Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Dan Martin: Det var episk
12. June 2017 af Christian BergFoto: Sirotti

Den irske klatrer var begejstret efter gårsdagens kørsel, som han gerne ser gentaget under Tour de France.

I denne sæson har Dan Martin været en flittig gæst på podierne i landevejscyklingen. Otte gange har han været blandt de tre bedste, men kun en enkelt gang er det blevet til en sejr, der kom på anden etape af Volta ao Algarve i februar.

 

Irerens sidste topplacering kom efter gårsdagens afsluttende etape i Critérium du Dauphiné, hvor han sluttede på andenpladsen efter en forrygende etape og som nummer tre i klassementet. Den 30-årige irer var efter etapen begejstret for de 115 kilometer, som rytterne var igennem, da der aldrig var mangel på angreb og initiativ.

 

”Wow sikke en etape. Det var en episk dag. På alle stigningerne tror jeg, at der var angreb, og vi var nede på syv eller otte ryttere. Jeg ville ønske, at den var på TV hele dagen - Det er, hvad cykling handler om. Det var en aggressiv dags kørsel. Hvis den blev transmitteret fra start, sikke en reklame for cykling det havde været,” siger Martin til Cyclingnews.com

 

En af de ting, som Quick-Step Floors-rytteren for alvor lagde mærke til, var, at det hele tiden var løbets førende rytter, Richie Porte, der skulle tage ansvaret på egen hånd. Det er noget, som den tidligere Liège-Bastogne-Liège-vinder har respekt for. Han håber desuden, at feltets angrebsiver fortsætter under sommerens Tour de France.

 

”Richie gjorde et fremragende arbejde, da alle rottede sig sammen mod ham. Jeg angreb ikke, men alle andre så ud til at skiftes til at angribe og derefter få ham til at arbejde. Det så ud som om, at folk var villige til at tabe Dauphiné for at få Richie til at tabe det, så det var et mærkeligt løb.”

 

”Jeg ville ønske, at alle ville køre så aggressivt under Touren, da der ikke er nogen, som angriber på den måde i Touren. Jeg håber, at det er mere aggressivt i år, jeg håber, at det er som i dette løb, men der så meget pres på i Touren bare for at slutte i top ti eller top fem, at det lidt underminerer kørslen.”

Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
17.08 2017

Ladies Tour of Norway2WWT 17/08-20/08

Tour de l´Avenir2.NCUP 19/08-26/08

Cyclassics HamburgWT 20/08-20/08

Bretagne Classic - Ouest-FranceWTD 27/08-27/08