Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Dennis skuffet over misset sejr
21. January 2016 af Benjamin M. LillelundFoto: Tim De Waele/TDW Sport

Rohan Dennis er ikke helt fornøjet over at blive slået af Simon Gerrans i spurten i Tour Down Under. 

Da spurten skulle afgøres på tredje etape af Tour Down Under så det unægteligt ud til, at Rohan Dennis kunne spurte sig til etapesejren, men på de sidste meter overhalede Simon Gerrans indenom og tog sejren i stedet. Det ærgrer Dennis sig naturligvis over.

 

”Det er lidt skuffende. Jeg troede, jeg kørte en god spurt, men man kan ikke tage noget fra Gerrans. Han har klasse,” siger Rohan Dennis om at blive slået af Simon Gerrans.

 

”Han (Gerrans, red.) har ikke vundet Liège-Bastogne-Liège, vundet Tour de France-etaper og slået ryttere som Peter Sagan for ingenting. Jeg må virkelig tage hatten af for ham.”

 

Sidste års samlede vinder af Tour Down Under har nu et par dage til at forberede sig på nøgleetapen, som har afslutning op ad berømte Willunga Hill.

 

”Corkscrew (en stigning på nattens etape, red.) handler kun om, hvem det er den bedste klatrer, tror jeg, men på Willunga kommer taktikken også ind i spillet. Der er en lavere stigningsprocent, så man kan trække i en større gear, og det hjælper større ryttere som jeg selv,” forklarer Dennis.  

 

Rohan Dennis er på tredjepladsen i klassementet, hvor han er fem sekunder efter førertrøjen Simon Gerrans. 

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017