenplads i Giroen i baghånden. Nu har han vundet en klassiker og erstattet andenpladsen i Giroen med Touren, og kører altså for mindre end han er værd, også selvom "potentiale" nok var indregnet i kontrakten.

Her kan Riis - for at forsikre sig selv, sponsorerne, fansene - vælge at give Andy Schleck en ny, forbedret kontrakt før tid. Her er byttehandelen så, at Schleck får en ny, forbedret kontrakt før tid, mens Riis så får Andy Schlecs underskrift for (typisk) tre år mere; altså to år mere end den oprindelig kontrakt, og så lang tid Saxo Bank planlægger at støtte holdet. Herved undgår Riis at komme ud i en hård kontraktkamp før tid - før alle de andre hold kan give deres bud på, hvor meget Schleck er værd. Omvendt får Schleck den løn han fortjener. Det A. Schleck mangler at gøre op med sig selv, er om Saxo Bank er det hold han ønsker at fortsætte på (hvilket jeg er ret overbevist om han mener).

Ligesom dig, Herboen, tror jeg Riis forhandler med brødrene ret heftigt. Det var også efteråret at Riis skrev kontrakt med brødrene for nogle år siden, og det tror jeg han satser på igen. De samt Cancellara er indbegrebet af Team Saxo Bank, og med dem om bord kan han mere eller mindre sikre sine nuværende og potentielle sponsorer succes i de løb, som nu er vigtigst. Skriver Riis ikke kontrakt med brødrene inden året er omme - og i hvert fald før Tour de France - ser det sort ud.

Jeg tror brødrene bliver, og at Riis arbejder på en kontraktforlængelse til Fuglsang og Breschel. Matti Breschel fordi han kører på en urimelig kontrakt, underskrevet lige inden han for alvor brød igennem, nemlig ved DM (før Vuelta og VM). Breschel tror jeg dybest set helst vil blive, mens jeg ikke fornemmer samme loyalitet hos Jakob Fuglsang, der måske er lidt som Michael Rasmussen på kontraktfronten, hvilket er fint og godt. Derfor handler det for Riis blot om at sikre sig en potentiel guldfugl i tide, da han nemt kan flyve væk. Igen følger de samme principper hos Schleckerne; løn overfor længere kontrakt.

> Jeg ville satse på det sidste og
> så tage 2010 som lidt af et mellemår,
> hvor man kan håbe at nogle af de danske talenter
> kan overtage rollen som dem der skal lave
> resultater i de løb, hvor stjernerne ikke er til
> start. Mon ikke at man i den henseende har et håb
> om at Alex Rasmussen og André Steensen bliver mere
> konstante, men også at Jonathan Bellis og Dominik
> Klemme kan lave noget inden i hvert fald
> førstnævnte skifter hold til næste år.

Jeg er ikke uenig, selvom jeg dog synes én mellemstor rytter ville være velkommen, trods alt. Desværre er alle de mest realistiske bud (Lövkvist) ved at være væk, så jeg ved snart ikke om jeg hellere ville have talenter.

Vedr. Bellis: er det tilfældet bør Riis bare sætte ham fri før tid ligesom Gerdemann. Nu ved vi ikke hvordan Bellis er faldet til på holdet, men man kan da håbe at det ikke er så slemt som det forekommer. Før vi dømmer alle britiske ryttere til Sky skal vi lige huske, at Riis heller ikke kan skrive kontrakt med alle de danske.

Her virker det til, at holdet er inde i en dårlig cirkel. Riis skriver kontrakt med typisk et par udlandske talenter per sæson. Da enkelte af disse flyver væk med det samme de skal lave resultater, er resultatet, at Riis er mere påpasselig med sådanne "satsninger". Det betyder flere danske talenter, en mere danske vinkel - "de flygter ikke", tænker Riis - hvormed holdet gøres til et mere lukket, mindre internationalt og introvert hold, hvormed udenlandske talenter både har sværere ved at falde til, samt at holdet ikke virker lige så tiltrækkende.

Personligt tror jeg også, at problemet er, at der er kommet flere "internationale" storhold; at der er kommet flere hold ind i kampen om de ”små” landes talenter. Cervelo, Columbia, Team Sky, RadioShack, Ag2r, BMC ser ikke på landegrænser. Ja, selv Liquigas har meget åbne øjne for udenlandske ryttere. Altså ser vi flere ryttere fra Luxembourg, Østrig, Skandinavien, Slovenien, Slovakiet osv. have lettere ved neopro-kontrakter. Hvor Riis tidligere havde næsten enerådighed på visse markeder, er der flere om buddet nu.
Re: Hagen, Nordhaug, Arvesen
10. september 2009 kl. 11:50
"Spændende om banemændene + Scott kan transformere Hagen til den klassementrytter, som Holm mener han kan blive. Og om det overhovedet er målet."

Det kan man da håbe. Med de banemænd (høhø) du nævner kan man dog godt frygte at de vil udvikle mere på hans spurt. Jeg tror de vil bruge ham på nogenlunde samme måde som Columbia og dermed sikre en masse gode resultater i deres første år. Jeg håber så med hele mit hjerte at både de og han derefter vil begynde at arbejde målrettet mod at køre ham i stilling som rytter for klassementet.
Rovny til Radio Shack
16. september 2009 kl. 10:43
[www.biciciclismo.com]

... hvilket i hvert fald burde gøre visse deltagere her på debatten lykkelig. Rovny er et lidt stagneret stortalent, som jeg faktisk tror Bruyneel og Armstrong kan få en hel del ud af. Og så er han stadig meget, meget ung, og Katusha ved da heller ikke overhovedet hvad de laver.

Ivansresultater.
Fédrigo stadig i spil til Saxo Bank
24. september 2009 kl. 00:18
Hermed bringer undertegnede lidt rygter i spil (kommer endnu et, fuldstændig fabrikeret af mig selv om lidt).

Pierrick Fédrigo skulle stadig være særdeles i spil til Saxo Bank. Franskmanden har kontrakt et år mere, hvilket skulle være hindringen. Han vil gerne væk, siger han. Forklaring er der ikke meget af, men blot at han ikke er tilfreds med behandlingen. Modsat så mange andre franske ryttere skulle han endvidere ikke have noget i mod at køre på udenlandsk hold:
[www.sudouest.com]
(som altid opsnappet via Cyclismag, den dejlige side)

Sportsdirektør Bernaudeau siger selvfølgelig at det kan der ikke være tale om - Fédrigo er ikke så dum, at han ikke kan læse en kontrakt. Fédrigos mulighed ligger i, at B-Box måske ikke får forlænget deres ProTour licens, hvormed der kommer muligheder i spil for at bryde kontrakten (det samme Contador venter på).

Caisse d'Epargne skulle også være interesserede, og med Moreau på kontrakt burde holdet være fint på plads i forhold til deres franske sponsor. Spændende: for Saxo Bank ligner Fédrigo lidt en mand der kan overtage efter Voigt som den evige arbejder, ligesom en mere nøje planlagt formtop (han er altid fjollet god omkring 4 Dage ved Panne og Katalonien Rundt) kunne han være rigtig god i Ardenner-klassikkerne (og dermed en erstatning for Kroon). Her er der faktisk tale om en franskmand, der har fortjent en flot kontrakt – han er god.
siw
Re: Fédrigo stadig i spil til Saxo Bank
24. september 2009 kl. 00:47
Fedrigo ville være et klasse klasse køb af Saxo. Kanon mand at have på holdet, da han magter utrolig meget og kan gøre sig i næsten alle kuperæner. Kan både agere arbejdshest, men er samtidig altid god for en sejr.

Go for it! (tror dog ikke de signer ham, men håber da) Thumps down
Re: Fédrigo stadig i spil til Saxo Bank
30. september 2009 kl. 11:50
Eftersom B-Box ikke fik tildelt nogen ProTour-licens burde vejen være banet for et Fédrigo skifte til enten Saxo Bank eller Caisse - altså via lidt pusleri med kontrakten.

Men ifølge 2cycle og FFC.fr skulle Bernaudeau (manager for B-Box) dog have afkræftet at et skifte nogensinde har været i spil - Fedrigo har aldrig henvendt sig i den henseende (ikke at det som sådan betyder Fedrigo ikke har gået med tankerne). Vi får se...
Re: Fédrigo stadig i spil til Saxo Bank
30. september 2009 kl. 12:33
Nu er det out in the open-

Forsidehistorie på cyclingnews.com. Fedrigo vil væk!


[www.cyclingnews.com]

Tag ham!
Re: Fédrigo stadig i spil til Saxo Bank
30. september 2009 kl. 12:33
Man skal jo altid huske at kigge på Cyclingnews først Smiler

Cyclingnews har (via L'Equipe) Fédrigo citeret for at sige: "There is no [chance] that I am racing in a Pro Continental team." Man mistænker ham for i virkeligheden have sagt "no chance in hell"Smiler

[www.cyclingnews.com]

Han siger endvidere at det for ham handler om (at bevare) ambitionerne og mulighederne for at køre cykelløb på det højeste plan.
Re: Fédrigo stadig i spil til Saxo Bank
05. oktober 2009 kl. 17:18
man kunne jo også se i dauphine libere at han har evner i alle former for terræner, og han ville være et rigtig godt bud på en etape-vinder, uanset hvordan gruppen skulle komme til mål ( han har så vidt jeg husker også en rimelig god spurt¨på flad vej!!)

og så vandt han jo også bjergtrøjen i dauphine libere, ved at placere sig i de rigtige udbrud og holde sig til gennem hele løbet Griner

håber virkelig at han signer med saxo-bank da han ville kunne bruges i alle de store løb Smiler

-sako
Richie Porte
24. september 2009 kl. 00:57
SmilerJa, da der nu, på trods af det er VM-tid, er så stille med rygter i forhold til Team Saxo Bank. Derfor har jeg valgt at starte et - Richie Porte til Saxo Bank.

Ja det ser ikke for godt ud for Saxo Bank. Dels er de nuværende nye underskrifter alle lidt lunkne. Aaen hilser jeg velkommen (havde hellere set ham efter 2007, men stadig). Det samme med Didier, som kan være fint spændende, omend ikke andet for Schleckernes lykke, og Baden Cooke synes jeg er et friske projekt, der endvidere fylder et hul på brostensfronten.

Men man kan ikke sige, at Saxo Bank har været fremme i skoene i forhold til stortalenterne. Slet ikke. Eksempel: Som man kan se på i en anden tråd er alle de højst placerede u23-ryttere fra TTen allerede taget (undtaget en portugisisk overraskelse). Generelt er der ikke mange stortalenter tilbage på markedet - kun de interessante russere (Silin, Timofey Kritskiy) og måske enkelte tyskere (D. Nerz) mangler vidst at blive bekræftet.

Derfor skal man måske begynde at se til anden side. Her tænker jeg specielt mountainbike, cykelcross og banecykling. Mountainbike ville være et oplagt sted at gå på rov efter Fuglsang-succen. Nino Schurter (1986) ville her være det mest oplagte bud, men omvendt har Schurter så meget succes i sin diciplin. I cykelcross er det mest interessante navn allerede taget (Peter Sagan til Liquigas), mens banen også er ved at være godt støvsuet - både af Saxo Bank (A. Rasmussen), Garmin (Bobridge, Cameron+Travis Meyer), Sky (P. Kennaugh) og RadioShack (Taylor Phinney) .

Hvem er der tilbage? Gennem resultater og interviews har jeg forelsket mig i en semi-ung tasmaner ved navn Richie Porte. Hvorfor ham? Jo, han vinder løb. Her er dele hans palmares, hvor de mest interessante resultater er fremhævet.

2008:
5th National Championship, Road, ITT, Elite, Australia, Ballarat (AUS)
4th National Championship, Road, Elite, Australia, Ballarat (AUS)
1st General Classification Tour de Perth (AUS)
1st General Classification Tour of Tasmania (AUS)
5th General Classification Herald Sun Tour (AUS)
1st 63 G.P. Comune di Cerreto Guidi Cerreto Guidi

2009:
3rd National Championship, Road, ITT, Elite, Australia, Buninyong (AUS)
3rd Trofeo Alta Valle Del Tevere (ITA)
1st Stage 2 Giro del Friuli Venezia Giulia, Piano D'Arta (ITA)
2nd Trofeo Matteotti, U23 (ITA)
3rd Coppa della Pace (ITA)
1st Stage 4 Baby Giro, Pozzoleone (vandt enkeltstarten foran Malori!)
4th Stage 5 Baby Giro, Feltre (ITA)
5th Stage 7 Baby Giro, Carpegna (ITA)
15th General Classification, Baby Giro
4th Giro della Valli Aretine (ITA)
1st Stage 1 Giro delle Valli Cuneesi nelle Alpi del Mare, Lequio Berria (ITA)
4th General Classification Giro delle Valli Cuneesi nelle Alpi del Mare (ITA)
1st GP Città di Felino (ITA)
1st Gp Citta di Saltino-Vallombrosa

Navnet er Richie Porte (Richard Julian Porte), en tasmansk rytter fra 1985. Han er 172 høj og vejer cirka 63 kilo. Af type er han en stærk tempomaskine, på trods af størrelsen, og en rigtig klatrer. Med andre ord en rigtig etapeløbsrytter.

Hvad kan vi ellers sige? Han var tæt på at blive udtaget til det australske landhold her til VM (for gammel til u23). Han er en lille fyr der kan fyre en satans enkeltstart af. Han vinder løb. Han har kun kørt cykelløb siden 2006! Han kommer fra triatlon, og derfor kan han stadig betragtes som et talent – han er stadig ny og har meget at lære.

Hvorfor kunne han være oplagt for lige netop Team Saxo Bank? Lad os se på nogle ting.

1) Han kunne være en Riis´sk opfindelse – ikke helt oplagt, men stadig til at arbejde med. Kan det hele – enkelstart og klatre.
2) Den australske forbindelse. Både OGrady, Baden Cooke og Bradley McGee holder nok ørene åbne.
3) Han mangler et hold! Vil frygtelig gerne videre, og resultaterne er da også til det. Og så er han morsom – læs hans Twitter. Den ene dag brokker han sig over, at manageren ikke hjælper ham med at finde et hold; den næste dag siger han at manageren har hjulpet (altså har ham måske fundet et hold?)
4) På selvsamme Twitter-side kan man se, at Team Saxo Banks Twitter er hans ypperste foretrukne…
5) Kører på det mindre Tasmanske Praties hold. Men i Europa kører Richie på Monsummanese Grassi Mapei hvor Andrea Tafi er sportsdirektør. Mon Tafi kan/har lagt et godt ord ind hos sin tidligere arbejdsgiver, Bjarne Riis?
6) Team Saxo Bank har allerede stiftet bekendtskab med ham… i Herald Sun Tour 2008, hvor Porte gjorde det godt på enkeltstarten såvel som bjergetapen.

Hvis jeg får ret med mit gætværk så forventer jeg props fra alle sider.Griner

I virkeligheden ønsker jeg bare en kontrakt til Richie, og altså gerne på Saxo Bank. Hvis i vil lære mere, så er her nogle links:

Twitter
[www.cykelsiderne.net]
Interview på Pez
Interview på Daily PelotonRedigeret 1 gang(e). Sidst redigeret 24/09-09 kl. 01:05 af Mania. (se ændringerne)
siw
Re: Richie Porte
24. september 2009 kl. 01:09
Spændende læsning, keep it up!

Han lyder som en spændende rytter, og er i hvert i fald ikke løntung. Go Bjarne go Bjarne Rkker tunge
Re: Richie Porte
24. september 2009 kl. 11:43
Spændende bud og du er måske tættere på end du selv tror. Personligt synes jeg at der er mere spændende ryttere på markedet og Porte vinder da også kun løb, hvor han på trods af sin alder konkurrerer mod den italienske U23-scene, så selvom han måske kunne blive en ganske habil hjælperytter i de store etapeløb, så håber jeg at Riis kigger alternativerne igennem først.
Re: Richie Porte
24. september 2009 kl. 13:05
Herboen Skrev:
-------------------------------------------------------
> Spændende bud og du er måske tættere på end du
> selv tror. Personligt synes jeg at der er mere
> spændende ryttere på markedet og Porte vinder da
> også kun løb, hvor han på trods af sin alder
> konkurrerer mod den italienske U23-scene, så
> selvom han måske kunne blive en ganske habil
> hjælperytter i de store etapeløb, så håber jeg at
> Riis kigger alternativerne igennem først.

Jeg tror både du og jeg ville kunne name-droppe 20+ navne vi ville foretrække. Her har jeg prøvet at sætte mig lidt ind i Riis´ hoved, og så fundet en interessant rytter, hvor der så endvidere var nogle spøjse sammentræf.

Du har da helt ret i at de fleste sejre og placeringer er kørt ind i Italienske u23 løb, og på denne scene i sig selv er der da også mange mere interessante (og unge) navne, der langt er at fortrække.

Skal jeg alligevel forsvare Porte lidt, så er det jo det med, at han reelt ikke har kørt cykelløb på topplan ret længe (men triatlon). Om alle omstændigheder synes jeg resultaterne fortjener en kontrakt, måske ikke på et så stort hold som Saxo Bank, men i hvert fald et ProCont-hold, meget lig den endnu ældre Simon Zahner (1983; vinder af Flèche du Sud og Tour Alsace) har skaffet sig hos BMC. I øvrigt synes jeg snart at Mathias Frank burde være klar til at finde tilbage på et ProTour hold.
Re: Richie Porte
24. september 2009 kl. 13:22
Mathias Frank, han er jo på BMC-holdet som nok skal få lov til at køre rigtig mange af de store løb med de indkøb de har gjort.
Men ellers rigtigt, mener at kunne huske at han var påtale til Saxo-Bank sidste år.
Håber at holdet (SAXO) trods alt får købt et mellemstort navn hvis der ikke er råd til en stjerne mere.
Re: Richie Porte
24. september 2009 kl. 13:41
Tja, det kan du velvist have ret i. Ser man på Mathias Franks løbsprogram så har det da været solidt: Tour of California, Criterium International, Circuit Cycliste Sarthe, Tour de Romandie, Tour de Picardie, Tour of Belgium, Critérium du Dauphiné Libéré osv.. masser af etapeløb, men ingen GT.

Får han får det næste år? Ved det ikke. Umiddelbart tyder kontrakterne (Kroon, Ballan, Mauro Santambrogio, George Hincapie, Marcus Burghardt) da godt nok på en udpræget klassikersatsning. Giver det afkast i GT-invitationer... måske, men ikke nødvendigvis. Her mener jeg så Frank fortjener mere (men har så vidt jeg ved en 2-årig kontrakt).
Re: Richie Porte
24. september 2009 kl. 13:59
Jeg er nærmest sikker på at BMC i hvert fald kommer med i Giroen, men ellers er jeg enig, et spændende navn, der nu skal i lære som GT-rytter for at se, hvad det kan blvie til. I det hele taget kunne jeg godt tænke mig at se Riis udnytte sin schweiziske forbindelser noget mere. Fabian Cancellara må alt andet lige være et trækplaster for unge ryttere fra Alpelandet og udover Frank er både verdensmesteren i mountainbike Nino Schurter (som du også nævner tidligere) og den unge Mirco Saggiorato uhyre interessante navne, der på et tidspunkt kommer til at slå igennem på landevejen.
Re: Richie Porte
24. september 2009 kl. 14:19
Porte skriver nu på sin twitter profil: off to Switzerland! Bit unexpected but should be right..


Interessant?
Re: Richie Porte
24. september 2009 kl. 14:32
Det tyder vel på at der har været et afbud på det australske landhold. Men da helt sikkert spændende og spøjst, nu hvor vi taler om ham.
Re: Richie Porte
09. oktober 2009 kl. 09:38
Hej Mania!

Hatten af Smiler for dit forslag, og du fik ret!

Thumps down

mvh
leif e.
Re: Richie Porte
09. oktober 2009 kl. 09:54
Props herfra Griner

Det må siges at være en god nyhed.

Virkeligt godt spottet, Mania. Thumps down (Eller måske Bjarne alligevel læser med herinde Blinker )
Re: Richie Porte
09. oktober 2009 kl. 11:27
Sejt Mania!! Virkelig godt spottet med Richie Porte...
Re: Richie Porte
09. oktober 2009 kl. 12:48
Fantastisk. Så er jeg jo en helt happy camper.Smiler

Jeg tror det er enkeltstarten i Baby Giroen der har gjort udslaget. Og så virker det da også som om, at Team Saxo Bank fortsætter meget med at benytte sig af anbefalinger fra folk i miljøet.

At mere underrettede kilder så sidenhen har fortalt, at der internt gik en del rytter om Porte, gør mig som sådan ikke mere trist – for de af os der er ”udenfor” en sådan indercirkel hjælper det jo ikke stort. Jeg kan trygt hvile i tanken om, at jeg så denne på afstand; på baggrund af intet anden end simpel deduktion og svineheld.

Det var en sen aften – rigtig sent – at Porte sprang ind i min bevidsthed. Tilbage da jeg skrev mit indlæg, sad jeg netop og genlæste resultaterne fra Baby Giro, hvorefter jeg begyndte at sætte mig ind i, hvem denne Porte egentlig var for en gut.

Det bliver spændende at følge ham. Jeg fornemmer lidt det kun kan blive succes eller fiasko, intet midt imellem. Enten bryder han frygteligt igennem, med store resultater, eller sluses han lige så stille ud. Jeg får ikke rigtig fornemmelsen af, at han finder sig ind som en trofast men anonym hjælperytter. Vi får se.

Sammen med Didier udgør Porte en typisk Riis underskrift, ikke mindst i krisetider. Jeg kan godt lide at man tager nogle chancer, for til tider kan man vitterligt finde guldkorn. Gerdemann og F. Schleck (derigennem A. Schleck) er eksempler på ryttere, man ikke ville have skrevet kontrakt med, hvis man udelukkende skrev kontrakter på baggrund på resultater (selvom jeg da også gerne ville nyde et par stjerneryttere fra ungdomsrækkerne). Hellere seriøse long-shots, end middelmådige talenter (D. Klemme springer i tankerne).
Re: Richie Porte
09. oktober 2009 kl. 19:47
Enig med de andre, flot spottet. Men tag da lige og spot Boassen Hagen eller Contador næste gang...
KDK
Re: Richie Porte
09. oktober 2009 kl. 20:13
Det er måske lættere sagt end gjort...... Og hvad med Andy?? Han kan kører jo næsten op med Contador så kan ikke se hvorfor han skulle med når Andy er derGriner
Re: Transferrygter - Nye ryttere til Saxo Bank
04. oktober 2009 kl. 17:34
Er der nogen der har hørt nogle rygter om nye ryttere til Team Saxo Bank?

Jeg ved godt at de har pengeproblemer men der er jo efterhånden et par af de løntunge ryttere der har forladt holdet, og med så mange ledige pladser skal der vel snart fyldes ud?

Begynder at blive lidt bekymret for Riis' hold
Re: Transferrygter - Nye ryttere til Saxo Bank
04. oktober 2009 kl. 17:38
Nå det er nu ikke meget anderledes end det har været de foregående sæsoner.

Riis har bare ikke så travlt som andre, måske fordi han er en jysk kræmmer, der vil vente til prisen er helt i bund eller også fordi han vil sikre sig, at de ryttere, der kommer ind på holdet passer både kvalitetsmæssigt, profilmæssigt og etisk.
Re: Transferrygter - Nye ryttere til Saxo Bank
04. oktober 2009 kl. 21:49
Ja det ser skidt ud, har desværre ingen rygter at tilføje.
Håber da at der snart sker noget, eftersom de har mistet flere end de har købt.
siw
Re: Transferrygter - Nye ryttere til Saxo Bank
05. oktober 2009 kl. 21:32
Endnu en væk, dog er Jason ikke noget stort tab (hvis overhovedet et tab).. Men Holdet må da efterhånden snart være for lille til PT status, hvis der ikke kommer nye ind Forvirret
Re: Transferrygter - Nye ryttere til Saxo Bank
05. oktober 2009 kl. 22:09
Er der nogen der har et overblik over stadig ledige ryttere ?
Re: Transferrygter - Nye ryttere til Saxo Bank
06. oktober 2009 kl. 08:09
Der er vel MR, nu kører han jo et løb med mange af de, som vi ser i de løb, der køres i Europa, men det bliver næppe aktuelt. Men en enorm styrkelse af holdet. Han vil være en enorm trækhest, og mon han ikke er langt mere social, end for 6 år siden, da han kørte på holdet.
Re: Transferrygter - Nye ryttere til Saxo Bank
05. oktober 2009 kl. 22:17
Enten er Riis helt usandsynlig kold i røven eller også bare helt på balderne, for der er godt nok ikke meget spræl i kontrakterne. Jeg begynder faktisk så småt at nære forhåbninger om, at jeg kunne være inde i billedet til Saxo Bank i næste sæson. For at komme interessen i forkøbet fra folk, der ikke har fulgt min cykelkarriere, kan jeg oplyse, at jeg er en udpræget allrounder (dvs i bedste fald middelmådig i alle terræner) med en skarp taktisk forståelse (jeg tager aldrig en føring) og gode lederevner (jeg ved jeg må nasse på andres ressourcer, hvis jeg skal levere noget).
Re: Transferrygter - Nye ryttere til Saxo Bank
05. oktober 2009 kl. 22:20
Jeg stemmer for at Riis fylder holdet op med ryttere fra Carpinordic Thumps downRedigeret 1 gang(e). Sidst redigeret 05/10-09 kl. 22:21 af Dellgren. (se ændringerne)
Re: Transferrygter - Nye ryttere til Saxo Bank
05. oktober 2009 kl. 22:37
Ellers må han selv, McGee og Lars Michaelsen tilbage på cyklen :D
Re: Transferrygter - Nye ryttere til Saxo Bank
06. oktober 2009 kl. 11:36
Det vil helt sikkert være godt :D ^^
Re: Transferrygter
19. oktober 2009 kl. 10:28
Hvornår skal der egentlig senest meldes ud og bekræftes næste års trupper...?
4 Contador-hjælpere til Astana
20. oktober 2009 kl. 13:24
Jeg ved ikke, om det er old news, men jeg vidste ihvertfald ikke, at Astana nu opruster med følgende hjælpere:

David de la Fuente
Stangelj
Tiralongo
Gasparotto

[politiken.dk]

Samtidig har han (efter sigende) også en trofast hjælperytter i Vino. Det vil jeg nu gerne se før jeg tror det.

Men det begynder at se realistisk ud med et Tour-forsvar, hvis altså Alberto kan holde styr på udbryderkonger som Fuente og Vino Smiler
Re: 4 Contador-hjælpere til Astana
20. oktober 2009 kl. 14:08
Den liste, jeg har set, er lidt længere (og med nogle andre navne):
Ruben Plaza
Bradislav Samoilav
Dmitry Fofonov
Maxim Gourov
Paolo Tiralongo
Allan Davis
Gianpaolo Caruso
Enrico Gasparotto
Gilberto Simoni
Andrey Kunitsky

Noget tyder på, at Astana har fundet et dokument fra Operacion Puerto og derefter er begyndt at signe rytterne en efter en.Redigeret 1 gang(e). Sidst redigeret 20/10-09 kl. 14:09 af CrueTrue. (se ændringerne)
Re: 4 Contador-hjælpere til Astana
20. oktober 2009 kl. 15:06
Re: 4 Contador-hjælpere til Astana
20. oktober 2009 kl. 15:52
Re: 4 Contador-hjælpere til Astana
20. oktober 2009 kl. 16:08
Her er et andet (og sikkert mere brugbart) link Blinker

Kilden skulle være www.biciclismo.com, som igen skulle have det fra www.gazeta.kz
Re: 4 Contador-hjælpere til Astana
21. oktober 2009 kl. 13:01
Tak for den pædagogiske anvisning, Tvirkus Smiler

Jeg kender skam godt til Google, men vil gerne slå et slag for, at vi linker hver gang vi kommer med nye oplysninger. Det gør det ihvertfald nemmere at skelne mellem rygter på debatfora og nyheder på medier.
Re: 4 Contador-hjælpere til Astana
21. oktober 2009 kl. 20:01
Team Sky har skrevet kontrakt med Dani Navarro. Til gengæld har Astana skrevet kontrakt med Juan Jose Cobo.

Kilde (for at gøre Cap D glad): Diverse spanske medier som Biciclisimo, AS, Interviu.
Re: Transferrygter ikke flere rytter til riis?
21. oktober 2009 kl. 21:52
lyder til at der ikke kommer flere rytter ind på holdet, er de virkelig sådan i krise?
han siger at han har fyldt pladsene på sit hold? hvem er det? det han siger er således,Der kunne være flere, som jeg er interesseret i, men for tiden kan jeg ikke gøre så meget," lyder det Bjarne Riis, der har fyldt pladserne på sit hold ud for den kommende sæson.

[sporten.tv2.dk]
Re: Transferrygter ikke flere rytter til riis?
22. oktober 2009 kl. 09:03
I følge velo-club.net er de første penge allerede brugt på at forlænge Fuglsangs kontrakt med 2 år.

I min verden er det en langt bedre løsning for Riis at bruge pengene nu på at holde på sine stjerner (FUglsang, Breschel og brødrene Schleck) i stedet for at hente ryttere ind, der alligevel ikke vil bibringe de store selvstændige resultater, så yderst fornuftigt og meget fortjent at Fuglsang bliver belønnet allerede nu for den fremragende sæson han har haft.
Re: Transferrygter ikke flere rytter til riis?
22. oktober 2009 kl. 09:07
Færre stjerner flere muligheder
30. oktober 2009 kl. 19:18
Hvis man ser hen over alle hold synes jeg det er perfekt at stjernerne bliver fordelt på flere hold. Det giver flere muligheder for spændnede cykelløb og flere mulighder for de unge ryttere i de mindre løb.

For så lige at følge op på SaxoBank . så synes jeg faktisk man er ret godt dækket ind. Som det ser ud når går man ind til en sæson med et stjernekobbel i:

The Schlecks, Cancellara, Matti, Kolobnev, Fuglsang, CAS, Larsson, Haedo

En erfaring i:

Voigt, Nicki, O'Grady, Cooke

Talent i:

Richie Porte, Steensen, Mørkøv, Rasmussen

Hvis man skulle ønske sig noget ville det være en klassmentsrytter til Giroen eller Vueltaen - en der kunne køre i top 10. Uden at det ville være en der kunne true nogle af stjernerne. Hvem kunne være et godt bud ? hvem er ledig ??

PtW
Mig
Fyldt hold og Fuglsang forlængelse
23. oktober 2009 kl. 13:31
Mmh - det er sguda en interessant nyhed at han har fyldt sit hold op!
Med hvem er da også mit store spørgsmål, men gætter på at vi får dem at vide i små bidder for at få større eksponering.
Det giver i øvrigt en meget sjov vinkel på alle vores frustrationer herinde - den velkendte formodning om at Riis handler sent for at spare penge kunne lyde lidt som om den er forkert.

God nyhed med Fuglsangs 3 års-forlængelse ellers! Der er potentiale i den knægt og jeg ser da rigtig positivt på at de største danskere kører for vores danske hold..
Re: Transferrygter
22. oktober 2009 kl. 15:22
Mange spændende tanker...
Men tror du ikke, at Greipel får en rolle i 2010, som han har haft 2009.
Jeg er ikke sikker på at han nødvendigvis kører TdF pga. den grønne trøje i Vueltaen, nok nærmere tværtimod... Faktisk også yderst sjældent, at Cav og Greipel kører de samme løb. Tror mere på det bliver Eisel der skal agere sidste lead-out man...

Men igen spændende tanker... tror faktisk at Baks muligheder er gode - han er meget allround og kan hjælpe til lidt over det hele.
Re: Transferrygter
22. oktober 2009 kl. 15:55
Claus Skrev:
-------------------------------------------------------
> Mange spændende tanker...
> Men tror du ikke, at Greipel får en rolle i 2010,
> som han har haft 2009.
> Jeg er ikke sikker på at han nødvendigvis kører
> TdF pga. den grønne trøje i Vueltaen, nok nærmere
> tværtimod... Faktisk også yderst sjældent, at Cav
> og Greipel kører de samme løb. Tror mere på det
> bliver Eisel der skal agere sidste lead-out
> man...

Jeg formoder du kommenterer på mit indlæg, gemt deroppe et sted i tråden.

Får Greipel den samme rolle som i 2009? Neeejj, og jo. Det er sandt at de sjældent kører de samme løb, og det ville der da også være god mening i at forsætte med - så kan de jo tage alle sprinteretaperne i mellem sig. Her mener jeg så bare, at Greipel er nået en alder og tidspunkt i sit liv, hvor han virkelig må ønske at prøve sig af i Touren. Jeg er enig i at Columbia ville gøre klogt i ikke at medbringe ham, men det kan blive et must for overhovedet at beholde ham.

Derudover så har Greipel og Cavendish fungeret glimrende sammen før, blandt andet i Giroen (2008?) hvor de skiftedes lidt til at vinde etaper (og fik et par dobbeltsejre). Det samme var tilfældet da man havde Ciolek i staben, så de plejer at være i stand til at finde plads til flere, på den ene eller den anden måde.

Personligt har jeg da også lidt svært ved at finde den bedste plads til Greipel i et Cavendish tog, da han man jo allerede har den bedste lead-out man i Renshaw. Men Columbia plejer at være gode til at sammensætte tog på en måde, hvor alle fungerer optimalt. Generelt skal jeg dog sige, at jeg finder det fantastisk destruktivt for cykelløbene generelt, at de to hurtigeste ryttere i verden (Cavendish og Greipel) kører på samme hold. Det må (og bør) ikke få lov at fortsætte sådan i mere end én sæson, for så er Greipel godt nok en rigtig vatpind.

Eisel er ikke rigtig sprinter mere, og i toget er han også lidt mere blevet en som sluger en helvedes masse vind i løbet af etaperne.
Re: Transferrygter
05. november 2009 kl. 22:38
Danilo Hondo er efter sigende tilbage på toppen - han har skrevet kontrakt med Lampre.
Ny Haedo til Saxo Bank
19. november 2009 kl. 13:24
Sebastian Haedo har efter sigende skrevet kontrakt med Saxo Bank.
Re: Ny Haedo til Saxo Bank
19. november 2009 kl. 13:35
Hvem er det? Er han også sprinter ligesom JJ? Er de i familie? Hvor har han kørt hidtil? Har han vundet noget?
siw
Re: Ny Haedo til Saxo Bank
19. november 2009 kl. 13:45
Ja de er i familie, ja han er sprinter, ja han har nogle fine resultater men har ikke rigtig kørt i Europa... Du kan se mere her
hvad fanden laver riis nu også Alexandr Kolobnev væk
26. november 2009 kl. 17:29
Man bytte en klasse rytter, ud med 2 mere eller mindre ukendte rytter som er talenter, men ikke blandt de bedste talenter, så pinligt endnu engang, Team saxobank minde deværre mere og mere til et hold på vej ned, de har mister 3-4 klasserytter og ikke engang bare 1 klasse rytter er kommet til holdet. Holdet til næste år er flere niveau uden i forhold til i år

[www.team-saxobank.com]
Re: hvad fanden laver riis nu også Alexandr Kolobnev væk
26. november 2009 kl. 18:10
Ja det kan jo hjælpe på økonomien, eller regner du med at han koster det samme som de 2 andre neo pro?

IRCSC
Swift
07. december 2009 kl. 10:18
Bemærk, at Ben Swift er på Team Skys holdliste for Tour Down Under, selvom det endnu ikke er bekræftet, at han har fået lov til at skifte.
Re: Swift
07. december 2009 kl. 13:36
Og Brailsford har da også bullshit-lingoen klar:
[www.cyclingnews.com]
Ruben Plaza
13. december 2009 kl. 21:12
I artiklen om, at Ruben Plaza skifter til Caisse d'Epargne, nævnes det ikke, at han egentlig havde skrevet kontrakt med Astana. Gennem medierne kunne han dog se, at holdet var taget på træningslejr uden ham, og det fik ham til at kontakte Caisse i stedet.

Det minder lidt om den situation, Pereiro var i. Det virker mærkeligt, at Astana ikke gør mere for at holde på de ganske få bjergryttere, de har tilbage.
Davis-brødrene
21. december 2009 kl. 11:02
Davis-brødrene (Scott og Allan) har skrevet kontrakt med Astana.
Re: Davis-brødrene
21. december 2009 kl. 15:54
Det er vidst bekræftet (og derfor ikke et rygte) men i hvert fald en dejlig nyhed. Jeg har altid godt kunne lide Allan Davis (Scott er talentløs) der ikke har været heldig med sine kontrakter de seneste år. Astana kan blive godt for ham.
Re: Davis-brødrene
12. januar 2010 kl. 11:54
Er der en eneste rytter Astana har vaeret godt for?
Mig
Astana
12. januar 2010 kl. 14:05
Vino.. og måske også Kascheckskdkk&!#, shit det er jo umuligt at stave til =)Redigeret 1 gang(e). Sidst redigeret 12/01-10 kl. 14:07 af Mig. (se ændringerne)
Re: Astana
12. januar 2010 kl. 15:24
De nossede da ellers godt I det med hensyn til hans vitamintilskud.
Mig
Re: Astana
12. januar 2010 kl. 15:55
Jae, det har du jo sådan set ret i - deres forfremmelser varede selvfølgelig kun så længe, men om det var pga. Astana-holdet er jo svært at sige..
Re: Transferrygter
13. januar 2010 kl. 09:31
Her er en opdateret transferliste:

[www.cqranking.com]
Beklager, kun registrerede brugere må skrive i dette forum.

Klik her for at logge ind