Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Castroviejo sejrede i Algarve
17. February 2017 af Anton Kjøller AlexandersenFoto: Unipublic / Graham Watson

Den europæiske mester i enkeltstart vandt i Volta ao Algarve, da 3. etape bød på en enkeltstart. Danske Mads Pedersen imponerede, da han undervejs havde bedste tid.

Jonathan Castroviejo (Movistar) vandt enkeltstarten på 3. etape af Volta ao Algarve. Dermed kunne den spanske enkeltstartsspecialist nyde sin første sejr i 2017. Daniel Martin (Quick-Step Floors) tabte desuden førertrøjen, som blev vundet af Primoz Roglic (LottoNL-Jumbo)

 

Rytterne skulle ud på en 18 kilometer lang rute, som både startede og sluttede i Sagres, der er i det sydvestlige hjørne af Den Iberiske Halvø. Ruten var stort set helt flad, da rytterne bevægede sig i en højde mellem 25 og 67 meter over havets overflade.

 

Da de første 40 ryttere var kommet i mål var det Ryan Mullen (Cannondale-Drapac), som havde bedste tid. Ireren tilbagelagde distancen 21 minutter og 59 sekunder. Men så kom en dansker. Mads Pedersen (Trek-Segafredo) kørte en fremragende enkelstart, og det danske talent kørte sig ind i bedste tid, da han kørte enkelstarten seks sekunder hurtigere end Mullen og kom ind i tiden 21 minutter og 53 sekunder.  

 

Det lykkedes heller ikke for Sep Vanmarcke (LottoNL-Jumbo), at slå Mads Pedersens tid, og danskeren fik lov til at svede i ”hot seat”. Men så kom Lars Boom (LottoNL-Jumbo), og han satte ny bedste tid i mål med 21 minutter og 35 sekunder.

 

Endelig var det tid til dagens helt store favorit.  Den tyske storfavorit Tony Martin trådte ud på enkelstarten. Verdensmesteren kørte ind i bedste tid, da Martin krydsede målstregen i tiden 21 minutter og 28 sekunder. Dernæst var det Jonathan Castroviejo (Movistar), som bragede i mål. Den spanske enkeltstartsspecialist kom i mål fire sekunder bedre end Tony Martins tid.

 

Dermed lignede det en sejr til Castroviejo. Og da hverken Luis Leon Sanchez (Astana), Michal Kwiatkowski (Team Sky) eller Primoz Roglic (LottoNL-Jumbo) kunne slå Castroviejos tid, var det en kendsgerning, at Movistar-rytteren vandt dagens enkeltstart.

 

Efter enkeltstarten overtager Primoz Roglic førertrøjen i løbet, og han har nu 22 sekunder til løbets andenplads, Michal Kwiatkowski. 

Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
17.08 2017

Ladies Tour of Norway2WWT 17/08-20/08

Tour de l´Avenir2.NCUP 19/08-26/08

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08