Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Allersidste VM for Nys: Kunne ikke have været bedre
31. January 2016 af Lasse Wedege PenningFoto: UCI/Graham Watson

Der var lagt op til den helt store afsked med Sven Nys, da cross-VM blev afsluttet i dag, og den legendariske crossspecialist kørte sit allersidste verdensmesterskab.

Sven Nys havde inden denne sæson afgjort, at det ville blive hans sidste af slagsen, og dermed var dagens VM også det sidste i karrieren. Tilskuerene havde forberedt sig med bannere, regnslag og masser af hilsner til den 39-årige legende, der ikke kunne holde tårene tilbage til interviewet efter løbet, som han endte på fjerdepladsen.

 

"Jeg er utroligt glad for min præstation. Jeg gjorde, hvad jeg kunne, og jeg var, hvor jeg fortjente at være. På en stejl stigning måtte jeg overgive mig til den bedste rytter i øjeblikket. Men jeg er ekstremt glad for min præstation," fortæller Nys til sporza.be.

 

"Jeg er nummer fire, få sekunder fra podiet, og jeg kæmper for titlen. Jeg havde ikke turde drømme om, at jeg kunne gøre det i min alder. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre afslutning. Jeg er ligeglad med, om jeg er nummer to, tre eller fire, men måden, jeg sluttede på, betyder noget. Jeg har givet alt," lyder det fra legenden, som har vundet alt i sin karriere, inklusiv to verdensmesterskaber. Den nye verdensmester, Wout Van Aert, får også et par flotte ord med på vejen efter en, mener Nys, flot kollektiv indsats fra belgierne.

 

"Jeg så Van Aert køre og vidste, han gik efter guldet. Fremtiden ligger for fødderne af Wout og Mathieu; de vil give cross kulør. Jeg er glad for, vi var i stand til at afslutte det som nation. Vi kan være stolte," slutter den 39-årige belgier.

 

Tilskuere med Sven Nys-regnslag fra VMs første dag. Foto: UCI

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09