Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Christina Jewelry-Kuma igen sponsor for dansk hold
17. March 2017 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: Feltet.dk

Christina Jewelry-Kuma vender fra denne sæson af tilbage til dansk cykelsport, det bekræfter de i en pressemeddelelse.

Efter nogle års fravær er Christina Jewelry-Kuma igen klar til at sponsorere dansk cykelsport, da de går ind som sponsor for et dansk kontinentalhold. Hvilket hold der er tale om er endnu uvist, men det bliver der løftet sløret for på tirsdag, når firmaet holder pressemøde i Herning.

 

Feltet.dk erfarer, at Christina og Claus Hembo, som står i spidsen for firmaet, tidligere har været i kontakt med Bjarne Riis’ Team VéloCONCEPT - om der nogensinde var tale om et sponsorat, er dog uvist. Et andet bud kunne være Team Giant-Castelli, da Energysport A/S for nylig gik konkurs - i den forbindelse bekræftede manden bag holdet, Brian Nygaard, at de ikke var lukningstruet, og da Feltet.dk i dag spurgte dem om Hembo-returen, var svaret ganske klart. 

 

”Det har vi ikke noget at gøre med, så vi kan godt afkræfte, at det er på Giant-Castelli, at Christina Jewelry-Kuma og Claus og Christina Hembo kommer til at være sponsor.”

 

Jacob Nielsen, manager på Team VéloCONCEPT, var ligeså klar i mælet, da vi fortalte om pressemeddelelsen. 

 

”Det er nyt for mig! Det ville undre mig meget, hvis vi havde noget at gøre med det,” forklarede han, hvorefter vi spurgte ham, om mandskabet stadigvæk ledte efter endnu en navnesponsor.

 

”Det gør vi stadig - vi har allerede en, men vi vil gerne have to. Den nye er, mig bekendt, ikke Christina i hvert fald.”

 

Skulle Hembo-satsningen ligge på herresiden af sporten ville den sidste oplagte mulighed være Copenhagen Pro Cycling, som for tiden står uden en hovedsponsor. Også deres manager, Christian Brandt, var i dag ikke længe om at afkræfte rygterne.

 

”Det kunne være sjovt, men det er 110 procent sikkert ikke os.”

 

Christina og Claus Hembo selv kom ikke med mange praj i deres pressemeddelelse, hvor de blot skriver, at udviklingen i dansk cykelsport er spændende, og at de glæder sig over at kunne annoncere deres tilbagekomst.

 

Christina Jewelry sponsorerede i 2016 et tysk kontinentalhold, mens deres seneste involvering i dansk kontinentalcykling foregik i 2014. 

SÆT DIT MANAGERHOLD TIL KLASSIKERNE INDEN LØRDAG KL. 14.00!

Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017
Luke Rowe: Jeg kommer igen
Landevej
18.08 2017
Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09