Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Feltet.dk

Blaudzun: Det er min egen beslutning

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

22.04.2012 kl. 20:53 af Simon Knudstrup.

Michael Blaudzun har selv valgt at stoppe som sportsdirektør for Christina Watches-Onfone.

Christina Watches-Onfone annoncerede i en pressemeddelelse her til aften, at samarbejdet mellem holdet og sportsdirektør Michael Blaudzun stopper med øjeblikkelig virkning. Blaudzun har stået i spidsen siden holdets start forude for sidste sæson, men han har nu valgt at fratræde sin stilling efter omkring halvandet år.

 

Pressemeddelelsen blev udsendt blot nogle få timer efter rytterne i Post Cuppen var kørt i mål. Et løb, der var det første udtagelsesløb til Post Danmark Rundt, og et løb, hvor Christina Watches-Onfone skuffede, da bedst placerede rytter blev Michael Reihs på en 11. plads. Ligeledes havde holdet heller ikke den store succes i hverken Mexico Rundt eller Vuelta a Castilla y Leon. Dette har dog absolut intet at gøre med nyheden om Blaudzuns fratræden, udtaler hovedpersonen selv her til aften.

 

”Det er min egen beslutning. Dagens løb i Skive har ikke betydet noget. Slet slet ikke,” fortæller Blaudzun til Feltet.dk og understreger flere gange efterfølgende, at det ikke er de seneste resultater, eller manglen på samme, der har haft en indflydelse.

 

”Først og fremmest vil jeg sige, at det ikke er en beslutning, der er optimal, og jeg ville gerne have gået videre med holdet, selvfølgelig. Det er en beslutning, jeg har taget over en rum tid. Der er nogle ting, hvor man tager en beslutning ud fra de ting, man mener er rigtige. Det er en beslutning, der også er taget ud fra den baggrund, at vi stadig kan se hinanden i øjnene, og det vil vi blive ved med at kunne. Det er ikke en ulykkelig skilsmisse, men det var nok tiden til, at vi skulle gå hver sin vej.”

 

Glad og stolt

I pressemeddelelsen står Michael Blaudzun citeret for at sige ”Det har været utroligt spændende at være med til at bygge et hold op fra ingenting til det imponerende setup, vi har i dag, og have været en vigtig brik i den proces. Men det har også været utroligt krævende, og jeg har ikke altid været enig i de sportslige prioriteringer og tempoet i holdets vækst,” og Feltet.dk spurgte om, hvad der egentlig ligger bag de ord.

 

Der ligger det bag, at det her projekt er gået rigtig stærkt og også vil gøre det fremadrettet – det er jeg 100 procent sikker på. Der er nogle ting, der skal passe sammen rent cykelmæssigt, og det har de egentlig også gjort. Jeg tror ikke, at man skal lægge så meget i den pressemeddelelse udover måske, at vi har haft nogle situationer, hvor vi har set tingene fra forskellige sider. Og det er der intet negativt i, for folk er heldigvis forskellige, og det er også det, der gør det spændende at starte sådan noget op – fordi der er forskellige holdninger til tingene.”

 

Christina Watches-Onfone er vokset med nærmest raketfart, siden projektet blev lanceret i december 2010. Sponsorerne er kommet til i en fart, der sjældent er set, og armbevægelserne har langt fra heller altid været små på holdet. Michael Blaudzun er stolt over, hvad han har været med til at skabe siden projektet startede.

 

Jeg har haft ambitioner, og det har holdet stadigvæk – det er meget vigtigt at have ambitioner. Jeg ved ikke, om jeg er blevet overrasket over, hvor stærkt det er gået, for jeg har selv været med til at lave drejebogen på cykelholdet. Det skal pointeres, at jeg er glad og stolt over, hvor langt vi er nået med det her. Det er svært at starte sådan et projekt op, og det var ikke lykkedes uden Hembo, Michael Rasmussen, Allan Bo Andresen eller mig selv. Styrken har været, at vi har haft forskellige indgangsvinkler,” forklarer den nu forhenværende sportsdirektør.

 

Vil ikke gå i detaljer

Michael Blaudzun har en del rosende ord til overs for sin nu tidligere arbejdsgiver, og han nævner også selv, at de skilles på god fod. Forskelligheden har gennem processen med at få bygget et hold op været en fordel, men netop forskelligheden er tilsyneladende også det, der ligger til grund for Blaudzuns beslutning om at fratræde. Et rigtigt klart svar får Feltet.dk dog aldrig, da nogle ting bliver holdt bag lukkede døre.

 

”Det er forskelligheden,” fortæller Blaudzun, da Feltet.dk spørger hvorfor han har valgt at stoppe, og tilføjer: ”Jeg vil ikke gå i detaljer med, hvad de eksakte grunde er, for det har Claus (Hembo, red.) og jeg taget en voksen snak om bag lukkede døre. Vi har en professionel tilgang til tingene begge to, og sådan vil det blive ved med at være. Nogle gange må man tage en beslutning i sit liv og komme videre med de ting, man tror på, og det er der, vi står. Vi står ved en skillevej, og jeg ønsker projektet held og lykke fremadrettet,” lyder det fra Michael Blaudzun til Feltet.dk.

 

I morgen kan du læse mere om hvad Michael Blaudzun tror, at hans fratræden kommer til at betyde for cykelholdet, om hvad han har lært af tiden hos Christina Watches-Onfone samt hvad han skal nu.

 

SENESTE

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk