Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Christina Watches: Det vil bare ikke lykkes

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

21.05.2012 kl. 21:09 af Simon Knudstrup.

Christina Watches-Onfone skuffede i Tour of Norway, men havde absolut heller ikke heldet med sig, da styrt og sygdom drillede holdet. Dette vil Allan Bo Andresen dog ikke bruge som undskyldning for holdet, der ifølge sportsdirektøren er inde i en træls stime.

Christina Watches-Onfone kom til Norge med store ambitioner, og specielt var der forventninger til Stefan Schumacher (billedet). Det gik dog ikke, som holdet havde håbet på i Tour of Norway, og i sidste ende måtte holdet tage til takke med en samlet placering som nummer 11 til den tyske rytter, der dog indkørte fem UCI-point til holdet.

 

Allan Bo Andresen udtalte til Feltet.dk før løbet, at de første dage i løbet lignede sprinteretaper, og det havde han ret i. ”Som forudset endte det med spurter de første tre dage, og der må vi bare se i øjnene, at vi i den grad manglede Angelo Furlan,” fortæller chefen på det sportslige område på Christina Watches-Onfone.

 

Herefter gjaldt det den kuperede femte etape, hvor klassementet kom i spil, og hvor planen var, at Stefan Schumacher skulle være med fremme og kæmpe med om de gode placeringer – specielt i klassementet. Sådan gik det dog desværre for det danske mandskab ikke.

 

Stefan Schumacher kunne ikke sidde med. Michael Rasmussen sad i et udbrud på otte mand, men formår heller ikke at sidde med. Vi er inde i en træls stime, hvor det bare ikke kører optimalt, og vi får lidt nogle slag. Det er frustrerende,” fortæller Allan Bo Andresen, der dog forståeligt nok ikke vil gå i detaljer med hvad der gik galt på fjerde etape for Schumacher, da Andresen selv var taget hjem til Danmark dagen før.

 

Frederik Wilmann i grimt styrt

Holdet har dog også været hårdt ramt hidtil i denne sæson, og specielt Frederik Wilmann må siges at have haft en ekstrem uheldig sæson. Nordmanden blev kørt ned i februar, og det kostede en pause for nordmanden, der var på vej tilbage i god form, men i hjemlandet forfulgte uheldet ham igen. Wilmann var nemlig involveret i et styrt, og her gik det meget alvorligt for sig. Heldigvis kom han dog ikke slemt til skade, hvilket nærmest var et mindre mirakel i forhold til de skader, som Wilmanns cykel pådrog sig.

 

Det var en kamp for ham at komme igennem, og det lykkedes ham. Han kæmpede en brav kamp, og kom i mål, men næste dag måtte han give op, selvom han var til start. Jeg håber, at det bare er en blodansamling og at han snart er på cyklen igen. Nu var han ved at være tilbage, og det er rigtig træls, hvis han skal være ude i endnu en periode. Det er snart ikke til at bære, men sådan er cykelsporten,” fortæller Andresen, der dog også påpeger, at styrtet ikke er en undskyldning for de manglende resultater i Norge.

 

Michael Rasmussen var også i asfalten i det voldsomme massestyrt. ”Han røg med i samme styrt som Wilmann. Det var et kæmpe styrt – kolossalt. Der var flere ryttere, der røg på sygehuset med et brækket kraveben, en brækket arm og jeg ved ikke hvad. Det var tilsyneladende en motorcykel, der på en eller anden måde var kommet ind i feltet. Wilmanns cykel var revet helt over på midten. Når man ser hans cykel kan man også se, at han er sluppet billigt. Michael fik et slag, et slags trælår og havde problemer med at træde ordentligt igennem.”


Frederik Wilmanns cykel... (Foto: Frederik Wilmann)

 

Christina Watches-Onfone har ikke heldet med sig, og da Feltet.dk spørger ind til holdets uheld kan man også tydeligt mærke, at Allan Bo Andresen – og formentlig også alle andre på og omkring holdet – er godt trætte af det.

 

Jeg synes, at vi er hårdt ramt. Der er ikke noget, der vil lykkedes. Udover styrtet er der selvfølgelig også tre af vores ryttere, der får maveonde, og Michael Reihs havde det også skidt, men kæmpede sig dog igennem. Vi har ikke været heldige,” lyder det fra den sportslig ansvarlige på det ambitiøse hold.

 

I den kommende weekend kører Christina Watches-Onfone dobbeltprogram, hvor de både kører hjemme i Danmark samt i Estland. Dette kan du læse mere om i morgen på Feltet.dk.  

SENESTE

Vis valgte

SØNDAG

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk