Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere

SPIL INFOSTILLINGRESULTATERSTATSLIGAER

Tour de France 2017

Er du klar til årets store cykelbrag - Tour de France?

Feltet.dk er klar med endnu et managerspil. Årets Tour de France køres fra lørdag den 1. til søndag den 23. juli. 


Du skal sammensætte et hold bestående af 9 ryttere ud fra de hold, som kører Tour de France i virkelighedens verden. Du kan ændre på holdet frem til spilstart den 1. juli klokken 13.00, derefter låses spillet og du kan ikke ændre på holdet undervejs i spillet. Du har 20 millioner kroner til at indkøbe de 9 ryttere. 


Det koster 69,- kroner per hold, som du opretter i Tour-managerspillet. Du kan oprette ubegrænset hold. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold, der er tilmeldt.

 

MASSER AF FLOTTE PRÆMIER

I Tour de France-managerspillet kan du vinde masser af flotte præmier. Der er præmier til de 100 bedste i klassementet, og efter hver etape vil vi kåre dagens bedste hold, som vinder et gavekort på 200 kroner. 

Vind blandt andet en cykel til en værdi af 25.990 kroner, der er præmier for næsten 100.000 kroner. Se hele præmielisten

 

SCOR 20% FLERE POINT MED DIN KAPTAJN

I Tour-managerspillet skal du vælge en kaptajn. Du kan kun vælge kaptajn, før spillet starter. Du kan med andre ord IKKE skifte kaptajn undervejs i spillet. Hver gang din kaptajn scorer point, så vil du få 20% ekstra point. Det vil sige, at scorer din kaptajn 100 point på en etape eller i klassementet, så vil du få 120 point. De 20 procent ekstra point gælder både på etaperesultaterne og i klassementerne. 

Det er også være muligt at se en stilling, hvor de virtuelle klassementer tæller med i stillingen. Dermed behøver du ikke længere vente til sidste etape for at se, hvordan klassementspointene tæller med i stillingen.
 

FÅ SMS OPDATERINGER PÅ MOBILEN

Du kan følge dit managerhold via mobiltelefonen, hvor du får en SMS-besked efter hver etape, så kan du hele tiden se, hvordan dit hold har klaret sig samt hvilken fremgang/tilbagegang holdet har haft siden sidste opdatering. I SMSen vil der fremgå, hvor mange point de hold har scoret på dagens etape og din placering samlet m.m.

 

SMS servicen betyder, at du modtager 22 SMS'er. En efter hver af 21 etaper og en når det samlede klassement er offentliggjort. Servicen koster 22 kroner (1 kroner per. resultat) ekstra for de 22 SMS'er, men er valgfri og ikke et krav for, at dit managerhold kan godkendes.

 

 

TILMELD DIT HOLD HERFeltet.dk vil også arrangere masser af cykelspil på www.fanpicks.dk løbende i 2017, hvor du skal tippe på, hvem som slår hvem? Der vil være masser af kontante præmier på højkant i hvert spil. Til hver eneste Tour de Farnce etape vil du kunne sætte picks.

 
 
Tirreno-Adriatico 2018
Åbent for tilmelding frem til d. 07/03-2018 kl. 14:00
Paris-Nice 2018
Åbent for tilmelding frem til d. 03/03-2018 kl. 14:00
Feltet.dk Tour 2018
Åbent for tilmelding frem til d. 24/02-2018 kl. 14:30
Volta a Catalunya 2018
Åbner for tilmelding d. 26/02-2018 kl. 18:00
Tour Down Under 2018
Spillet er lukket for tilmelding.
PostNord Danmark Rundt 2017
Spillet er lukket for tilmelding.
Vuelta a España 2017
Spillet er lukket for tilmelding.
Tour de France 2017
Spillet er lukket for tilmelding.
Giro d'Italia 2017
Spillet er lukket for tilmelding.
Klassikerne 2017
Spillet er lukket for tilmelding.