Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: INFORMACION.es

Ældre kvinde anklaget efter Giant-Alpecin-påkørsel

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

25.01.2016 kl. 15:23 af Lasse Wedege Penning.

Team Giant-Alpecin fik ikke den start på sæsonen, de havde håbet på, da flere ryttere i weekenden blev påkørt under en træningstur. 

Antallet af skader er stadig ved at blive talt op blandt Team Giant-Alpecin-rytterne, som i weekenden blev påkørt af en britisk bilist på de spanske veje. Briten kørte i en bil med rattet i højre side og kørte også i den forkerte side af vejen, hvilket var årsagen til den frontale påkørsel. Den 73-årige kvindelige bilist er nu blevet sigtet for uansvarlig kørsel.

 

"Måske var et et øjebliks glemsomhed, og hun kørte i den sidse af vejen, hun er vant til [i Storbritannien]," fortæller en kilde til den spanske avis AS ifølge Cyclingnews.

 

Ramon Sinkeldam fortæller til det hollandske medie NOS, hvordan der gik panik i cykelrytterne, da de opdagede den modkørende bil.

 

"En bil kom direkte mod os, og gruppen panikkede. Der var meget råberi, og efter det kan jeg ikke huske noget i et godt stykke tid," fortæller Sinkeldam.

 

"Det værste var at tale til alle andre - at se dem så følelsesladede. Måske er jeg heldig ikke at have oplevet det hele, mens jeg var bevidstløs, ikke at have set de andre ligge på jorden. Fordi man ser på den slagmark, og man ser seks mennesker fra sit hold, sin familie, på jorden, knap nok bevæge sig, det påvirker en meget. Heldigvis er vi alle uden for fare."

 

"Vægttabsteknik: Smadr dit ansigt på en bil"

John Degenkolb, Warren Barguil, Chad Haga, Fredrik Ludvigsson og Max Walscheid var de fem andre ryttere, der blev ramt. Degenkolb mistede næsten spidsen af sin ene finger og fik en dyb flænge i sit ene ben, for hvilket han er blevet opereret, og flere operationer venter ham, når han er kommet hjem til Tyskland. Hvorvidt det kommer til at påvirke hans sæson, hvor han har både Milano-Sanremo og Paris-Roubaix at forsvare, tør holdet ikke svare på.

 

"Vi ved, at det vil sætte holdet tilbage nogle måneder rent sportsligt, men det er andenprioritet. Det er for tidligt at give information om det. Vores fokus i dag var ikke noget løb eller klassikerne, det var om at være en familie, som vi har været siden 2008," fortæller holdmanager Iwan Spekenbrink til Cyclingnews.

 

"Det er et chok, som vil sidde i lang tid, burde ikke være sket, fuldstændig lige vej, og en bil kører i den forkert side, umuligt at beskytte sig selv," skriver Ludvigsson på de sociale medier. "For alle som tænker på det, har jeg det rimelig godt med ingen frakturer, kun smerte, jeg er heldig med, at vi alle er i live."

 

Chad Haga blev hårdest ramt af uheldet med dybe sår på brystet, halsen og i ansigtet og er fortsat indlagt på den intensive afdeling. Støtten på de sociale medier har været enorm, og amerikaneren kommenterer lidt humoristisk på situationen på sin Twitter-profil.

 

 

 

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk