Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

Dumoulin: Holdet tilbageholder mine planer

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

03.01.2016 kl. 22:00 af Tobias Slotsgaard.

Sidste års helt store positive overraskelse i Vueltaen, Tom Dumoulin, må ikke afsløre sine planer for 2016.

Han kæmpede og kæmpede det bedste han havde lært. Alle vidste, at Dumoulin kører en fremragende enkelstart og kører hæderligt opad. Men ingen havde regnet med, at han kunne kæmpe med om Vuelta-sejren lige til det sidste.

 

Men det kunne hollænderen, der fandt vej til mange hjerter blandt cykelfansene rundt om i verden. Trods sin størrelse gav han de små spaniere, italienere og alle andre kamp til stregen, selv på bjergetaper, hvor han endda slog selveste Chris Froome på en etape. 

 

“Først tænkte jeg, at det var virkelig trist, jeg ikke ville vinde endnu engang. Men så tænkte jeg, at jeg ville sætte alt på et bræt og give den alt, hvad den kunne trække. Det lykkedes heldigvis,” forklarer Dumoullin med tilbageblik på Vueltaen i et interview med De Limburger.

 

Præstationen har fået flere til at vise interesse for den lange hollænder i forbindelse med fremtidige Grand Tours. Ikke mindst fordi han klatrer bedre end før, men også fordi, at han kører meget hurtige end de fleste konkurrenter på enkelstarten. Med tre tidskørsler i 2016-udgaven af Giro d’Italia ligger det til højrebenet, at Dumoulin bør prøve kræfter med dette løb. Men selvom Dumoulin gerne ville fortælle om sine planer, kan han ikke, da holdet har givet ham mundkurv på.

 

“Jeg ser intet problem i at fortælle det, men jeg må ikke for mit hold. De vil vente med det til holdpræsentationen i næste uge i Brasilien,” fortæller Dumoulin.

 

Begrav stridsøksen

Dog er det slået fast, at OL bliver en stor satsning for Dumoulin. Til det direkte spørgsmål omkring Giroen må Dumoulin også smilende svare, at han har set ruten op til flere gange. 

 

Derudover han Dumoulin et stort ønske til det hollandske cykelforbund og ASO om at lægge stridsøkserne fra sig. Det vil få stor betydning for cykelsporten i Holland, da Tour-starten i Tyskland i 2017 ville kunne give mulighed for et visit i Dumoulins hjemland, Holland.

 

“Jeg håber det virkelig. Jeg kan forestille mig et par flade etaper i Tyskland og så en enkelstart i Limburg. Ja, hvorfor ikke?,” lyder det fra Dumoulin. 

 

Tom Doumulins bedste resultat i en Grand Tour er sidste års sjetteplads i Vueltaen efter at have kørt i førertrøjen i flere dage. Han løb dog tør for kræfter på sidste bjergetape, hvor Fabio Aru endte med at snuppe førstepladsen.

SENESTE

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk