Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Cort afviser Touren: Jeg koncentrerer mig om Vueltaen
19. June 2017 af Benjamin LillelundFoto: Sirotti

Magnus Cort kommer ikke til start i årets Tour de France, da blikket er rettet stift mod Vuelta a España.

For lidt over en uge siden kunne Magnus Cort igen finde løbscyklen frem efter at have været ude med en skade en lidt over en måned.

 

I Schweiz Rundt fik Cort efter et par hårde dage mod slutningen af etapeløbet tur i den, da han endte som nummer fire på en etape, hvor han blandt andet overgik Michael Matthews og John Degenkolb.

 

Derfor har rygterne gået på, at Magnus Cort har sikret sig en udtagelse til Tour de France, men det affejer hovedpersonen selv.

 

”Jeg skal ikke deltage i Tour de France. Det har ikke været planen, så det kan jeg sige med 100 procents sikkerhed. Jeg koncentrerer mig stadig om Vueltaen,” siger Magnus Cort til Feltet.dk.

 

I stedet kommer den bomstærke bornholmer altså til at vende tilbage Vuelta a España, som han sidste år noget overraskende vandt to etaper i undervejs. Det faktum er noget, der også får ham til at lægge et vist forventningspres på sig selv.

 

”Efter DM går jeg i gang med at træne op mod efterårssæsonen til Vueltaen, og det bliver spændende at køre en Grand Tour igen. Så må vi se, om jeg kan gentage sidste års store succes. Jeg vil gerne have en etapesejr igen. Det er min drøm, og det vil være sindssygt godt,” håber 24-årige Cort.

 

I foråret vandt Magnus Cort både Clasica de Almeria og en etape i Volta a Valenciana, hvorfor han utvivlsomt er blevet en mand, som de øvrige sprintere skæver til i feltet. Cort tror alligevel på, at det kan lade sig gøre at repetere bedriften.

 

”Jeg tror, det er realistisk, men det er aldrig helt til at sige, hvordan feltet kommer til at udarte sig. Jeg kan håbe på, at der er et lidt tyndt felt til spurterne ligesom sidste år. Der er i hvert fald etaper spredt ud over alle tre uger, som ligger til mig,” konstaterer Magnus Cort.

 

Næste udfordring for Magnus Cort bliver søndagens DM-linjeløb, som du kan læse mere om på Feltet.dk i den kommende periode.

Dennis: Ruten testede alt
Landevej
19.08 2017
BMC vinder Vuelta-åbning
Landevej
19.08 2017
Luke Rowe: Jeg kommer igen
Landevej
18.08 2017
Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08

Brussels Cycling Classic1.HC 02/09-02/09

Tour de DMZ 20172.NCUP 02/09-05/09

GP de Fourmies / La Voix du Nord1.HC 03/09-03/09

Tour of Britain2.HC 03/09-10/09