Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Cykelfeltet 2016 - hot or not?

Cykelfeltet 2016 - hot or not?

27. januar 2016 12:18Foto: Cannondale Pro Cycling

Er trøjerne i årets cykelfelt hot eller not? Motionsfeltet.dks modepoliti, Mads de Wolff og Lasse Wedege Penning, forsøger at give deres bud på årets tøjudvalg i det professionelle cykelfelt.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Normalt forsøger vi her på Feltet.dk altid at forholde os rimelig objektivt til det, vi ser og skriver, og vurdere ud fra nogle fastsatte kriterier i stedet for personlige holdninger.

 

Nu smider vi det hele over bord og får all-in på følelser og subjektivitet, når vi vender blikket mod det cykeltøj, der kommer til at fylde vores tv-skærme i 2016. I denne artikel ser vi nærmere på tøjvalget hos alle WorldTeams og udvalgte professionelle kontinentalhold denne sæson.

 

Etixx-QuickStep (*/*****)

Lad os starte med det hold, der var størst uenighed om i moderedaktionen. Etixx-QuickStep er vendt tilbage til den mørkeblå QuickStep-kulør, og det gav anledning til stridigheder fra start.

 

Læs også
Optakt: Liege-Bastogne-Liege

 

Lasse Wedege Penning: "Den er et designmæssigt mareridt med de blå og sorte passager flettet ind i hinanden på tilfældig vis. Og LIDL-logoerne ødelægger alting. Hæsligt."

 

Mads de Wolff: "Flot og sej og bringer minderne tilbage til de gamle dage. Jeg er fan. Sort og blåt har altid fungeret for dem, og dette er sejt og moderne."

 

image

 

 

AG2R La Mondiale (*)

Nogle gange kan ting, man først synes, er grimme, med tiden blive helt ikoniske og næsten smukke. Ikke for AG2R. Det franske team holder stædigt fast i de udskældte brune bukser og klatterne på trøjen, og eneste bemærkelsesværdige ændring er det blå ærme på rytternes venstre arm. Og flere brune pletter? Really?!

 

 

 

Astana (*)

Meget kan man sige meget om Astanas tøjvalg, men symlige er de i hvert fald. Ikke meget er ændret ud over en enkelt sponsor-tilføjelse, og det er ikke blevet synderligt kønnere. Den der lyseblå farve er bare ... speciel. Lidt for speciel.

 

image

 

 

Læs også
Tidligere holdkammerat sammenligner Vingegaard og Roglic

 

Lampre-Merida (*)

Suk. Find nu bare en anden sponsor. Den fuchsia-blå-lysegrønne kombi, som de er så stolte af, klæder ikke nogen. Særligt det grønne faktisk.

 

image

 

 

Team Lotto NL-Jumbo (**)

Man skulle tro, at mindre af den gyselige guldbrune farve ville være en god ting. Og det er det egentlig også, men, ja, som de siger i Project Runway: at gå med Lotto-kugler er simpelthen ”too literal”. Nej, nej, nej. Det bliver bare aldrig sexet med gule Lotto-kugler på brystet.

 

image

 

 

Tinkoff (**)

Saxo Bank har forladt holdet, og det pynter en smule efter sidste års katastrofale design. Vi er glade for pang, men det her er farligt for øjnene. Vi er fans af seglet, der lugter russisk på den gode made. Det er faktisk kun farven, der holder dem tilbage; ellers er den nydelig.

 

image

 

 

Læs også
Skjelmose beskriver sit exit: Kunne ikke kontrollere mig selv

 

Team Giant-Alpecin (**)

Det tyske hold fortsætter i samme stil, og selvom den ikke er direkte grim, så er der bare et eller andet mærkeligt og designmæssigt trist over den, som ikke tiltaler nogen af os. De røde hjelme er et friskt pust til helheden, men det gør ikke noget godt.

 

image

 

 

Team Dimension Data (***)

Når man er blevet en del af WorldTouren, skruer man åbenbart ned for zebrastriberne. En forsigtig trøje, som ikke gør nogen fortræd, og hvor de små strejf af grøn farve hjælper, men de kommer til at forsvinde i mængden af sorte/hvide trøjer. Det er til gengæld positivt, at de har beholdt Qhubeka-hånden på ryggen, og at den på grund af sponsorskiftet er blevet grøn, gør slet ikke noget.

 

image

 

 

ORICA-GreenEDGE (***)

Same old, same old. Der er ikke noget i vejen med deres design som sådan, og farverne er ret pæne. Men vi er utålmodige modekritikere, og vi keder os, når man har det samme tøj på hvert år.

 

image

 

 

Læs også
Optakt: 5. etape af Tour of the Alps

 

BMC Racing Team (***)

Det samme kan siges om BMC, selvom de har lavet fine småjusteringer, som de gør hvert år. Den er pæn, og asymmetrien sammen med den sorte-røde farvekombination er sexet. Hvad er det, man siger? De, der ikke udvikler sig, står stille?

 

image

 

 

Team Sky (***)

Den er stilren og meget moderne, men samtidig også utrolig kedelig. Der er delte meninger om de nye striber; nogle vil mene, det hjælper gevaldigt, andres synes bare, det ligner estiske flag. Ikke et vidunder fra briterne, men heller ikke dårligt, slet ikke.

 

image

 

 

Movistar Team  (***)

Endnu et hold, der holder fast i det, der virker. Den er ganske flot og stilren, og M'et har fået en ekstra tak op i størrelse, hvilket ikke gør noget. til gengæld er det utroligt ærgerligt, at de har smidt hvide baglommer på, og selvom det alligevel dækkes af hvide rygnumre, så ser det amatøragtigt ud. Og så er der virkelig sparet på de spanske farver på Alejandro Valverdes mesterskabstrøje, hvilket altid er uskønt.

 

 

 

Læs også
Kron reagerer på vildt Fléche Wallonne og ser frem mod Liége

 

Team Katusha (***)

Her kan vi snakke om at lave en radikal ændring, og efter sidste års katastrofale design er det tiltrængt. Den nye røde Katusha-dragt er rigtig flot, og det samme er K-logoet og den røde cykel. De lyseblå detaljer passer ikke rigtig ind, og samtidig er selve designet af dragten ikke eminent. Men der er point for forsøg. Klar fremgang. 

 

image

 

 

FDJ (***)

Samme trøje som sidste år. Dengang skældte vi den ud, men nu har vi vænnet os til den, og den er faktisk også ret pæn, når man får set ordentligt på designet. Næste år får den sikkert høvl for ikke at udvikle sig.

 

image

 

 

Trek-Segafredo (***)

Flot, stilrent og frækt trods de simple farvesnit. Det er chokerende, at de vertikale striber fungerer, men det gør de. Tilføjelsen af Segafredo-logoet på maven ødelægger heller ikke noget, da det passer så glimrende ind i farvekombinationen. Særligt er tøjet flot sammen med de røde cykler.

 

image

 

 

Læs også
Tour-vinder vil tage revanche i Liege efter misset Fléche Wallonne-sejr

 

Lotto Soudal (****)

Den er stadig retro og stadig sej. Superflot farve, der lige nøjagtig ikke er skrig-rød, men en anelse nedtonet. Den røde firkant midt i logoet ser stadig lidt mystisk ud, men alt i alt stadig hamrende sexet.

 

image

 

 

IAM Cycling (****)

Schweizerne har byttet om på farverne, så trøjen i år er helt hvid med røde og blå farvestrøg. Den er utroligt stilren og rent æstetisk en af de absolut flotteste trøjer i feltet. En farvekombination, som grundlæggende er schweizisk, lugter bare lidt af samarit. Det er det eneste, der trækker ned.

image

 

Cannondale Pro Cycling (*****)

Sidste år kårede vi dem til årets flotteste, og det ændrer vi ikke på. Selvom det dominerende sorte er skiftet ud med en totalt grøn trøje, så er den designmæssigt formidabelt skruet sammen med ruderne foran og bagpå, som med skyggerne ser næsten treimensionelle ud. Det er pang på den gode, italienske måde og perfekt iøjenfaldende.

 

 

 

Honourable mentions:

RusVelo præsenterede sidste år et formidabelt rødt design, men det har Gazprom og Colnago fået ødelagt i år med en helt anden farvekode. Modsat har Cofidis holdt fast i sidste års design, og det kan man godt forstå.  

 

Tilgangen af Direct Energie til fordel for Europcar har virkelig givet et spændende design til det franske hold med gule og gråsorte farver. ONE Pro Cycling har laver et stilrent og rigtig pænt design, som kommer til at gå fremragende med nogle af feltets flotteste cykler.

 

En af de flottest designede trøjer i hele det professionelle felt sidder på Drapac Professionel Cycling, og vi er vilde med samspillet med briller, hjelme og cykler.

 

Værd at nævne er også dameholdet Canyon SRAM, som har præsenteret den mest unikke trøje i feltet. Også det nye UCI-hold Drops Cycling Team har fundet på et specielt design

 

DEL
INFO
WorldTour
Nyheder
Materiale og udstyr
Nyheder
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?