Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

7'er-udfordrer: Alt fokus på vunden omgang
09. February 2016 af Philip Tarning-Andersen Foto: Feltet.dk

Kenny De Ketele og Moreno De Pauw fører 6-dagesløbet inden sidste aften, men de forbereder sig på at skulle vinde endnu en omgang for at sejre samlet.

Selvom de i handicapjagten vandt en omgang på par nummer 7 og kørte sig i spidsen af løbet, så kommer De Ketele og De Pauw ikke til at køre defensivt i aftenens finale.

 

”Hvis vi skal vinde løbet, så skal vi tage endnu en omgang. Par nummer 7 når 300 point og får en bonusomgang inden finalejagten, og vi kan ikke nå det. Derfor kommer de til at føre løbet med mange point ned til os. Vi må se, om vi kan vinde en omgang i finalejagten - pointene er ligegyldige for os nu. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, men det bliver en hård dag,” forklarede Moreno De Pauw til Feltet.dk efter gårsdagens handicapjagt.

 

Det belgiske par prøvede allerede at tage omgangen i handicapjagten, hvor de to gange satte et soloangreb ind, men forgæves.

 

”Vi var måske lidt mere friske til sidst, men for at få en omgang alene skal vi være virkelig stærke. Jeg synes, at vi var godt kørende, men ikke godt nok. I finalejagten gør vi et nyt forsøg,” fortalte De Pauw.

 

De to belgiere var meget stærke i sidste uges finale i Berlin, hvor de mandag aften kørte sig to omgange foran de øvrige par og forsvarede føringen i finalen. Spørgsmålet er nu, om de kan finde noget nær samme styrke i aften.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017