Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Coquard brækker skulderblad i træningsstyrt
17. February 2016 af Tobias Munck SørensenFoto: Sirotti

En træningstur, der skulle tjene som sidste forberedelse til Ruta del Sol, gik i går helt galt for Bryan Coquard, der styrtede og pådrog sig et brud på skulderbladet. Dermed bliver store dele af hans forårssæson ødelagt.

Bryan Coquard fik en fornem start på sæsonen, da han tog to suveræne spurtsejre på de første etaper i Etoile de Bessèges for et par uger siden. Dette gav løfter om et stærkt forår, men disse håb er nu blevet forpurret.

 

Ifølge Team Direct Energies hjemmeside styrtede han nemlig i går, da han var ude at træne på sin enkeltstartscykel sammen med Sylvain Chavanel og Alexandre Pichot som en sidste forberedelse til Ruta del Sol, der påbegyndes i dag.

 

Styrtet blev angiveligt forårsaget af, at en lastbil passerede så tæt forbi rytterne, at Coquard mistede kontrollen med sin cykel. Efterfølgende undersøgelser viste at han har pådraget sig et brud på sit ene skulderblad.

 

Dermed må han naturligvis melde afbud til det spanske etapeløb, men også større mål som Paris-Nice og Milano-San Remo ser ud til at blive uden Coquards deltagelse, da det umiddelbart ser ud til, at styrtet kommer til at koste ham en pause på seks til otte uger.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017