Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

Arvesen skal udvikle på Nordhaug

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

01.11.2011 kl. 14:55 af Jesper Johannesen.

Team Sky har i dag offentliggjort, at kontrakten med nordmanden Lars-Petter Nordhaug bliver forlænget.

Den 27-årige nordmand kom til Team Sky fra Joker Bianchi i slutningen af 2009, hvorefter han kørte sit første år som professionel i 2010. Lars-Petter Nordhaug er nu blevet belønnet med en ny 1-årig kontrakt.

”Jeg er meget glad for at køre hos Team Sky og tilfreds med at have forlænget aftalen. I denne forgangne sæson har jeg haft muligheden for at køre større løb, som Ardenner-klassikerne og Giro d’Italia, og jeg har derfor lært rigtigt meget. Jeg føler mig, som en meget stærkere rytter nu, end for jeg gjorde for 12 måneder siden, og forhåbentlig kan jeg blive endnu stærkere næste år,” forklarer Lars-Petter Nordhaug.

Petter Nordhaug skal lære af Arvesen

Team Skys manager, Dave Brailsford, vil fortsætte med at udvikle på den norske rytter. En af de ryttere, som skal stå i spidsen for dette er Kurt-Asle Arvesen, som er blevet ansat hos Team Sky, som træner.

 

”Han er en rytter, som nu går ind i karrierens bedste periode, og vi vil arbejde hårdt med ham de kommende 12 måneder, så han opnår sit fulde potentiale. Vi er glade for, at Lars-Petter har besluttet sig for, at Team Sky er det bedste sted for ham at fortsætte karrieren,” forklarer Dave Brailsford.

”Jeg vil arbejde hårdt for holdet, imens jeg stadig vil prøve at gribe mine egne chancer, når de kommer. Jeg havde nogle gode resultater i denne sæson, men det vil være dejligt med en sejr til holdet. Jeg er glad for, at Kurt-Asle Arvesen fortsætter på holdet som træner, fordi han har været en mentor for mig i hele min karriere. Jeg vil fortsætte med at arbejde tæt med ham i 2012,” slutter Lars-Petter Nordhaug.

 

 

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk