Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Trek Factory Racing

Den evige toer vil bryde forbandelsen

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

09.01.2016 kl. 10:03 af Tobias Munck Sørensen.

Giacomo Nizzolo nærer forhåbninger om, at han fremover kommer til at befinde sig mere i vinderens rolle, en tilfældet hidtil har været. Han drømmer om sejren i Milano-San Remo samt en etapesejr i Giro d’Italia, som indtil nu på nærmest utrolig vis ikke er kommet i hus.

Igennem de sidste par år har Peter Sagan ofte måttet finde sig i at se sig påklistret med prædikatet som den evige toer. Hans mange andenpladser er dog for intet at sammenligne med Giacomo Nizzolos resultater på WorldTouren i almindelighed og Giro d’Italia i særdeleshed.

 

Italieneren har således kørt en andenplads hjem på cykelsportens højeste niveau intet mindre end 14 gange. Til sammenligning har han kun en sejr på samme niveau, som daterer sig tilbage i 2012, hvor han snuppede en etape i Eneco Tour.

 

Hele syv af andenpladserne er kommet på etaper i Giro d’Italia, hvor han i 2014 blev nummer tre på samtlige af de tre etaper, som Nacer Bouhanni vandt. Da han endelig fandt nøglen til at slå franskmanden på sidste etape, måtte han i stedet kapitulere over for Luka Mezgec. Sidste år tilføjede han yderligere to andenpladser efter Sacha Modolo, men han kunne dog trøste sig med pointtrøjen.

 

I forbindelse med lanceringen af hans personlige website angav han denne sæsons mål, og et af dem er ikke overraskende at ændre det uheldige billede, der tegner sig, og i stedet begynde at vinde noget mere.

 

”I år ønsker jeg at vinde. Jeg føler, at jeg har gennemgået den sidste del af udviklingen af min fysiske modning, og jeg er vokset meget som person og atlet. I Tre Valli Varesine kunne jeg mærke, at jeg var mere modstandsdygtig på stigninger end tidligere, og i Vattenfall Cyclassics og GP Plouay var følelsen også bedre end normalt,” fortæller han.

 

Brostensklassikere er drømme - Milano-San Remo er mål

Som tidligere fortalt er forårsklassikerne Nizzolos ultimative mål i karrieren, og han mener selv, at han er som skabt til den type cykelløb, som disse gerne byder på. Han benævner dog endnu ikke succes i brostensklassikerne som konkrete mål, men er i stedet forhippet på endelig at bryde forbandelsen i Giro d’Italia samt at have en fremtrædende rolle i Milano-San Remo.

 

”Det er ikke brostenene i sig selv, der fascinerer mig, det er måden, de løb bliver kørt på. Jeg elsker, når jeg konkurrerer og ønsker altid at være den bedste, hvilket motiverer mig hver eneste dag. Vores hold har ikke brostensklassikerne integreret i kulturen, men vi har dygtige ryttere, som jeg kan lære af.”

 

”Som mine største mål vil jeg dog nævne Milano-San Remo, som jeg vægter højere end verdensmesterskaberne, og så endelig at vinde en etapesejr i Giroen,” fortæller Nizzolo, der også ville hilse Vincenzo Nibalis eventuelle ankomst til Trek-Segafredo efter denne sæson særdeles velkommen.

 

LØRDAG

Vis valgte

FREDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk