Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Bevin: Det er derfor, man træner
06. March 2016 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: Sirotti

Newzealandske Patrick Bevin er naturligvis godt tilfreds med sin præstation på dagens prolog i Paris - Nice, hvor han tog en overraskende tredjeplads.

Det blev en god dags cykelløb for Cannondale Pro Cycling, da de vandt GP Industria & Artigianato med Simon Clarke og tog en tredjeplads på Paris - Nices prolog med Patrick Bevin. Sidstnævnte er rigtig godt tilfreds med sin præstation, der overraskede mange.

 

”Sidste år sad jeg og så dette løb på fjernsynet. Der var jeg hjemme i New Zealand, hvor jeg kørte og trænede i regnvejret,” fortæller Bevin i en pressemeddelelse fra sit hold.

 

”At være her blot et år senere, og så at køre op med de store navne, er en rigtig god følelse. Der er derfor, men træner - for at kunne køre med i disse løb.”

 

Det nyprofessionelle talent viste allerede god form tidligere på sæsonen, da han sluttede på en samlet 10. plads i Tour Down Under kort tid efter at være blevet newzealandsk mester på enkeltstartcyklen.

 

Alligevel var det lidt af en overraskelse, at den 25-årige rytter klarede det så godt, som han gjorde, i dag. Selv hans manager, Jonathan Vuaghters, kunne ikke skjule sin overraskelse ved sin nye rytters kørsel.

 

”Simon [Clarke]s sejr var bare et spørgsmål om tid. Han er en erfaren og talentfuld rytter, som bare ventede på sin mulighed for at vinde. Til gengæld var Paddy [Bevin]s sejr noget af en overraskelse; en behagelig en af slagsen,” indrømmer Vaughters.

 

”Det er første gang, knægten kører et WorldTour-løb i Europa, og så kommer han på podiet. Det er fandeme imponerende.”

 

På morgendagens sprinteretape i Paris - Nice har Vaughters ryttere igen en mulighed for en podieplacering. Med i truppen har de nemlig hollandske Wouter Wippert, som er ganske farlig i en massespurt. Også Matti Breschel er med i Frankrig, men han må forventes at skulle vente til de mere kuperede etaper, inden han får sin chance. 

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017