Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

Dobbelt schweizisk mester til Virtu Pro-Véloconcept Women

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

09.12.2016 kl. 10:45 af Anton Kjøller Alexandersen.

Det ambitiøse danske damehold har skrevet kontrakt med en dobbelt schweizisk mester. Doris Schweizer skal i fremtiden jagte resultater hos Virtu Pro-Véloconcept Women. 

Doris Schweizer er både schweizisk mester i linjeløb og enkeltstart, og i næste sæson skal hun køre på det danske hold Team Virtu Pro-Véloconcept Women. Det bekræfter holdet i en pressemeddelelse.

 

I denne sæson vandt 27-årige Doris Schweizer for anden gang både det schweiziske mesterskab i enkeltstart og linjeløbet. Hun snuppede også en etapesejr i Tour Cycliste Féminin Internationales de l’Ardéche, mens hun sluttede som nummer 14 i kvindecyklingens største etapeløb, Giro d’Italia Internazionale Femminile. Og især resultatet i Italien har givet mod på mere.

 

”Jeg viste mit potentiale i dette års Giro, da jeg sluttede på en 14. plads uden at have meget støtte. Jeg har altid drømt om at køre i den lyserøde førertrøje, og jeg vil jagte den drøm næste år. Holdet er helt sikkert det rigtige sted for mig at være, og selvom det ikke er realistisk at vinde Giro’en allerede næste år, så øjner jeg at køre i top 5 og vinde en etapesejr,” siger Doris Schweizer i en pressemeddelelse.

 

Og den dobbelt schweiziske mester er meget begejstret for skiftet, så hun fremover skal køre i Virtu Pro-Véloconcepts Womens dragt.

 

”At sige at jeg er super glad for at blive en del af holdet er en underdrivelse. Lige nu kan jeg ikke finde ord for, hvor glad jeg er,” lyder det fra Doris Schweizer.

 

Team Virtu Pro-Véloconcept Womens team manager, Bo Handberg Madsen, håber, at Doris Schweizer i næste sæson kan lægge endnu et niveau på.

 

”Doris er en fantastisk holdkammerat, og hun har altid været en trofast og loyal hjælper for sine holdkammerater. Hun er en sublim klatrer og en fantastisk god enkeltstartsrytter, og de egenskaber vil vi arbejde med at videreudvikle. Hun vil få chancen, når vi rammer de høje tinder som fx i Giroen,” fortæller Bo Handberg Madsen.

 

Med tilføjelsen af den schweiziske mester, er det danske hold nu oppe på 12 ryttere forud for 2017-sæsonen. Holdet består også af Christina Siggaard, Camilla Møllebro, Louise Norman Hansen, Jannie Sand, Carmen Small, Sara Mustonen, Sara Penton, Claudia Koster, Natalie Kerwin og Shani Bloch.

 

SENESTE

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk