Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Cavendish slået på stregen, men…: Jeg er glad
09. February 2016 af Benjamin M. LillelundFoto: Paumer Kare Dhelie Thorstad

Mark Cavendish blev overspurtet af Alexander Kristoff i Tour of Qatar, men han forsvarede førertrøjen, og det var et succeskriterie for etapen.

Det var nok de færreste, der i øjeblikket kunne se, hvem af Mark Cavendish og Alexander Kristoff, der nappede etapesejren i den afsluttede spurt på anden etape af Tour of Qatar.

 

Sidstnævnte viste sig dog at have vundet, og selvom Cavendish tidligere har været kendt som en ilter herre, tog han nederlaget anderledes roligt.

 

”Det var en meget tæt en,” siger Mark Cavendish i en pressemeddelelse og forklarer videre om spurten, som han altså tabte til Kristoff.

 

”Edvald (Boasson Hagen, red.) kørte et godt leadout. Uheldigvis kom vinden fra højre, så man ville gerne have barrieresiden. Jeg måtte give plads til Kristoff, så jeg vidste, at jeg skulle uden om ham, hvilket gjorde det hårdere for mig.”

 

Cavendish formåede til gengæld at holde fast i førertrøjen, som han sikrede sig, da han vandt første etape.

 

”Jeg er glad for, hvordan det gik, og på sådan en afslutning kan jeg ikke være skuffet over at tabe til Kristoff, for han er stærk på sådan en type afslutning. Jeg er glad for at beholde førertrøjen,” afslutter Cavendish.

 

I morgen skal Mark Cavendish igen forsøge at forsvare førertrøjen på den 11 kilometer lange enkeltstart. Cavendish har fem sekunder ned til Kristoff, 20 sekunder til Greg Van Avermaet og yderligere et enkelt sekund ned til Søren Kragh Andersen og Manuel Quinziato, der må betragtes som de største trusler. 

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017