Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Astana-manager: Håber, at Froome aldrig kører Giroen
08. February 2017 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: A.S.O.

Chris Froome har fået megen kritik for kun at koncentrere sig om Tour de France, men det har Astana-manageren Giuseppe Martinelli intet imod.

Chris Froome har allerede slået sig fast som en af generationens bedste etapeløbsryttere med tre Tour de France-sejre, men til gengæld mangler briten at vinde både Giro d’Italia og Vuelta a España - resultatet af, at hans fokus altid har ligget på den franske rundtur. Mange har kritiseret ham for denne ensporede satsning, men Giuseppe Martinelli er ikke en af dem.

 

”Jeg håber, at han aldrig overvejer at køre Giroen, og bare bliver ved med at satse på Touren!” siger Astana-manageren til CyclingWeekly med et smil på læben.

 

”Det ville da give et bedre show for tilskuerne, hvis han kom til Giroen, men til gengæld ville vi få os endnu en farlig konkurrent. Jeg har mange gange sagt til arrangørerne, at de ikke skal invitere Froome, fordi jeg tror, at han ville ødelægge det for os andre!”

 

Når de personlige interesser tilsidesættes mener Martinelli stadigvæk ikke, at Froome har behov for at satse på andre Grand Tours. Der er nemlig forskellige måder at skrive historie på, fastslår han.

 

”Han går vel efter at vinde Touren en masse gange, som de store stjerner har gjort. Han har mulighed for at vinde fem eller seks gange, og derfor tænker han nok mere på at vinde flere end Hinault og Indurain, end på at vinde alle tre Grand Tours.”

 

”Froome har intet behov for at bevise noget som helst. Han er verdens bedste etapeløbsrytter.”

 

Chris Froome har aldrig kørt klassement i Giro d’Italia, men har til gengæld tre andenpladser i Vuelta a España på sit palmarès. 

Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
17.08 2017

Ladies Tour of Norway2WWT 17/08-20/08

Tour de l´Avenir2.NCUP 19/08-26/08

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08