Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Cancellara: Jungels kan vinde Tirreno
14. March 2016 af Lasse Wedege PenningFoto: RCS Sport - ANSA / Peri - Zennaro

Bob Jungels er blot 11 sekunder efter førertrøjen i Tirreno-Adriatico, og efter den aflyste bjergetape i går ser hans tidligere holdkammerat Fabian Cancellara ham som det bedste bud på en samlet sejrherre.

Zdenek Stybar fører i øjeblikket Tirreno-Adriatico, men tidsforskellene i klassementet forud for løbets to sidste etaper - dagens flade linjeløbsetape og morgendagens ti kilometer lange enkeltstart.

 

Meget kan derfor nå at ske, og ifølge Fabian Cancellara kan Stybar på ingen måde føle sig sikker på sejren. I stedet peger den schweiziske klassiker- og enkeltstartsspecialist på en ung tidligere holdkammerat som det bedste bud på en samlet vinder.

 

"Bob Jungels. Måske. Jeg tror, Bob har en stor chance," vurderer schweizeren over for Cyclingnews.com med henvisning til Jungels' fremragende evner på de korte enkeltstarter. Han er dog ikke den eneste, der har en chance, da ryttere som Greg Van Avermaet, Tejay Van Garderen og Peter Sagan alle er inden for 14 sekunder af førertrøjen.

 

"Tirsdagens enkeltstart er kort, så selv ryttere som Greg Van Avermaet og Tejay Van Garderen kunne gøre det godt og endda vinde den," mener Cancellara, der til gengæld ikke tror, at Sagan har evnerne til at vinde nok tid på enkeltstarten. Trek-Segafredo-rytteren selv har været syg og regner derfor ikke med at kunne køre med om etapesejren.

 

Britiske Steve Cummings stemmer i og udpeger også Jungels som Stybars største konkurrent til den samlede sejr.

 

"Jungels er måske outsideren, men han er nok den bedste tidskører af dem alle. Hvis Sagan får en tidsbonus (på dagens etape, red.), så kunne han også være med i kampen. Det bliver også interessant at se, hvilken af BMC-rytter der gør det bedst," lyder det fra Cummings til Cyclingnews.com.

 

Den tidligere verdensmester Tony Martin går selv efter etapesejren, men håber, at holdkammeraten Stybar kan holde fast i den samlede sejr, selvom han også ser Jungels som den bedste temporytter af toprytterne.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017