Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Australier drømmer om sejr i Amstel Gold Race
03. January 2016 af Sebastian MikkelsenFoto: Cannondale-Garming Pro Cycling

Den 26-årige australier, Nathan Haas, har i år skiftet tilværelsen hos Cannondale-mandskabet ud med Team Dimension Data, og på nye mandskab er hans altoverskyggende mål at hente en top ti-placering i Amstel Gold Race, og på sigt en sejr.

Nathan Haas står snart over for sin debut hos Team Dimension Data, når han står klar på startstregen i Tour Down Under, hvor han tidligere har hentet en samlet femteplads. Australieren ser frem til løbet på hjemmebanen, og han håber på at hente en sejr, der kan give ham selvtillid frem mod de næste løb i sæsonen.

 

”De tidlige sæsonløb i Australien er en god måde at få bolden til at rulle og opbygge selvtillid. Det er en vigtig ting i sporten. Når du får en sejr, behøver du ikke at være i topform, og du har bare fået den selvtillid til, at du kan trække noget ud af posen,” siger Nathan Haas til Cyclingnews ifølge Cyclingquotes.com.

 

Selvom Tour Down Under lige nu har fokus for Nathan Haas, er det ikke et løb, der har topprioritet hos australieren, der mest af alt drømmer sig frem til foråret, hvor Amstel Gold Race løber af stablen.

 

”Jeg føler, at min vigtigste grund til at være i denne sport, er Amstel Gold Race. Det er noget, der selv når jeg tænker på det, giver mig gåsehud. Jeg kan ikke forklare det, men jeg elsker det. En dag vil jeg gerne vinde løbet. Jeg tror, at jeg er en ”dark horse” til at ende på podiet, selv i år. Jeg forventer at slutte omkring top 10, og jeg kan ikke se nogen grund til, medmindre jeg dummer mig, hvorfor det ikke vil ske,” slutter den forventningsfulde australier.

 

Amstel Gold Race køres i år søndag 17. april.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017