Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Amalie Dideriksens holdkammerat jagter dugfrisk timerekord
09. February 2016 af Jonas Krügermejer Nygaard Foto: Sirotti

Amerikanske Evelyn Stevens forsøger i slutningen af februar af slå den eftertragtede timerekord kun en måneds tid efter Briddie O’Donnell satte den. 

Det er ikke engang tre uger siden, at australske Briddie O’Donnell på fornemmeste vis forbedrede kvindernes timerekord til 46,882 kilometer, men alligevel har en ny bejler allerede nu været ude og melde sig klar til at overtage den eftertragtede rekord.

 

Og det er ikke en frøken Hvem-som-helst, der kaster sig ud i det halsbrækkende timeforsøg, men derimod den flerdobbelte amerikanske mester i enkeltstart, Evelyn Stevens.

 

32-årige Stevens kører til daglig på hold med Amalie Dideriksen på hollandske Boels-Dolmans, men vil - ligesom danskeren i øvrigt - bruge det næste stykke tid på at koncentrere sig om at flytte cyklen hurtigt over de skrå brædder.

 

”Det er spændende for mig og min karriere at skulle forsøge at slå UCI’s timerekord, men jeg er også stolt over at kunne bringe lys over kvindecyklingen. Det bliver en speciel dag,” siger Stevens i en pressemeddelelse fra UCI.

 

Den rutinerede amerikaner, der også har en sjetteplads fra efterårets VM i Richmond som vidnesbyrd på enkeltstartsevnerne, vil ligesom O’Donnell kaste sig ud i rekordforsøget på hjemmebane.

 

Det bliver således det olympiske træningscenter i Colorado, der den 27. februar skal lægge planker til Evelyn Stevens rekordforsøg. Den 333,3 meter lange bane er oplagt, idet den befinder sig 6000 fod over havets overflade.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017