Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Bora: Vi dominerede i Slovenien fra ende til anden
18. June 2017 af Andy PedersenFoto: BORA-hansgrohe / Stiehl Photography

Det blev til en af de helt gode dage for Bora-hansgrohe i Slovenien i dag. Ikke nok med at Sam Bennett spurtede sig frem til sejren på den sidste etape i årets udgave, så endte holdkammeraten Rafal Majka med at vinde klassementet.

Det var en hård dag for det tyske mandskab, som havde til hovedmål at forsvare Rafal Majkas føring i klassementet. Dog ville de også gerne give Sam Bennett en sidste chance for at vinde en etape i løbet, og dette lykkedes de med.

 

Det var derfor en rigtig glad Sam Bennett, som dermed kunne tage sin anden sejr i løbet, da han også vandt første etape. Det var en rigtig god leadout fra Rüdiger Selig, som gjorde udslaget for ireren.

 

”Vi arbejdede hele dagen for Rafas trøje, så jeg havde ikke mange hjælpere i spurten i dag. Men Rudi [Rüdiger Selig red.] fik os frem til det perfekte moment, hvor vi tog ydersiden i det andet sidste sving for at kunne komme indenom i det sidste. På broen var vi i front, og jeg lavede et lille hul for at komme med fuld fart ud af hans slipstrøm. Vi kan være meget stolte af holdet denne weekend, det var en perfekt præstation af os alle,” udtaler Bennett.

 

Sportsdirektør Christian Pömer er ovenud lykkelig for hans holds dominans i løbet. Holdet vandt tre ud af fire etaper samt klassementet, pointtrøjen og bjergtrøjen. En mere end godkendt indsats af holdet hvis man spørger Pömer.

 

”Det var hårdt for os i dag at gå efter begge mål, både at beskytte Rafals klassement og spurte med Sam. Efter hans styrt for to dage siden, var dagens finale som skabt for Sam, så vi ville give ham endnu en chance. Til syvende og sidst virkede det hele perfekt for os, og vores seks hjælperyttere ofrede dem selv igennem hele løbet. De var nøglen til succes. Vi dominerede hele ugen, og jeg er stolt af mine drenge. At slå Cavendish sker ikke hver dag,” udtaler Pömer. 

Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017
Luke Rowe: Jeg kommer igen
Landevej
18.08 2017
Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09