Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Brøchner: Har snakket med forskellige hold
08. August 2017 af Mathias Mundbjerg, Interview: Benjamin LillelundFoto: Feltet.dk / Henriette Brandt

EM er overstået, og Nicolai Brøchner kan nu igen trække i Riwal-dragten. Han ved dog endnu ikke, i hvilken trøje han skal køre i næste sæson.

Nicolai Brøchner kørte et fremragende DM, hvor han i det særdeles hårde løb tilkæmpede sig en sølvmedalje foran klasseryttere som udlandsprofessionelle Christopher Juul-Jensen og den forhenværende danmarksmester, Alexander Kamp.

 

Lagt sammen med sejre i Scandinavian Race in Uppsala, Ronde van Overijssel og GP Himmerland Rundt har Brøchner haft en mildt sagt god sæson, der formentlig har fået mange store hold til at holde et vågent øje med koldingenseren.

 

Hovedpersonen selv ved endnu ikke, hvor hans fremtid ligger, men han slår fast, at interesseren for ham er til stede.

 

”Jeg har ikke skrevet noget under endnu, men jeg har nogle muligheder. Vi får at se, hvad der sker. Vi arbejder på nogle ting i øjeblikket, men der er endnu ikke noget konkret på plads endnu,” fortæller Nicolai Brøchner til Feltet.dk, og han lægger ikke skjul på, at han har store ambitioner for den kommende sæson.

 

”Jeg håber på at rykke op på WorldTouren. Jeg ved, at jeg har niveauet til det, så det vil jeg forsøge. Jeg har snakket med nogle forskellige hold, men jeg skal helst ikke sige for meget.”

 

Men selvom Brøchner gerne vil tage steppet op på cykelsportens allerhøjeste niveau, er han indforstået med, at det måske ikke kommer til at ske - og det er også okay.

 

”Men jeg har heller ikke noget imod at fortsætte på Riwal. De er inde i en rigtig god udvikling, og jeg ved, de arbejder på nogle ting. Jeg kan sagtens se mig selv på det hold næste år også.”

 

Der er altså flere scenarier i spil, og danskeren har også en del krav til sit kommende hold. For eksempel gider han ikke være hjælperytter i hvert eneste løb.

 

”Det er svært at sige, hvad mit drømmehold specifikt er. Jeg skal ind og køre på et af de hold, som kører de løb, jeg er god til. Jeg vil gerne udvikle mine kompetencer inden for forårsklassikerne, og jeg vil gerne have nogle chancer for at opsøge et resultat selv,” understreger Nicolai Brøchner.

 

Dermed kan gættekonkurrencen sådan set begynde.

Luke Rowe: Jeg kommer igen
Landevej
18.08 2017
Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09