Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

« Forrige|Næste » Foto: Tinkoff-Saxo / BettiniPhoto

Contador: En fejl at sidde så længe i vinden

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

18.02.2016 kl. 22:15 af Henriette Brandt.

Alberto Contador og hans sportsdirektører havde sat næsen op efter lidt mere end en 21. plads på dagens etape, men den spanske kaptajn og hans holdkammerater havde brugt mange kræfter i vinden på den næsten 200 kilometer lange etape.

I dag var det løbets længste etape, der ventede rytterne i Volta ao Algarve. I alt 198,6 kilometer fra Lagoa til målet på toppen af Alto da Foia, og inden den afsluttende syv kilometer lange stigning havde fire kategoriserede stigninger på de sidste 60 kilometer været medvirkende til at gøre løbet hårdt.

 

En hård vind sørgede inden da for at gøre livet besværligt for feltet, der desuden jagtede et syvmandsudbrud.

 

"Holdet arbejdede hårdt i dag for at aflevere Alberto i en god position. Det var en barsk dag med masser af vind, og i afslutningen var Alberto super. Resultatet blev ikke, som vi havde håbet, og han sad en smule isoleret, fordi nogle at de andre ryttere forlod ham lidt tidligere end planlagt. Det var ikke en af de bedste dage, men nogle af vores ryttere gjorde et rigtig godt arbejde. I morgen er der enkeltstart, og Alberto vil gerne køre et godt løb. Vi må se, hvordan det går," lød det efter etapen fra sportsdirektør Steven de Jongh.

 

"Alberto kørte fint, men han sad for meget i vinden. Det var en lang dag, en blæsende dag," tilføjede holdets anden sportsdirektør Sean Yates, som også indrømmede, at man havde håbet på et bedre resultat.

 

Alberto Contador selv erkendte da også, at det måske var en fejl at bruge så mange kræfter forrest i feltet.

 

"Vi ville holde udbruddet under kontrol for at kunne kæmpe om etapesejren, men set i bakspejlet var det formentlig en fejl at side ude i fronten i så lang tid, når der var så meget vind. Vi brugte formentlig flere kræfter end nødvendigt," forklarede den spanske kaptajn og tilføjede, at han stadig mangler fart i benene.

 

"På den næstsidste stigning forsøgte jeg at gøre løbet lidt hårdere, fordi gruppen stadig var ret stor, men det var svært at splitte det med så meget vind. Der er ryttere med langt bedre ben, fordi de allerede har kørt flere løb. Men Volta ao Algarve fungerer som forberedelse mod Paris-Nice, hvor det er mit mål at få et godt resultat," lød det, idet han pointerede, at det lige nu primært handler om at få løbskilometer i benene, herunder også de 18 kilometers enkeltstart, der er på programmet i morgen.

 

SENESTE

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

FREDAG

Vis valgte

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM TINKOFF-SAXO

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk