Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Team Giant-Castelli

Dansk islæt på udbruddet i Sibiu Tour

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

07.07.2017 kl. 19:47 af Andy Pedersen.

Det blev til en favoritsejr til Egan Bernal fra Androni-Giocattoli på anden etape af Sibiu Cycling Tour. Etapen sluttede med en næsten 30 kilometer lang stigning, og det var her forskellen skulle gøres. Bernal vandt en etape, hvor danske islæt igen viste sig.

Der var nemlig en dansker i udbrud, da Team Giant-Castelli efter to gode dage var repræsenteret i dagens udbrud. Dagens etape i løbet startede med et seksmandsudbrud, som bestod af German Nicolas Tiviani (Unieuro Trevigiani), Ivar Slik (Monkey Town), Leonardo Canepa (GM Europa Ovini), Emil Vinjebo (Team Giant-Castelli), Martin Haring (Dukla Banska) og Nikodemus Holler (Bika Aid).

 

De første flade 121 kilometer af etapen forløb ganske uden dramatik. Da den sidste store stigning blev startet, angreb Holler fra bunden og satte de andre af. Han fik lov til at ligge alene i front indtil 9 kilometer til målstregen, hvor en 15-mandsgruppe kom kørende nede bagfra. Den bestod blandt andet af Bernal, men også Daniel Jaramillo (UnitedHealthcare) og Gabriel Reguero (Team Differdange).

 

Bedste dansker på etapen blev Christina Jewelry Kumas Jonas Nordkroggaard, som blev nummer 52, og han krydsede stregen lidt over 17 minutter efter vinderen Bernal, og han er dermed også bedste dansker i klassementet.

 

Emil Vinjebo var tilfreds med dagens præstation, og fortæller herunder om, hvordan han holdt sig fremme i starten for at komme afsted.

 

”Jeg prøvede at spare mig så godt som muligt, som det var svært. Alle var trætte til sidst, hvor vi stadig havde et par minutter til feltet. Jeg kører ret hurtigt væk med en anden på finalebjerget, da ingen af de andre kan holde på os,” forklarer Emil Vinjebo efter dagens etape.

 

Vinjebos dag i front var dog en stakket frist. Løbet blev overtaget af en kamp mellem klassementets førende ryttere, og derfor fandt Vinjebo sammen med store dele af de resterende felt sit eget tempo til mål.

 

”Jeg må så slippe med følgesvend og finde min egen rytme lidt efter. Jeg fik cirka ti kilometer i smertehelvede, inden jeg blev hentet af en stor gruppe, og efter det rullede jeg bare op. Marc Garby (sportsdirektør, red.) lå bag mig, og vi fik snakket og hygget lidt med fantastisk udsigt. Det var en hård, men rigtig god dag på kontoret,” afslutter Vinjebo.

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk