Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

14 managerspil i 2016 på Feltet.dk
16. January 2016 af Benjamin M. LillelundFoto: Sirotti

Cykelsæsonen er på landevejen ved at komme i omdrejninger og tirsdag starter årets første WorldTour-løb, når Santos Tour Down Under skydes i gang. Det er også startskuddet til en stor managersæson på Feltet.dk.

De seneste år har Feltet.dk haft fire eller fem managerspil, men nu udvider udbuddet til at omfatte hele 14 managerspil i 2016. Første spil starter altså allerede tirsdag med Santos Tour Down Under, og derefter følger det populære helårlige managerspil, hvor du har mulighed for at deltage i et spil, som dækker alle løbene fra marts til oktober. Derudover vil Feltet.dk naturligvis fortsætte med de populære managerspil Giro d'Italia, Tour de France og Vuelta a España. I 2015 lavede vi også et spil til Post Danmark Rundt, og det gør vi også i 2016.

"De seneste år har flere brugere spurgt os, om vi ikke kunne lave managerspil til mange forskellige løb," forklarer Feltet.dks ejer, Jesper Johannesen.

"Vi har tænkt meget over, hvordan vi kunne lave nogle sjove spil. Efter adskillige inputs fra mange brugere, har vi valgt at lave månedsspil også. Derfor vil der være et managerspil i februar, marts, april, maj, juni, august, september og oktober. Juli er der ikke så mange andre løb end Tour de France, så der ligger vi alle kræfter i et fedt Tour de France-managerspil, hvor præmierne vil blive de højeste nogensinde."

"I alle månedsspillene vil der være pengepræmier på højkant i stedet for fysiske præmier. Vi kan konstantere, at det er nemmere at administrere bankoverførelser frem for fysiske præmier. Der kan gå mange ting galt, når man skal have leveret præmier fra leverandører, og de skal videresendes."

Managersæsonen starter altså tidligt i år på Feltet.dk. "Vi har allerede lanceret et managerspil til Tour Down Under, mens månedsspillene vil åbne stille og roligt i løbet af januar måned. Vi åbner månedsspillene allerede i januar, så folk kan sidde og nørde med deres managerhold frem til de pågældende måneder. Priserne vil være de samme i alle månedsspillene og det helårlige spil, mens der vil være individuelle priser til Tour Down Under, de tre Grand Tours samt Post Danmark Rundt. I månedsspillene vil der være mulighed for at vælge imellem samtlige ryttere på de profesionelle hold. Det giver næsten 1000 ryttere at vælge imellem," smiler Jesper Johannesen.

Brugerne stemmer naturligvis selv, om de vil deltage i et eller flere managerspil i løbet af sæsonen.
 

14 managerspil på Feltet.dk i 2016
Tour Down Under (Afsluttet)
Februar challenge (Afsluttet)
Marts challenge (Afsluttet)
Feltet.dk Tour (I gang)
April challenge (I gang)
Maj challenge (Åben for tilmelding)
Giro d’Italia (Åben for tilmelding)
Juni challenge (Starter ultimo januar)
Tour de France (starter medio juni)
August challenge (Starter ultimo januar)
Post Danmark Rundt (starter medio juli)
Vuelta a España (starter primo august)
September challenge (Starter ultimo januar)
Oktober challenge (Starter ultimo januar)

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017