Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Con Chronis

Australsk etapevinder var nervøs i hot seat

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

03.02.2016 kl. 15:39 af Lasse Wedege Penning.

William Clarke gentog sidste års bedrift ved at sejre på prologen i Herald Sun Tour foran Caleb Ewan, og både fra Ewan og Tour de France-vinder Chris Froome var der store roser til etapevinderen.

Blot 2,1 kilometer og under tre minutter var længden på den indledende prolog af Herald Sun Tour i morges. William Clarke formåede ligesom sidste år at slå Caleb Ewan med mindre end et sekund og tage løbets første førertrøje.

 

"Det var en nervøs vente for mig faktisk ved at starte 40-45 minutter for [Ewan]. Jeg synes, han er god i svingene, og han er meget hurtig. Ruten passer ham også. Jeg er lige en lille smule hurtigere end sidste år, hvilket gjorde mig i stand til at køre en lille smule stærkere," fortæller Clarke i en pressemeddelelse fra arrangørerne.

 

Begge ryttere kørte ét sekund stærkere end sidste år, og Ewan kørte ruten på nøjagtig samme måde: Ved at give alt, han havde i sig.

 

"Will var superstærk i dag, ligesom han var sidste år, og han gør det virkelig godt i disse korte enkeltstarter. Det ville altid være svært at slå ham," vurderer 21-årige Ewan, der har hentet syv sejre indtil videre i denne sæson.

 

Til start i Australiens ældste etapeløb er også den dobbelte Tour de France-vinder Chris Froome. Team Sky-rytteren blev nummer 27 på dagen, otte sekunder efter etapevinderen, og han glæder sig til de første stigninger.

 

"Det var noget af en lunge-åbner. Lige under tre minutter - det er en kort, intens lille spurt. Det var godt kørt af Will ved at gentage det og vinde med ét sekund - det var imponerende," mener briten, som ser frem til i morgendagens etape, der kan skabe de første forskelle i klassementet.

 

"Jeg ser helt sikkert frem til det, og forhåbentlig går vejene lidt mere opad. Målet i dag var bare at blive på cyklen," fortæller Froome, der sammen med resten af det stærke Team Sky-mandskab til stede i løbet truer Clarkes førertrøje.

 

"Det ville være rart at holde fast i trøjen en dag eller to, men vi må se, hvordan løbet udfølder sig. Hvem end der vinder i morgen, har en god chance for at tage førertrøjen. På papiret har [Team Sky] en masse ryttere, som har kørt Tour de France, og Froome har vundet Tour de France! De ved, hvordan man kontrollerer et løb, så de kan helt sikkert tage kontrol, hvis de vil," lyder det afslutningsvis fra Clarke.

 

SENESTE

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet




 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk