Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Contador: Jeg manglede tempo
23. October 2016 af Christian BergFoto: Sirotti

Alberto Contador blev nummer fem på gårsdagens bjergetape I Abu Dhabi Tour og var fint tilfreds med resultatet.

Selvom Alberto Contador var usikker på sin form, da han stillede til start i Abu Dhabi Tour, formåede han stadig at slutte som nummer fem på gårsdagens bjergafslutning. Jesper Hansen kørte også imponerende og kom ind som nummer 10, efter at han havde ført for Contador.

 

Den 33-årige spanier var efter etapen tilfreds med sin egen præstationen, men han manglede dog lige det sidste.

 

”Jeg nød løbet i dag, og jeg har nydt dagene i dette land. Mine ben var ikke så dårlige, men jeg tror, at jeg manglede en smule højt tempo i forhold til de andre i front, men okay jeg er glad, var med i front og det var en god dag for holdet. I morgen er den sidste dag, og efter dette løb kan jeg nyde vinterpausen,” sagde Contador efter etapen.

 

Den syvfoldige Grand Tour-vinder var imponeret over gårsdagens sejrherre, Tanel Kangert, som El Pistolero inden løbet havde udnævnt som en af de største favoritter til at tage den samlede sejr.

 

”Kangert er ikke en overraskende vinder. Hvis man ser på nogle af mine interviews, sagde jeg, at favoritterne var Nibali, Hermans og også Kangert. Han er meget tynd, og afslutningen var en rigtig stigning.”

 

”Jeg er glad for mit resultat. Efter Vueltaen, da jeg startede med at træne til Il Lombardia, blev jeg syg og kunne ikke køre. Jeg er glad for dette løb og den fornemmelse, jeg havde.”

 

Contadors sportsdirektør, Tristan Hoffman, var også tilfreds med holdets præstation på gårsdagen kongeetape. Holdet sad med fremme i sidevinden, da Team Sky satte pres på, og det var noget, sportsdirektøren var glad for.

 

”Gutterne kørte et godt løb i dag, og Alberto og Jesper kørte en stærk stigning. På et tidspunkt var der noget sidevind, og de var i front, og det var kun Juraj (Sagan, red.), der blev fanget bagved, da han hentede flasker. Alle de andre drenge var i front og passede på Alberto og Jesper.

Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
17.08 2017

Ladies Tour of Norway2WWT 17/08-20/08

Tour de l´Avenir2.NCUP 19/08-26/08

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08