Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Blue Water Cycling

Casper Degn bitter på sig selv

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

28.05.2012 kl. 07:30 af Kenneth Meyer.

Casper Degn Larsen blev i går toer i Herning, efter han blev slået med få centimeter af Morten Øllegaard i en spændende finale. Et resultat Blue Water rytteren ikke var helt tilfreds med.

Morten Øllegaard, Casper Degn Larsen og Patrick Clausen bliver af flere regnet som de stærkeste danske sprintere på kontinentalholdene, og de havde i går en tæt kamp om sejren, da løbet i Herning skulle afgøres i en massespurt. Degn måtte efter en stærk finish nøjes med andenpladsen, hvilket han bagefter ikke var helt tilfreds med.

 

”Concordia serverede den rimelig godt til Øllegaard. Clausen sad på Øllegaard og jeg sad så på Clausen. Ind mod mål gik den lidt i stå ved en af leadout-mændene, og der overvejede jeg lidt, om jeg skulle hugge til, men det gjorde jeg ikke. Kort efter åbnede de så helt forrest, og jeg åbnede med det samme min spurt uden om, og med det samme kunne jeg mærke, at jeg skulle have åbnet mit spurt tidligere, for jeg var klart den stærkeste. Jeg kom flyvende forbi de andre, men nåede akkurat ikke forbi Øllegaard,” forklarede Casper Degn Larsen til Feltet.dk, inden han tilføjede.

 

”Jeg er egentlig lidt bitter over, at jeg ikke troede mere på mig selv og åbnede spurten, for så tror jeg ikke, at de havde haft en chance. Det er selvfølgelig altid nemt at sige her bagefter, men jeg er lidt træt af det. Jeg kunne godt have brugt en sejr. Lige da jeg havde intuitionen om at åbne, da vurderede jeg, at det var for langt ude. Jeg var nervøs for, at hvis jeg ikke fik slået hullet, så ville Patrick komme med på hjul, og så ville han være gået forbi mig til sidst.”

 

En af årsagerne til fejlvurderingen i gårsdagens finale bunder ifølge Casper Degn både i manglende løb og dertil følgende finaler, hvilket betyder, at evnen og følelsen til at læse en finale ikke er helt så skarp, som den kunne have været.  

 

”Jeg har manglet nogle løb i år, for finaler som den i dag (i går red.), har jeg jo næsten ikke haft. Så jeg mangler sikkert noget rutine. Jeg ved jo godt, at jeg er en af de stærkeste, hvis ikke den stærkeste, men når man ikke helt præcist har følelsen af, hvornår og hvordan man skal trykke den af i spurten, så kan det jo nogen gange være lige meget.”

 

”Jeg tror dog, at nu når vi får nogle starter både før og efter sommerferien, så er jeg sgu klar til at vinde på Frederiksberg Alle under Post Danmark Rundt.”

 

Inden det kommende løbsprogram og Post Danmark Rundt, skal Casper Degn dog først køre det sidste Pinseløb i Hammel på en hård rute, hvor de blandt andet skal fire gange opover Pøt Mølle. Sidste år blev Casper Degn nummer syv, og han håber at kunne gøre det lidt bedre i år.

 

”Sidste år kunne jeg både køre fra Thomas Vedel Kvist og Jens Erik Madsen i finalen. Det er jo en power bakke ude ved Pøt Mølle, så jeg tror egentlig godt, at jeg kan rive den opover i morgen, selvom jeg nok ikke er i lige så god form lige nu, som jeg var sidste år. Jeg går efter en top tre, og jeg kunne godt tænke mig at komme ind og køre finale til sidst på de små omgange,” slutter Blue Water rytteren til Feltet.dk.  

SENESTE

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk