Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

EKSKLUSIVT

« Forrige|Næste » Foto: Feltet.dk

CHRISTINA ny sponsor for tysk hold?

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

07.01.2016 kl. 12:32 af Jesper Johannesen.

I går kunne CHRISTINA meddele, at de vender tilbage til cykelsporten, og de fremtidige planer vil blive offentliggjort på et pressemøde i morgen i Herning.

Christina Watches eller rettere, som virksomheden ønsker at brande sig fremover, CHRISTINA, meddelte i går, at de vender tilbage til cykelsporten. Virksomhedens comeback er nemlig også for at slå fast, at de laver andre produkter end ure.

Derfor var det også CHRISTINA Jewelry & Watches, som i går kunne meddele, at de vender tilbage til cykelsporten i 2016. Spørgsmålet er, så hvad de pønser på derude på Heden?

Rygtebørsen koger, men ingen er kommet med nogle konkrete bud. MTB-hold? Nyt landevejshold? Damehold? Sponsorat af Stölting Service Group? Nej, ikke ifølge Feltet.dks kilder - derimod bliver de navnesponsor af det tyske cykelhold Team Stuttgart.

”Det har jeg ingen kommentar til,” forklarer administrerende direktør Claus Hembo til Feltet.dk. "Jeg kender slet ikke det hold."
 

”Der er folk, der gætter i øst og vest. Der er mange hold, som har været interesserede i at få os med som sponsor,” tilføjer Hembo, som heller ikke vil sætte navne på, om den tidligere medejer Michael Rasmussen er en del af det nye cykelprojekt. Michael Rasmussen har dog efterfølgende afvist sin deltagelse i projektet på sin egen Facebook-side.

Om det er et landevejsprojekt, som CHRISTINA går med i, det vil Claus Hembo heller ikke kommentere på.

Hembo og Schumacher i nyt samarbejde?
På Vejle-etapen under sidste års Post Danmark Rundt var Claus Hembo til stede, og han har bestemt ikke mistet interessen for cykelsporten, selvom holdet i slutningen af 2014 måtte erkende, at de ikke fortsatte i 2015.

”Vi glæder os til at komme tilbage, det var dejligt at få en pause. Vi glæder os til at være en del af cykelsporten igen. Det er en spændende sport at være med i,” forklarer Claus Hembo.

Claus Hembo var dog ikke alene til Post Danmark Rundt-etapen, da han blev set sammen med den tyske cykelrytter Stefan Schumacher, som også havde taget turen til Danmark. Netop Stefan Schumacher kan have spillet en central rolle for samarbejdet med Team Stuttgart, da han bor i byen og har forbindelser til holdet.

Stefan Schumacher kørte for Christina Watches i årene 2012 til 2014. I sidste sæson kørte han som professionel hos CCC Sprandi Polkowice, hvor det blev til flere tredjepladser i sæsonen blandt andet ved de tyske mesterskaber i enkeltstart. Stefan Schumacher har endnu ikke skrevet kontrakt for 2016, og det kunne meget vel tænkes, at den 34-årige tysker får en rolle på holdet i 2016.

”Det har jeg ingen kommentar til. Jeg er gode venner med mange ryttere,” lyder det tørt fra Hembo.
 

CHRISTINA forsøgte at komme ind som co-sponsor hos Team Stölting, efter CULT valgte at stoppe deres sponsorat. Parterne blev dog ikke enige.

Men hvorfor vender CHRISTINA tilbage?
Christina Watches var et af de meste omtalte danske cykelhold i 2011 til 2014, hvor holdet eksisterede, og der var både positive og negative historier gennem tiden. Claus Hembo er dog mere snakkesaglig, da talen falder på, hvorfor de egentlig vender tilbage til sporten.

”Der er to årsager. Cykelsporten var god for virksomheden CHRISTINA,” forklarer Claus Hembo stålfast, som også har bemærket, at gårdagens nyhed, om at firmaet vender tilbage til sporten, allerede er den meste læste den seneste uge.

”Du burde jo næsten være sponsor for os,” griner Claus Hembo, inden han fortsætter:

”For det første, så er vi med i noget, som kan glæde vores kunder. Det giver os mulighed for at aktivere en masse kunder,” tilføjer Hembo og understreger, at holdet for eksempel kan have forretningsforbindelser og medarbejdere med til løb i udlandet.

”For det andet, så er der et højt afkast i investeringen i cykelsporten,” slutter Claus Hembo.

 

 

SENESTE

Vis valgte

SØNDAG

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM TINKOFF-SAXO

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk