Velkommen! Log ind Nyeste indlæg Opret en ny profil Regler

Avanceret

Re: Valverde.

Valverde.
24. marts 2017 kl. 17:44
Valverde bliver ved med at imponere sæson efter sæson og det virker snart som om han bliver bedre år for år. Hvordan er det muligt at blive bedre år efter år?, selv når man når op i en alder hvor det ikke virker legitimt? og hvor alt videnskab taler for at restitutionsevnen bliver forringet, når man kommer op i alderen og man bliver udkonkurreret af de yngre ryttere.
Selvom jeg nok kommer til at træde Valverde fans på tæerne, så er Valverde ikke en gevinst for sporten, han er så åbenlyst dopet og jeg har en teori om at det spanske doping agentur holder en hånd over ham, ligesom de garanteret også holder en hånd over Alberto Contador.
Contador er dog en smule mere human og hans præstationer de seneste år har ikke været prangende, hans udvikling er en smule mere naturlig. Alderen trykker.
Tilbage til Valverde.
Der har været flere indikationer i år, hvor hans præstationer har været en smule "over the top".
Her taler jeg om etapen i dagens "Volta Ciclista a Catalunya", hvor han med en ekstrem kraftpræstation satte både Chris Froome og Alberto Contador til vægs. Der er ingen tvivl om at Valverde er en gudbenådet afslutter, men at kunne sætte to af verdens bedste etapeløbsryttere til vægs så let som ingen ting, får mine indre alarmer til at ringe. Det skal dog siges at Froome og måske også Contador er en smule fra topformen, men stadigvæk.
Det andet eksempel er fra hans første sejr i år, hvor han med et angreb langt ude fra i "Vuelta Ciclista a la Region de Murcia", (hans hjemstavn) kørte feltet i sænk. På det lange flade stykke mod mål holdt han et jagtende felt bag sig og vandt med en margin på 2:10 ned til feltet. Det der taler til hans fordel i denne sejr, var det forholdsvis svage felt der var til start i løbet og at han kendte vejene ud og ind og derfor havde en fordel på de kringlede nedkørsler før det flade stykke.
Herunder ses statistik for World tour standing år for år, hvor Valverde siden 2007 ikke er sluttet uden for top 4.
[www.procyclingstats.com]

Valverde er selvfølgelig en all-arounder og kan skrabe mange point sammen både i Ardenner klassikerne, etapesejre i GC og samlede sejre i mindre etapeløb. I Ardenner klassikerne er det også en fordel at kende afslutningerne og der har Valverde en kæmpe fordel i erfaringen og kender f.eks. Fleche Wallonne stigningen ud og ind.
Det jeg egentlig kort sagt prøver at påberåbe er hans niveau set over et år, der er på intet tidspunkt et formdyk.
men også at han ikke falder i niveau trods han høje alder.
Sidst er en statistik for hvornår rytterne topper, set udfra World-tour point. Her passer Valverde på ingen måde ind i statistikken og for den sags skyld heller ikke Chris Horner, da han i 2013 som 41 årig vandt Vueltaen, men det er en helt anden historie:)
[www.procyclingstats.com]
Re: Valverde.
24. marts 2017 kl. 18:07
En gang dopet altid dopetSkuffet

Troels
Re: Valverde.
24. marts 2017 kl. 19:31
Hej Nolu. Husk på at du trækker cykelsporten ned med den negative bemærkning. Det stjæler energi.
Re: Valverde.
24. marts 2017 kl. 20:52
cinelli skrev:
-------------------------------------------------------
> Hej Nolu. Husk på at du trækker cykelsporten ned
> med den negative bemærkning. Det stjæler energi.

Hvis energi er det det stjæler? Der skal være plads til kritik - og argumenter naturligvis Tnker

PS: For ikke der skal være tvivl, så er jeg vild med ham som ryttertype, dog er jeg helt enig med trådstarter, han stinker!
Re: Valverde.
24. marts 2017 kl. 21:37
God over hele sæsonen i mange år: mistænkeligt (særligt i høj alder)

God over mange dage i træk inkl. etapeløb over flere uger: nærmest umuligt uden "hjælp". Det gælder sådan set alle der ikke har synlige formdyk, men naturligvis særligt dem der er godt oppe i 30'erne.

God på enkelte dage og slår stærke ryttere i afslutninger: lige netop den del er vel absolut muligt helt op omkring 40 år?...
Re: Valverde.
25. marts 2017 kl. 05:51
Gask skriver:
PS: For ikke der skal være tvivl, så er jeg vild med ham som ryttertype, dog er jeg helt enig med trådstarter, han stinker!:

Men hvem stinker ikke?

Columbiaenere, fordi de kan gemme sig i hjemlandet, Ryttere fra Astana pågrund af historiken ! Sky fordi, alle bliver verdens bedste bjergryttere på det hold! Man kunne blive ved!

Med hensyn til Valverdes form nu, så er den ikke ny, ligesom det heller ikke er nyt, at når det gælder touren, så falder han igennem. Man kan vel sige, at han ikke er bange for, at blive testet, modsat mange andre, så gemmer han sig ikke af vejen, for lige pludselig at vende tilbage, i sit livs form! En eller anden dopingexpert, sagde på et tidspunkt, at i hans øjne, var det mere mistænkeligt, at en rytter som Nibali, blev sat med 10 minutter, for næste uge at være verdens bedste, end Froome som trods alt, altid var blandt de bedste i etape løbene!(Skal dog siges, dette var fra dengang, bloddoping ikke blev sporet, og derfor var populært!)
Re: Valverde.
25. marts 2017 kl. 07:00
Jeg ku' da godt li' at vide hvilken vinder af et cykelløb crimerider ikke mener er dopet?
Re: Valverde.
25. marts 2017 kl. 07:44
Jeg har det altid dårligt med at pille en enkeltstående rytter ud og pege fingre af ham. Valverde er en fantastisk rytter, der har skabt megen god underholdning over årene. Det han har til fælles med de andre ryttere der køre rundt i feltet, er at systemet ikke har været i stand til at "knalde" ham, og som sådan må han være legitim.

Vi må også kigge indad. Os der har elsket cykling i maaange år, er på en eller anden måde også nødt til at acceptere præmissen, ellers bliver det meningsløst. lige nu holder de vel på med micro-doser, lidt bloddoping (ikke overdrevet), deres "legale" tue's, og måske et par medikamenter vi ikke har hørt om endnu. Det bevæger sig langsomt i den rigtige retning, men det har altid og vil sikkert også mange år ud i fremtiden være en præmis vi må leve med.

Så i min optik bør vi behandle vinderne med den respekt de fortjener indtil andet er bevist.
Re: Valverde.
25. marts 2017 kl. 11:14
utroligt nok, men du får sgu denne af mig :) Thumps down
Re: Valverde.
25. marts 2017 kl. 11:24
Når jeg skriver at Valverde stinker, så er det jo ikke det samme som at han er rådden. Af samme grund har jeg det også ambivalent med ham. Jeg håber at han er ren, men jeg tror ikke rigtig på det. Ingen dom herfra, men heller ikke den store respekt. Man har vel lov at være kritisk, eller har man?
Re: Valverde.
25. marts 2017 kl. 17:59
Gask skrev:
-------------------------------------------------------
> Man har vel lov at være kritisk, eller
> har man?

Det står enhver frit for at mene hvad de vilSmiler, er sgu ked af hvis mit indlæg blev gernerallisenende og moraliserende, det var ikke meningen. Bare et udtryk for at jeg ville finde det meningsløst at se cykling, hvis jeg konstant skulle lede efter hårene i suppen (også selv om det kan være svært at se suppen for hår).

Når man hænger enkelte ryttere ud handler jo ofte om sympatier eller mangel på samme. Så peger man på Froome, på østeuropæere, Horner, Valverde m.fl. Men på trods af at flere fremhæver Astana som betændte oplever vi ikke JF, Jesper Hansen, Valgren, Matti som dopere. Det til trods for at Dansk historik ikke er meget bedre end østeuropas.
Re: Valverde.
26. marts 2017 kl. 21:52
Det værste doping har gjort ved sporten er, at man ikke længere bare kan nyde en rytter, der gør det specielt godt. Da Jacob Fuglsang i Paris-Nice viste rigtig god kørsel, kunne jeg ikke lade være med at tænke: Åh nej, bare det ikke viser sig, at han er dopet!
En mistanke man ikke får, når man ser Messi eller Ronaldo brillere, selvom man måske burde...

Det er drønærgerligt, og jeg tror desværre, at selv den mest entusiastiske cykelfan, ikke kan sige sig fri for at få denne mistanke om doping, hvis en rytter udmærker sig ud over det sædvanlige.
Re: Valverde.
27. marts 2017 kl. 09:17
Arroway skrev:
-------------------------------------------------------
> Det værste doping har gjort ved sporten er, at
> man ikke længere bare kan nyde en rytter, der
> gør det specielt godt. Da Jacob Fuglsang i
> Paris-Nice viste rigtig god kørsel, kunne jeg
> ikke lade være med at tænke: Åh nej, bare det
> ikke viser sig, at han er dopet!
> En mistanke man ikke får, når man ser Messi
> eller Ronaldo brillere, selvom man måske burde...
>
>
> Det er drønærgerligt, og jeg tror desværre, at
> selv den mest entusiastiske cykelfan, ikke kan
> sige sig fri for at få denne mistanke om doping,
> hvis en rytter udmærker sig ud over det
> sædvanlige.

Som du næsten kan læse af min analogi med "hårene i suppen" så mistænker jeg grundlæggende alle, men jeg lever med det da det ellers bliver meningsløst, lidt ligesom det også må være meningsløst at se en gyser og sidde og tænke "det er jo bare teaterblod det hele". Doping har altid været der og vil vedblive at være der mange år ud i tiden, det er blevet en præmis for sporten. Ingen tvivl om at det nok er blevet bedre, og at systemet er forbedret i forhold til at finde synderne, men det er en langstrakt kamp.

Jeg har valgt den pragmatiske holdning: "at hvis systemet ikke kan knalde dem, er de legitime contenders" Smiler
Re: Valverde.
27. marts 2017 kl. 09:32
kafka skrev:
-------------------------------------------------------
> Jeg har valgt den pragmatiske holdning: "at hvis
> systemet ikke kan knalde dem, er de legitime
> contenders" Smiler

Jeg har valgt den samme tilgang. Historisk set er vi da selvfølgelig blevet belært om bedre, at doping blot er forud for sin tid, men jeg gider ikke være mistænksom overfor alt og alle, så hellere bare sige "hmm, det var lige godt pokkers" når nogen bliver snuppet.

Det lader til at feltet er mere rent i dag, man kan håbe at alle har lært af det. Når det er sagt, så er der ingen tvivl om at de forsøger at finde alle de små ting der kan give lidt ekstra, og så må eftertiden vise hvor grænsen går - var det blot opfindsomt, var det ubevidst doping, eller var det så bevidst at det skal straffes. En dom på forhåndsbevilling vil jeg ikke gerne ud i, jeg håber at kontrollen er så finmasket at den fanger langt det meste.
Re: Valverde.
27. marts 2017 kl. 09:28
Arroway skrev:
-------------------------------------------------------
> Det værste doping har gjort ved sporten er, at
> man ikke længere bare kan nyde en rytter, der
> gør det specielt godt.

Min sølvhat kommer nok først rigtigt på igen hvis nogen laver en "floyd landis", dvs. den ene dag bliver smidt fuldstændigt af med mange minutter, for så at hente dem igen næste dag, plus lidt til.

Om Valverde er dopet... Svært at sige. Som allerede nævnt er han ikke main contender til de store cykelløb, han præsterer bedst over et par dage, og så ligger han flad derefter. Han er måske bare god til at fokusere på de dage/ruter der passer godt til ham. Sådan en som Armstrong var jo "god" på alle dage, det var nærmere et spørgsmål om at han ikke gjorde alt for opmærksom på sig selv (men han var jo også nærmest et pragteksemplar ud i doping).
Re: Valverde.
29. marts 2017 kl. 23:03
kafka skrev:
-------------------------------------------------------
> Jeg har det altid dårligt med at pille en
> enkeltstående rytter ud og pege fingre af ham.
> Valverde er en fantastisk rytter, der har skabt
> megen god underholdning over årene. Det han har
> til fælles med de andre ryttere der køre rundt i
> feltet, er at systemet ikke har været i stand til
> at "knalde" ham, og som sådan må han være
> legitim.
>
Det er jo egentlig noget vås. Valverde er jo blevet knaldet af det italienske system, og det kostede ham to års karantæne, under hvilken han dog stadig stod på holdets lønningstjeneste.

Men ellers er jeg enig. Han er måske lige lidt dopet som Zabel -es war nur einmalig - eller Rolf eller ligeså meget som Virenque og Pantani. Lige meget hvor dopet han evt måttet have været, har det ikke kunnet gøre ham til tourvinder, og netop deet har alledageværethans største ønske. Så hvis han er medicineret så er det med måde. Ellers havde han nok fundet en metode, der havde skaffeT trøjen.

Det er værd at iagttage er at han er et af feltets mest populære ryttere, altså dels hviner alle kvinder, når de ser ham, men nok så meget er han populær kollegialt.

Og det ville han næppe være, hvis han snød meget mere end andre....
Re: Valverde.
30. marts 2017 kl. 16:06
Næh, Rico the snake, Kohl og Mr, blev hurtig upopulære, medens ryttere som Basso, Valverde og Contador virker tilgivet, både blandt supportere og ryttere.
Re: Valverde.
30. marts 2017 kl. 20:23
VemrJR? skrev:
-------------------------------------------------------
> kafka skrev:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jeg har det altid dårligt med at pille en
> > enkeltstående rytter ud og pege fingre af ham.
> > Valverde er en fantastisk rytter, der har skabt
> > megen god underholdning over årene. Det han
> har
> > til fælles med de andre ryttere der køre rundt
> i
> > feltet, er at systemet ikke har været i stand
> til
> > at "knalde" ham, og som sådan må han være
> > legitim.
> >
> Det er jo egentlig noget vås. Valverde er jo
> blevet knaldet af det italienske system, og det
> kostede ham to års karantæne, under hvilken han
> dog stadig stod på holdets lønningstjeneste.
>
> Men ellers er jeg enig. Han er måske lige lidt
> dopet som Zabel -es war nur einmalig - eller Rolf
> eller ligeså meget som Virenque og Pantani. Lige
> meget hvor dopet han evt måttet have været, har
> det ikke kunnet gøre ham til tourvinder, og netop
> deet har alledageværethans største ønske. Så
> hvis han er medicineret så er det med måde.
> Ellers havde han nok fundet en metode, der havde
> skaffeT trøjen.
>
> Det er værd at iagttage er at han er et af
> feltets mest populære ryttere, altså dels hviner
> alle kvinder, når de ser ham, men nok så meget
> er han populær kollegialt.
>
> Og det ville han næppe være, hvis han snød
> meget mere end andre....

Hvis kafkas indlæg er vrøvl, så bliver det svært at finde ord for ovenstående.
Re: Valverde.
22. april 2017 kl. 14:09
Gask skrev:
-------------------------------------------------------
> VemrJR? skrev:
> --------------------------------------------------
> -----
> > kafka skrev:
> >
> --------------------------------------------------
>
> > -----
> > > Jeg har det altid dårligt med at pille en
> > > enkeltstående rytter ud og pege fingre af
> ham.
> > > Valverde er en fantastisk rytter, der har
> skabt
> > > megen god underholdning over årene. Det han
> > har
> > > til fælles med de andre ryttere der køre
> rundt
> > i
> > > feltet, er at systemet ikke har været i
> stand
> > til
> > > at "knalde" ham, og som sådan må han være
> > > legitim.
> > >
> > Det er jo egentlig noget vås. Valverde er jo
> > blevet knaldet af det italienske system, og det
> > kostede ham to års karantæne, under hvilken
> han
> > dog stadig stod på holdets lønningstjeneste.
> >
> > Men ellers er jeg enig. Han er måske lige lidt
> > dopet som Zabel -es war nur einmalig - eller
> Rolf
> > eller ligeså meget som Virenque og Pantani.
> Lige
> > meget hvor dopet han evt måttet have været,
> har
> > det ikke kunnet gøre ham til tourvinder, og
> netop
> > deet har alledageværethans største ønske.
> Så
> > hvis han er medicineret så er det med måde.
> > Ellers havde han nok fundet en metode, der
> havde
> > skaffeT trøjen.
> >
> > Det er værd at iagttage er at han er et af
> > feltets mest populære ryttere, altså dels
> hviner
> > alle kvinder, når de ser ham, men nok så
> meget
> > er han populær kollegialt.
> >
> > Og det ville han næppe være, hvis han snød
> > meget mere end andre....
>
> Hvis kafkas indlæg er vrøvl, så bliver det
> svært at finde ord for ovenstående.

Den bemærkning falder bare tilbage på dig selv, for intetsteds betegner jeg kafkas samlede indlæg som vrøvl, tværtimod erklærer jeg mig enig med ham i helheden...
Re: Valverde.
31. marts 2017 kl. 08:01
VemrJR? skrev:
-------------------------------------------------------

> Det er jo egentlig noget vås. Valverde er jo
> blevet knaldet af det italienske system, og det
> kostede ham to års karantæne, under hvilken han
> dog stadig stod på holdets lønningstjeneste.

I min optik er en rytter der har afstået sin straf ligeså legitim som det øvrige felt. Hvis man ikke anderkender den præmis må man jo nødvendigvis være uenig med systemet og gå ind for længere straffe eller livstidsudelukkelser.
Re: Valverde.
26. marts 2017 kl. 13:04
1, Erfaring er i cykelløb ikke at kimse med. Det er slet ikke usædvanligt at ryttere begår sig i den aldersgruppe. Dog synes jeg, at det er noget besynderligt, at han stadig fremstår som "hurtig rytter", når sprinterne er kørt bagud.
2, Valverde er færdig som klassementshåb i de store etapeløb, i hvert fald tdf, så han kan i stedet udfolde sig i de mindre tours, sådan lidt udenfor sæsonen. Froome og Contador har jo ikke haft som ultimativt mål at vinde katalonien rundt, men blot at køre sig i form. Det har han kunne lukreere på.
3. Movistar synes stærkere end det er set i mange år. Måske ikke helt på niveau med Banestos totale dominans i slutningen af 80'erne og begyndelsen af 90'erne. Dertil mangler endnu et par superdomestikker som man havde med Bernard, Rue og Indurain for Delgado, og siden Delgado for Indurain. Men Rojas, Soler, Fernandez m.fl. er altså stærke folk, som Valverde bare kan lade gøre 90% af arbejdet. Så har han sparet så relativt meget energi, at han har meget tilbage til sine finishes.
4. Uanset hvilke midler han så har benyttet sig af, har Valverde formået kontinuerligt at udvikle sig som rytter. Engang var enkeltstarter hans akilleshæl, men nogle år senere blev han spansk mester i disciplinen. Engang måtte han slippe, når det gik stejlt opad, nu kan han køre med bjergtrøjen, også efter kongetaper. De helt store højder, som i sidste års giro, magter han dog ikke...endnu!
Re: Valverde.
16. april 2017 kl. 13:33
crimerider skrev:
-------------------------------------------------------
> Valverde bliver ved med at imponere sæson efter
> sæson og det virker snart som om han bliver bedre
> år for år. Hvordan er det muligt at blive bedre
> år efter år?, selv når man når op i en alder
> hvor det ikke virker legitimt? og hvor alt
> videnskab taler for at restitutionsevnen bliver
> forringet, når man kommer op i alderen og man
> bliver udkonkurreret af de yngre ryttere.
> Selvom jeg nok kommer til at træde Valverde fans
> på tæerne, så er Valverde ikke en gevinst for
> sporten, han er så åbenlyst dopet og jeg har en
> teori om at det spanske doping agentur holder en
> hånd over ham, ligesom de garanteret også holder
> en hånd over Alberto Contador.
> Contador er dog en smule mere human og hans
> præstationer de seneste år har ikke været
> prangende, hans udvikling er en smule mere
> naturlig. Alderen trykker.
> Tilbage til Valverde.
> Der har været flere indikationer i år, hvor hans
> præstationer har været en smule "over the top".
> Her taler jeg om etapen i dagens "Volta Ciclista a
> Catalunya", hvor han med en ekstrem
> kraftpræstation satte både Chris Froome og
> Alberto Contador til vægs. Der er ingen tvivl om
> at Valverde er en gudbenådet afslutter, men at
> kunne sætte to af verdens bedste
> etapeløbsryttere til vægs så let som ingen
> ting, får mine indre alarmer til at ringe. Det
> skal dog siges at Froome og måske også Contador
> er en smule fra topformen, men stadigvæk.
> Det andet eksempel er fra hans første sejr i år,
> hvor han med et angreb langt ude fra i "Vuelta
> Ciclista a la Region de Murcia", (hans hjemstavn)
> kørte feltet i sænk. På det lange flade stykke
> mod mål holdt han et jagtende felt bag sig og
> vandt med en margin på 2:10 ned til feltet. Det
> der taler til hans fordel i denne sejr, var det
> forholdsvis svage felt der var til start i løbet
> og at han kendte vejene ud og ind og derfor havde
> en fordel på de kringlede nedkørsler før det
> flade stykke.
> Herunder ses statistik for World tour standing år
> for år, hvor Valverde siden 2007 ikke er sluttet
> uden for top 4.
> [www.procyclingstats.com]
> &c=3&code=riderstats-standings-per-season
>
> Valverde er selvfølgelig en all-arounder og kan
> skrabe mange point sammen både i Ardenner
> klassikerne, etapesejre i GC og samlede sejre i
> mindre etapeløb. I Ardenner klassikerne er det
> også en fordel at kende afslutningerne og der har
> Valverde en kæmpe fordel i erfaringen og kender
> f.eks. Fleche Wallonne stigningen ud og ind.
> Det jeg egentlig kort sagt prøver at påberåbe
> er hans niveau set over et år, der er på intet
> tidspunkt et formdyk.
> men også at han ikke falder i niveau trods han
> høje alder.
> Sidst er en statistik for hvornår rytterne
> topper, set udfra World-tour point. Her passer
> Valverde på ingen måde ind i statistikken og for
> den sags skyld heller ikke Chris Horner, da han i
> 2013 som 41 årig vandt Vueltaen, men det er en
> helt anden historie:)
> [www.procyclingstats.com]


Jeg er nu mere overrasket over at en bruger som har været her på siden i 4år stadig ikke har fattet at denne del af forum er international cykling og IKKE doping og snyd delen, er du mistroisk eller mener folk snyder så HOLD det i den rigtige del af forum!!

Som ekstra kundeservice skal jeg linke til det rigtige sted Doping og Snyd
Re: Valverde.
16. april 2017 kl. 18:10
Åh din bette stakkel.
Du er faldet over en gammel tråd og er ked af at du ikke kom med på vognen
mens tid var, og så vil du alligevel gerne her bagefter lufte din mening.
Re: Valverde.
17. april 2017 kl. 12:55
Nu er det jo ikke fordi jeg søger i timevis efter gamle tråde, inden jeg starter en ny tråd, men starter en ny tråd fordi jeg har bemærket at Valverde har kørt en del over evne i år.
Just, det må du virkelig undskylde, men jeg var nok lidt distræt da jeg skrev indlægget og bemærkede ikke at jeg havde skrevet det i det forkerte forum. Håber så sandelig ikke at hele din verden ramler sammen.:)

Bemærk i øvrigt at han kun har vundet løb i Spanien i år.
Kunne det tænkes at det spanske doping agentur holder en hånd over ham, fordi han er en så populær rytter, ligesom de garanteret også holder hånden over årets evige 2'er i etapeløbene, Alberto Contador.?
Baskerlandet rundt som han lige har kørt, havde en knap så hård rute, så den lå selvfølgelig godt til Valverde, men det er måske ikke så meget rivaliseringen med Contador der er spændende, men alle de unge rytter som han smadrede, som rent biologisk og fysiologisk burde være bedre end ham. Eller er jeg helt forkert på den?:)
Re: Valverde.
18. april 2017 kl. 06:37
crimerider skrev:
-------------------------------------------------------
> Baskerlandet rundt som han lige har kørt, havde
> en knap så hård rute, så den lå selvfølgelig
> godt til Valverde, men det er måske ikke så
> meget rivaliseringen med Contador der er
> spændende, men alle de unge rytter som han
> smadrede, som rent biologisk og fysiologisk burde
> være bedre end ham. Eller er jeg helt forkert på
> den?:)

Med det vi har set i cykelsporten, kan man vil forestille sig alle tænkelige senarier og vilde konspirationer...spørgsmålet er bare om det er værd at bruge tid på...hvis du er heldig vil du om en 10 års tid få det bekræftet og hvis du ikke høre om det ige var det fordi man aldrig fandt noget...som Indurain (han står stadig som "ren" rytter)...

Man skal ikke undervurdere erfaring versus ungdom og kræfter...
Re: Valverde.
20. april 2017 kl. 11:32
Just skrev:
-------------------------------------------------------
> Jeg er nu mere overrasket over at en bruger som
> har været her på siden i 4år stadig ikke har
> fattet at denne del af forum er international
> cykling og IKKE doping og snyd delen, er du
> mistroisk eller mener folk snyder så HOLD det i
> den rigtige del af forum!!
>
> Som ekstra kundeservice skal jeg linke til det
> rigtige sted Doping og Snyd

Da der stort set ingen debat finder sted på nogen af de to omtalte fora, og "international cykling" hænger sammen med "doping og snyd" som Hans og Grethe, skulle man så ikke bare glæde sig over at noget trods alt tager initiativ til at skabe lidt debat...

Måske er det bare mig...jeg har aldrig forstået opdelingen i de to fora, da det er stort set umuligt at diskutere det ene uden at diskutere det andet...så jeg er måske forudfattet på emnet...
Re: Valverde.
20. april 2017 kl. 12:51
Helt enig. Min tilgang til debatten er altid direkte fra startsiden, og sandt at sige lægger jeg kun mærke til kategorien, hvis jeg selv starter en tråd. Det vigtigste er og skal være debatten, også den der udtrykker skepsis overfor populære rytteres storslåede resultater. Af samme grund vil jeg også undlade at kommentere gårsdagens flotte vinder yderligere Tnker
Re: Valverde.
22. april 2017 kl. 14:52
Jeg er helt med på, at det ikke var indlægget som helhed du betegnede som "noget vås",men når du kalder andres, eller dele af andres udsagn for vås, og så selv skriver følgende
Det er værd at iagttage er at han er et af feltets mest populære ryttere, altså dels hviner alle kvinder, når de ser ham, men nok så meget er han populær kollegialt. 

Og det ville han næppe være, hvis han snød meget mere end andre....

så er det jeg mangler ord. Tør du kill your darlings?
Re: Valverde.
22. april 2017 kl. 17:46
Gask skrev:
-------------------------------------------------------
> Jeg er helt med på, at det ikke var indlægget
> som helhed du betegnede som "noget vås",men når
> du kalder andres, eller dele af andres udsagn for
> vås, og så selv skriver følgende
>
> Det er værd at iagttage er at han er et af
> feltets mest populære ryttere, altså dels hviner
> alle kvinder, når de ser ham, men nok så meget
> er han populær kollegialt.
>
> Og det ville han næppe være, hvis han snød
> meget mere end andre....
>
>
> så er det jeg mangler ord. Tør du kill your
> darlings?

Du mangler vist bare homoristisk sans
Re: Valverde.
22. april 2017 kl. 20:11
VemrJR? skrev:
-------------------------------------------------------
> Gask skrev:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jeg er helt med på, at det ikke var indlægget
> > som helhed du betegnede som "noget vås",men
> når
> > du kalder andres, eller dele af andres udsagn
> for
> > vås, og så selv skriver følgende
> >
> > Det er værd at iagttage er at han er et af
> > feltets mest populære ryttere, altså dels
> hviner
> > alle kvinder, når de ser ham, men nok så
> meget
> > er han populær kollegialt.
> >
> > Og det ville han næppe være, hvis han snød
> > meget mere end andre....
> >
> >
> > så er det jeg mangler ord. Tør du kill your
> > darlings?

> Du mangler vist bare homoristisk sans

Jahhh, eller også mangler du kritisk sans og dømmekraft Griner
Beklager, kun registrerede brugere må skrive i dette forum.

Klik her for at logge ind