Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Astana vil vinde Tour of Oman med Nibali
18. February 2016 af Christian KjærFoto: ANSA / MENTUCCIA

Norske Alexander Kristoff vandt tredje etape i Tour of Oman med Astana siddende langt fremme hele dagen. Italienske Vincenzo Nibali indtager i øjeblikket løbets andenplads, men den håber holdet på at forvandle til den øverste plads på podiet.

Selvom der har været store norske triumfer i Tour of Oman på de første tre etaper, så sidder italienerne også godt med fremme. 31-årige Vincenzo Nibali er på andenpladsen i løbet, og holdkammeraten Michele Scarponi fortæller, at de går efter det hele, hvor morgendagens etape er afgørende.

 

”Vi har en god chance for at vinde løbet samlet. Det bliver en afgørende etape i morgen. Holdet er i god form, og vi vil gøre alt for, at Vincenzo får sejren,” siger Michele Scarponi til CyclingQuotes.com, og hovedpersonen selv, er da også fortrøstningsfuld.

 

”De første tre etaper har gjort, at jeg har fundet rytmen. Jeg kører godt, og jeg har en god følelse,” siger han.

 

I år 2012 vandt Vincenzo Nibali selv etapen til Green Mountain, hvor etapen også slutter i morgen, og han er derfor også favorit til den samlede sejr. Han er i øjeblikket fire sekunder efter løbets førende rytter, Edvald Boasson Hagen, som fortæller, at han ikke forventer at beholde trøjen.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017