Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Barguil: Selvtilliden kommer når jeg angriber
27. July 2017 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Franskmændene havde to store helte i dette års Tour de France. Den ene var Romain Bardet, mens bjergkongen og den dobbelte etapevinder Warren Barguil var den anden. Barguil har efter en sløj periode i karrieren genfundet sig selv.

Han har også genfundet glæde ved cykelløb, og det var netop den glæde, som holdt ham kørende i år. Han langer ud efter den kedelige ryttertype, som kører stigningerne efter sin wattmåler. Noget som den nu firedobbelte Tour de France vinder, Christopher Froome, tidligere har fået en del kritik for.

 

”I år opdagede jeg glæden som i mine tidlige år i karrieren, hvor man ikke behøvede at kende sine watt for at angribe i Tour de France. Offentligheden, som elsker cykling, nyder ikke at se løb, hvor alt er kalkuleret efter wattmetre. Jeg ville ønske, at ting ville ændre sig,” siger Barguil til L’Equipe ifølge Cyclingnews.com.

 

Warren Barguil fremhæver i den anledning sidste års Tour de France, hvor tingene ikke gik som planlagt. Franskmanden blev nummer 23, og efterladt uden nogle sejre eller trøjer som i år.

 

”Det gik op for mig, at jeg var nødt til at ændre nogle ting i forhold til sidste års Tour de France, hvor jeg havde nogle katastrofale øjeblikke. Jeg nød det ikke, og var klar til at forlade Touren. Det er i øjeblikke som dem, at man skal tvivle på sig selv.”

 

Derfor har han nu besluttet, at han fremover skal være i offensiven. Han er bedst, både fysisk og mentalt, når han angriber. Det er hans naturlige element.

 

”I år gik det op for mig, at jeg havde mere selvtillid, når jeg angriber end når jeg kører defensivt. Jeg tvivler på mine evner, når jeg er i feltet og lader andre have kontrollen. Jeg overbeviser mig selv om, at jeg ikke kan følge efter dem,” siger han videre. 

Luke Rowe: Jeg kommer igen
Landevej
18.08 2017
Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09