Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Dimension Data vil forsvare Cavendish’ sejr
02. February 2016 af Christian KjærFoto: Etixx-QuickStep / Tim De Waele

Det næste løb på kalenderen for Team Dimension Data for Qhubeka er Dubai Tour. Det fire-dage-lange løb begynder i morgen og slutter på lørdag. Mark Cavendish er forsvarende mester, og den titel vil de prøve på at forsvare, forklarer holdkammerat.

Da den forsvarende mester, Mark Cavendish, stiller til start i Dubai Tour, får han selskab af et stærkt mandskab. Holdet går efter at hjælpe rytteren fra Isle of Man, så han kan gentage sin triumf. Mark Cavendish’ holdkammerat og ven fortæller også, at der er pres på dem.

 

”Selvfølgelig er vores mål at vinde igen. Presset er på os, især fordi at vi har Renshaw og Cavendish på holdkortet. Det betyder dog ikke, at det bliver let for os,” forklarer Bernhard Eisel i en pressemeddelse.

 

Ruten er ændret lidt i forhold til sidste år. Der er kommet lidt færre bakker på, og det gør, at flere tror, at det bliver en sprinter, som løber af med sejren. Dette er en fordel for Cavendish, selvom holdet måske ikke helt er sammenkørt endnu.

 

”Han har en god chance, og jeg tror de ændringer, de har lavet på ruten, gør, at det bliver en sprinter, som vinder løbet. Det er stadig starten på sæsonen, så det kræver nok lidt tid, inden vi arbejder perfekt sammen, siger østrigeren.

 

Team Dimension Datas hold til Dubai Tour består af Matt Brammeier, Nic Dougail, Daniel Teklehaimanot, Bernhard Eisel, Mark Cavendish, Matnael Berhane, Mark Renshaw og Songezo Jim.

 

DU KAN FØLGE DUBAI TOUR LIVE PÅ FELTET.DK I MORGEN FRA KLOKKEN 10.15.

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017