Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

Bouhanni: Jeg kan vinde Milano-San Remo

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

23.01.2016 kl. 20:31 af Tobias Munck Sørensen.

Sidste sæson blev en noget blandet af slagsen for Nacer Bouhanni, der ganske ofte blev sat tilbage af forskellige styrt. I år håber han at tage hævn på den front og vinde Milano-San Remo, som er hans helt store mål.

Nacer Bouhanni vandt den europæiske rangliste sidste sæson, men den triumf viser ikke hele sandheden om en sæson, der var plaget af en nærmest utrolig mængde af uheld og styrt. Et løb, han klarede igennem uden uheld, var Milano-San Remo, som han har sat som sit helt store mål for denne sæson efter en sjetteplads i fjor.

 

”Jeg ved, jeg kan vinde det. Med 200 meter til mål var jeg på Sagans hjul, men jeg turde ikke åbne spurten for tidligt. Det var en stor fejl, som jeg ikke kommer til at begå igen,” fortæller han til L’Equipe ifølge Cyclingnews.com.

 

Som optakt til den italienske forårsbebuder vil han åbne sin sæson i de mallorcinske endagsløb, som løber af stablen i næste uge, og derudover vil han deltage i hjemlandets Paris-Nice. Sidste år var han impliceret i styrt, der tvang ham til at udgå af både Tour de France og Vuelta a España, hvilket han håber at undgå i år, hvor mindst en etapesejr i hjemlandets rundtur er et stort mål.

 

VM i Doha bliver også et mål for den hurtige franskmand, der umiddelbart burde passe glimrende til rutens beskaffenhed, og selvom FDJ’s manager Marc Madiot (måske ikke så overraskende) for nyligt har udtalt, at han forventer at hans rytter, Arnaud Démare, kommer til at erobre tronen som Frankrigs fremmeste sprinter, er Bouhanni sikker på, at han nok skal få chancen for at gøre sig gældende i Qatar.

 

Ikke plads til venskaber i cykling

At Nacer Bouhanni har en lettere kolerisk karakter står efterhånden klart for de fleste, og det er også kommet til udtryk i forbindelse med Steve Chainels og Dominique Rollins afgange fra Cofidis. De to ryttere var ellers personligt udpeget af Bouhanni forud for 2015-sæsonen, men problemer med at få lead out-toget til at fungere optimalt fik skabt så dybe rifter, at de to ryttere nu er fortid på det franske mandskab.

 

”Med den løn, Bouhanni blev betalt, var det absolut nødvendigt for ham at vinde. Det skabte spændinger, som i sidste ende førte til, at jeg mistede en ven,” har Chainel, der nu gør sig som cykel cross-rytter, udtalt i forbindelse med afskeden med Cofidis.

 

Bouhannis udlægning af sagen lader ikke mange i tvivl om, at han ikke var specielt imponeret over eller tilfreds med Chainels arbejde i sidste sæson:

 

”Med Chainel blandede jeg venskab med mit arbejde, men den slags er svært i dette miljø. Cykling er en krævende sport, men i sidste ende har jeg altid opført mig ordentligt over for folk, der har gjort deres arbejde,” fortæller han afslutningsvis.

 

SENESTE

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk