Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Boasson Hagen: Jeg er nok ikke i stand til at forsvare trøjen
18. February 2016 af Christian KjærFoto: Muscat Municipality/Paumer/Kåre Dehlie Thorstad

For anden dag i træk endte det med en norsk etapesejr i Tour of Oman. Brølstærke Alexander Kristoff snuppede sejren, imens Edvald Boasson Hagen fører løbet samlet. En føring, som han ikke tror, han kan forsvare, fortæller nordmanden.

De jubler i Norge i øjeblikket. På de seneste to etaper i Tour of Oman er det blevet til norsk sejr i form af Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff. Sidstnævnte tog sejren på dagens etape, da han henviste Moreno Hofland og Roy Jans til henholdsvis anden - og tredjepladsen.

 

Edvald Boasson Hagen, som fører det samlede klassement, blev beskyttet i fronten af feltet hele dagen, og dette gjorde, at han også kunne sidde med i afslutningen. Det blev til en tiendeplads på dagens etape, hvilken gør, at han beholder føringen i klassementet inden morgendagens afgørende etape til Green Mountain. Han forventer dog ikke, at han har trøjen efter i morgen.

 

”Det var en god dag i dag. Holdet formåede at kontrollere det hele, og jeg blev holdt ude af styrt. Det er en svær dag i morgen med hårdt terræn, og jeg forventer ikke, at jeg beholder trøjen. Dog vil jeg kæmpe for den,” siger nordmanden til CyclingQuotes.com.

 

Dagens etape så ikke svær ud på papiret, men vind, regn og hagl gjorde det til tider hårdt for rytterne. Team Dimension Data-rytteren er ikke favorit til sejren, men de kommer ikke til at slippe trøjen let, fortæller han. En af rytterne, som de skal holde øje med, er Astanas Vincenzo Nibali, som i øjeblikket indtager løbets andenplads. 

Lampaert: Det er helt vildt
Landevej
20.08 2017
Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09