Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

Cavendishs chef: Det ville være forfærdeligt

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

13.04.2017 kl. 12:58 af Christian Berg.

Den eksplosive brite går i værste tilfælde glip af Touren, hvilket teamchef Doug Ryder beskriver som det værste scenarie.

Mark Cavendish blev i går diagnosticeret med mononukleose bedre kendt som kyssesyge. Forinden havde han mærket en uforklarlig træthed, og det var altså på grund af virussygdommen. Derfor blev der med det samme spekuleret i, hvor lang tid den britiske supersprinter skulle være væk fra cyklingen.

 

Tidligere er blandt andre Julian Alaphilippe blev ramt af sygdommen, og det kostede ham det meste af efteråret i 2015 samt de første måneder af 2016. Så galt er det dog ikke med Mark Cavendish, og holdet forventer, at han er til start i Critérium du Dauphiné eller Schweiz Rundt. Alligevel er der dog en frygt for, at han kommer til at misse Tour de France.

 

”Det værste scenarie er, at han ikke køre Touren. Det ville være forfærdeligt for os alle og for ham selvfølgelig. Vi håber på, at han bare ikke er så uheldig. Jeg tror, at vi havde alt vores held i starten af året,” siger teamchefen, Doug Ryder, til Cyclingnews.

 

”Han kom og så mig i går aftes, og han kørte 50 kilometer. Han har det meget bedre og ser meget bedre ud. Vi bliver bare nødt til at kontrollere tingene og tjekke hans blod hver uge.”

 

I sidste sæson gik alt op i en højere enhed for det sydafrikanske hold. Steven Cumming vandt på Mandela Day under Tour de France, og Mark Cavendish tog intet mindre end fire etapesejre i løbet.

 

I år er tingene til gengæld ikke gået som de skulle. Holdet har kun vundet fire gange, hvoraf de tre var i malaysiske Tour de Langkawi. Derfor anhænger meget af succesen af Tour de France, og det ville derfor være en katastrofe, hvis de mister deres største stjerne.

 

”Vi håber, at det ikke har indflydelse på Marks Tour, men selvfølgelig cykelløb er cykelløb. Heldigvis har vi fundet ud af det nu og ikke senere, så nu afhænger det af tiden, og hvordan han kan komme sig. Man ved aldrig, hvor lang tid det tager, men vi tror på, at vi fandt det tidligt, ligesom vi gjorde med Jaco Venter.”

 

”Han var væk i tre eller fire uger, og han er ikke på 100 procent endnu, men det kommer. Måske har Mark den samme tidsramme. Han har allerede haft to ugers hvile, så vi er allerede foran. Det er en positiv ting.”

 

SENESTE

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk