Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: BettiniPhoto.net

Breggen lavede hattrick i Ardennerne - Uttrup i top 10

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

23.04.2017 kl. 15:34 af Jesper Johannesen.

Europamesteren Anna van der Breggen vandt søndag Liege-Bastogne-Liege, og dermed inkasserede hollænderen sejren i alle tre Ardennerklassikere: Amstel Gold Race, Fleche Wallonne og Liege-Bastogne-Liege.

Liege-Bastogne-Liege Femmes blev for første gang nogensinde afholdt søndag på en hård 135,5 kilometer lang rute. Hollænderen Anna van der Breggen (Boels Dolmans) var igen bedst i Ardenner og hentede sin tredje sejr. Anna van der Breggen vandt iøvrigt alle tre løb foran holdkammeraten Elizabeth Deignan.

21-årige danske Cecilie Uttrup Ludwig viste igen talentet frem og kørte ind på en tiendepladsen, men holdkammeraten Marie Vilmann blev nummer 22.  

Gode erfaringer til danske Team VéloCONCEPT
For Team VéloCONCEPT Women blev Camilla Møllebro bedste rytter på en 48. plads i et løb. Og selvom det ikke blev det bedste resultat, så blev holdet en del erfaringer rigere til fremtidige udgaver af løbet.

”Det var egentlig godkendt. Vi har fået en masse i lærebogen. Det var et hårdt og et fedt løb, og jeg glæder mig til at komme tilbage, hvor vi kan køre med om det. Det kunne vi ikke i dag, men vi håber, at vi kan det næste år. Jeg tror, at det bliver en nyklassiker,” siger team manager Bo Handberg Madsen.
 

Løbets 135,5 kilometer blev kørt hårdt, og selvom profilen kun sagde 4-kategoriserede stigninger, så gik det op og ned hele dagen. Mange udbrud kom af sted, men de fik sjældent mere end nogle få sekunder.


”Da vi kommer ind på første stigning melder Camilla ud, at hun ikke synes, at hun har benene i dag, og at vi skulle køre for Claudia i stedet. Vi ændrede taktikken og får kørt hende frem, så hun kommer op foran i en god position, og hun kommer også af sted, men det hele bliver neutraliseret igen og igen,” siger Bo Handberg Madsen.
 

På 3. stigning ryger Team VéloCONCEPT Women-rytterne i anden gruppe, og fronten kører væk og holder hjem. Claudia Koster, Camilla Møllebro og Shani Bloch-Davidov kommer ind i en af de efterfølgende grupper, mens at Amber Neben og Doris Schweizer måtte udgå af løbet.
 

”Amber havde været småsyg siden Amstel, og den var helt gal i går aften. Hun besluttede sig for at prøve alligevel, men der var ikke noget i benene i dag, så hun skal bare hjem og hvile sig,” siger Bo Handberg Madsen, der også valgte at trække Doris Schweizer ud, da hun døjede med en skade, der ikke skulle forværres.


Næste løb for Team VéloCONCEPT Women er etapeløbet Festival Luxembourgeois du cyclisme féminin Elsy Jacobs, der starter fredag.

SENESTE

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk