Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Dyrt at være dansk mester i cross

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

20.02.2012 kl. 08:30 af Jesper Johannesen.

I går blev det sidste cykel cross løb i 2011/2012 sæsonen kørt, og dermed er det også naturligt at gøre status for Danmarks bedste cykel cross-rytter.

Der er ingen tvivl om, at den danske mester, Kenneth Hansen, har store ambitioner indenfor cykel cross. Tidligere har han fortalt til Feltet.dk, at han tror på, at han kan vinde VM medaljer på sigt.

 

”Jeg kan nu gøre status for den længste cross sæson nogensinde for mit vedkomne. Det hele startede i midten af september måned. Jeg har været i Belgien i alt 16 weekender, hvor jeg selv og en hjælper har kørt frem og tilbage. Ydermere også i Tjekkiet, Spanien og Frankrig og har kørt over 25.000 kilometer i vores varevogn. At komme hjem natten til mandag og så passe et fuldtidsjob inden afgang efterfølgende fredag, har både kostet mange penge og energi. Der er brugt 60-65.000 kroner til diesel hotel og forplejning. Men det har været det hele værd,” forklarer Kenneth Hansen til Feltet.dk.

 

Lagt procenter ovenpå

 

Danskeren kan også mærke, at han har udviklet sig i løbet af sæsonen, og han kan mærke, at der er blevet lagt procenter til i formen.

 

”Mit niveau er blevet løftet 2-3% yderlige i forhold til forrige sæson og mangler nu kun omkring 2-3% for at kører med helt fremme i løbene. Jeg har fået seks top-20 placering i GVA Trofee løbsserien, som rangerer lige under World Cup. Og det er altid de samme ryttere, som kører samme løb som jeg. Det har udviklet mig meget, fordi fejl bliver straffet prompte,” fastslår Kenneth Hansen, som allerede nu tænker fremad.

 

”Nu ser jeg fremad til næste cross sæson. I forberedelserne til denne sæson kørte jeg udelukkende MTB-licensløb. I mine næste forberedelser vil jeg også kører nogle A-løb på landevejen for at få lidt mere råstyrke i benene og kører mere intervalkørsel,” forklarer Kenneth Hansen.

 

En ting er dog formen, men økonomien skal også sikres i 2012. Kenneth Hansen skal også have færdiggjort sin læreplads.

 

”Økonomi skal også skaffes, fordi jeg stadigvæk må færdiggøre min lærerplads. Men med nu to danske mesterskaber i træk i rygsækken, så må der være sponsorer som vil hjælpe mig. Jeg konkurrer med ryttere, som er fuldtidsproffer og har alt udstyr, autocampere og hjælpere til rådighed. Så vi konkurrere ikke på lige vilkår, men det er omvendt med til at sætte mig ekstra op”, slutter Kenneth Hansen.

 

 

FREDAG

Vis valgte

TORSDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk