Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Colbrelli: Vidste, vi kunne vinde
28. February 2016 af Tobias SlotsgaardFoto: Sirotti

Sonny Colbrelli var ikke overrasket efter dagens sejr, men dedikerede samtidig sejren til hele holdet.

Der findes flere ryttere med selvtilliden i orden. Sonny Colbrelli var efter dagens sejr en af dem. Han var nemlig ikke særlig overrasket over, at de ti dag var ham, der skulle stå øverst på podiet efter dagens GP Lugano. 

 

“Denne sejr er helt sikkert beviset på, at vores hold gjorde det fantastisk i dag. Vi vidste allerede da vi gik igang i dag, at vi havde gode chancer for at vinde, så motivationen var helt i top,” sagde den 25-årige italiener. 

 

Sonny Colbrelli fik for nyligt en andenplads i Laigueglia. Det var en skuffelse for Colbrelli og han er derfor glad for, at dagen i dag gav ham en sejr, så han kan glemme skuffelsen lidt.

 

“Jeg havde stor motivation for at vinde i dag, så jeg kunne glemme min andenplads i Laigueglia. Det lykkedes også heldigvis takket være vores stærke strategi fra morgenstunden,” forklarede Colbrelli, og siger videre, at de kørte løbet præcist, som det skulle:

 

“Det var hårdt, vådt og koldt, men vi kunne ikke have gjort det bedre, end vi gjorde.”

 

Dagens sejr giver helt sikkert blod på tanden for italieneren, der planlægger at køre Strade Bianche, Tirrano - Adriatico og Milano - Sanremo som de næste løb. 

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017