Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Bigum og Busk slutter på overbevisende tredjeplads
12. January 2016 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: Feltet.dk

Simon Bigum og Elias Helleskov Busk satte i dag kronen på et flot løb i UIV-cuppen, da de skrabede yderligere point til sig og sluttede på tredjepladsen.

Gennem de seneste seks dage har Simon Bigum og Elias Helleskov Busk vist store prøver på deres talent, da de i UIV-cuppen, som køres sideløbende med 6-dagesløbet i Rotterdam, har hentet adskillige flotte resultater. I dag sluttede talenternes 6-dagesløb så, og der blev det til en tredjeplads til de to danske; både i den afsluttende jagt og i den samlede stilling.

 

Tidligere på dagen havde de sat et godt udgangspunkt for aftenens finale, da Elias Helleskov Busk tog en tredjeplads og fem point i pointløbet mens Simon Bigum sejrede og hentede 10 point i udskilningsløbet. De i alt 15 point, som de hentede, viste sig dog ikke at være nødvendige for at forsvare tredjepladsen.

 

I sidste ende sluttede de nemlig med 115 point, 19 flere end fjerdepladsen, Blomme og Boussaer. Det belgiske par var ellers godt kørende i finalejagten, da de snuppede 32 point og dermed vandt jagten. De formåede dog ikke at hente nogle omgange på konkurrenterne, og dermed måtte de nøjedes med fjerdepladsen.

 

De endelige vindere af UIV-cuppen, Killian Michiels og Matthias van Beethoven, viste også formen frem under jagten, da de blandt andet vandt de to første pointspurter, og derved sluttede på andenpladsen i jagten bag Blomme og Boussaer. På tredjepladsen kom så Bigum og Busk; de to danske vandt ingen af spurterne, men fik flere anden- og tredjepladser, og kunne dermed tage 24 point fra jagten.

 

I sidste ende var der altså aldrig rigtig nogen fare på færde, da det danske par forsvarede deres podieplads. De formåede dog heller ikke at true Arne Egner og Manuel Porzner, som sluttede på UIV-cuppens andenplads ved at være en omgang foran danskerne.

 

Danske Martin Frank og hans norske makker Frederik Steen fik desværre ingen point fra den afsluttende jagt, og må derfor tage hjem fra Rotterdam med en sidsteplads i bagagen. 

 

Samlet slutstilling

1 Killian Michiels - Matthias van Beethoven (Belgien) 126

 

1 omgang efter

2 Arne Egner - Manuel Porzner (Tyskland) 34

 

2 omgange efter

3 Simon Bigum - Elias Helleskov Busk (Danmark) 115

4 Lorenzo Blomme - Bryan Boussaer (Belgien) 96

5 John Meewisse - Jason van Dalen (Holland) 39

6 Rick Mensink (Holland) - Niels Vanderaerden (Belgien) 38

 

3 omgange efter

7 Silvan Dietrich (Schweiz) - Stefan Matzner (Østrig) 51

 

5 omgange efter

8 Dylan van Zijl - Bas Ottevanger (Holland) 9

9 Joseph Berlin-Semon - Philémon Marcel-Millet (Frankrig) 8

 

7 omgange efter

10 Leon Hofman - Dennis van Leeuwen (Holland) 10

 

12 omgange efter

11 Ocko Geserick - Marc Veldt (Holland) 2

 

13 omgange efter

12 Moritz Augenstein (Tyskland) - Stephen Bradbury (Storbritannien) 0

13 Martin Frank (Danmark) - Frederik Steen (Norge) 0

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017