Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Contador: Ingen Armstrong - eller jeg smutter

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

23.09.2008 kl. 18:03 af Rune Schjerbeck.

Alberto Contador er klar til at forlade Astana, hvis Lance Armstrong kommer til holdet.

Der er ikke plads til både Alberto Contador og Lance Armstrong på samme hold. Det slår den spanske rytter i dag fast i et interview med den spanske avis AS. Derved er det meget usandsynligt, at Lance Armstrong genoptager karrieren hos Astana. I så fald er den spanske rytter klar til at forlade holdet.

”Det vil være meget kompliceret. Jeg mener jeg har gjort mig fortjent til at være leder på holdet uden at skulle kæmpe for det,” siger han og fortsætter:

”Og med Armstring kunne der komme vanskelige situationer, hvor holdet vil prioriterer ham først og det vil skade mig.”

Alberto Contador mener han har Johan Bruyneels tillid, men er helt klar over, at den belgiske team-managers succes i høj grad har været forbundet med Lance Arsmstrong.

”Jeg vil basere min beslutning på, hvad han siger,” lyder det fra Contador. ”Jeg har intentioner om at blive fordi jeg har kontrakt til 2010, men jeg har modtaget mange gode tilbud fra andre hold.”

Ikke tilfreds med Leipheimer
Alberto Contador benytter samtidig lejligheden til at lange ud efter Levi Leipheimer, som han ikke mente ofrede sig nok for ham under Vuelta a Espana.

”Jeg kan kun sige, at det ikke er normalt, at en der skal arbejde for dig slutter under et minut efter dig i det samlede klassement,” siger Contador og tænker især på den sidste enkeltstart.

”Hvis Navacerrada var 20 km længere, ved jeg ikke, hvad der var sket.”

Han peger blandt andet på, at han blev nødt til at tage sejren på Fuentes de Invierno, hvor Ezequil Mosquera egentlig havde fortjent sejren, men han var så presset af Levi Leipheimer, at han blev nødt til at jagte bonussekunderne.

SENESTE

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk