Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Arbejdsivrig Mads P ville "ud og køre løb"
18. June 2017 af Nikolaj Corfitz Jensen

Mads Pedersen leverede i dag et utroligt føringsarbejde i udbruddet i PostNord Cuppens anden afdeling, hvormed han tog endnu et skridt i sine forberedelser til DM.

PostNord Cuppens anden afdeling fik i dag fornemt besøg, da WorldTour-ryttere Mads Pedersen og Michael Mørkøv stillede til start. Begge kom med i morgenudbruddet men især førstnævnte gjorde sig bemærket, da han med et helt vanvittigt føringsarbejde sikrede, at feltet ikke spurtede om mere end en ottendeplads.

 

”Det var meget dejligt, at han ramte udbruddet - det må man sige. Han kører pisse stærkt, det er jo helt vildt. Det var andre hold, der ikke var så glade for at trække, men det kompenserede han for. Han gjorde et helt holds arbejde,” sagde løbsvinderen, Casper Pedersen, til Feltet.dk efter at have krydset målstregen for sidste gang.

 

Mads Pedersen selv fik ikke mere end en fjerdeplads ud af sine anstrengelser, men føringerne blev heller ikke taget med henblik på et resultat i dagens løb.

 

”Det er for at blive klar til DM, at jeg kører her. Jeg skal have nogle kilometer i benene herhjemme; det er jo en anden slags cykelløb i Danmark end det, jeg normalt kører, så det er rart at vænne sig til inden DM,” forklarer WorldTour-rytteren til Feltet.dk.

 

”Det var jo et cykelløb ligesom alle andre, men for mig var det vigtigst bare at komme ud og køre løb, og altså ikke nødvendigvis at vinde. Jeg sagde så til alle de andre, at jeg ikke kørte for at vinde i dag.”

 

”Jeg tænkte, at det kunne give dem lidt ro, og at de så ville køre med mig i stedet for at køre mod mig. Jeg ville bare sørge for, at alle i gruppen stadigvæk ville køre cykelløb.”

 

Cykelløb blev der kørt, og selvom Mads Pedersen ikke vandt, var han svær at komme udenom som dagens nok stærkeste rytter.

 

”Det viste, at formen er god, og at det ser godt ud frem mod DM. Målet må i hvert fald være podiet.” 

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09