Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

Alaphilippe på vej tilbage efter kyssesyge

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

13.01.2016 kl. 18:40 af Christian Kjær.

Julian Alaphilippe fik sit gennembrud i sidste sæson, som blandt andet inkluderede to andenpladser i Ardennerklassikerne. Dog fik sæsonen noget af en trist afslutning, da franskmanden blev ramt af en alvorlig omgang kyssesyge. Han er dog tilbage på cyklen igen.

23-årige Julian Alaphilippe sprang ind i overskrifterne i sidste sæson, da han leverede overraskende og imponerende resultater i Ardennerklassikerne. Her sluttede han som nummer syv i Amstel Gold Race, samtidig med at han kørte for kaptajnen Michal Kwiatkowski. Efterfølgende fik han to andenpladser i Fleche-Wallone og Liege-Bastogne-Liege efter Alejandro Valverde.

 

I slutning af år 2015 blev franskmanden ramt af kyssesyge. Det gjorde, at han ikke måtte lave fysisk aktivitet i omkring tre måneder. Efter to og en halv måned er han dog tilbage på træningscyklen, dog uden at vide med sikkerhed hvornår han skal køre løb igen.

 

”Jeg ved ikke, hvad der skal ske de næste par måneder. Mit mål er at være fri for min virus og først rigtigt begynde at forberede mig, Jeg kan træne i øjeblikket, men det er meget langsomt. Det tager tid. I øjeblikket ved jeg ikke, hvornår jeg skal starte sæsonen. Måske i februar,” siger Alaphilippe til Cyclingnews.com

 

Ardennerklassikerne har førsteprioritet

Ligesom mange af de andre professionelle cykelhold, så er Etixx-QuickStep i øjeblikket på træningslejr. Alaphilippe har ikke kunne træne ligeså meget som de andre, da han reelt set stadig er syg, men fortæller, at han kan mærke fremgang. Franskmandens mål er igen Ardennerklassikerne, hvor han sidste år fik sit gennembrud.

 

”Jeg håber, at jeg har tid nok til at forberede mig. Når man slutter to gange på podiet, så vil man tilbage for at vinde. Det er dog lidt specielt i år på grund af den dårlige vinter, så måske har jeg et par løb inden klassikerne, men jeg ved det ikke i øjeblikket,” fortæller Alaphilippe.

 

På grund af sygdommen er det svært for ham at sige, hvad der, udover Ardennerklassikerne, er på hans kalender. Men han indrømmer dog, at det kunne være spændende at køre en af de store Grand Tours.

 

”Jeg har aldrig kørt et stort etapeløb, så hvorfor ikke Tour de France? Jeg ved det ikke. Det er noget, som fylder i mit hoved, men jeg kan ikke snakke om det før efter klassikerne,” afrunder Alaphilippe.

 

SENESTE

Vis valgte

FREDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk