Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Bardet efter Astana-sandwich: Alt er stadig muligt
19. February 2016 af Jesper Johannesen Foto: Sirotti

På kongeetapen af Tour of Oman fik Romain Bardet sig lige præcis klemt ind imellem Astana-rytterne Vincenzo Nibali og Jakob Fuglsang. Bardet indtager nu andenpladsen samlet, men ser stadig mulighed for avancement.

To etaper resterer i etapeløbet Tour of Oman, og det er stadig tæt i klassementet efter dagens kongeetape, hvor Vincenzo Nibali tog årets første sejr foran Romain Bardet og danske Jakob Fuglsang.

”Det var en hård etape. Jeg er tilfreds med min andenplads, men også med holdet. AG2R La Mondiale og Astana tog kontrollen,” forklarer Romain Bardet efter dagens etape.

Romain Bardet var havnet i en Astana-sandwich, hvor Vincenzo Nibali og danske Jakob Fuglsang svingede taktstokken.

”Jeg angreb med tre kilometer til mål for at hente Fuglsang. Derefter var det mand og mand imod Nibali. Han var stærkere end mig, og jeg har ikke noget at fortryde. Jeg er glad, fordi min præstation, som bekræfter kvaliteten af min vintertræning. I morgen er der endnu en hård etape med flere stigninger. Alt er stadig muligt,” fastslår den 25-årige franskmand.

Nibali fører med 15 sekunder ned til Bardet og yderligere ni sekunder til Fuglsang.

SKAL DU HAVE BARDET, NIBALI ELLER FUGLSANG PÅ DIT MANAGERHOLD?

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017