Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Etixx-QuickStep / Tim De Waele

Etixx-manager sur over Qatar-beskyldninger

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

09.02.2016 kl. 21:53 af Tobias Munck Sørensen.

Ikke overraskende har Etixx-QuickSteps manager, Patrick Lefevere, taget til genmæle oven på beskyldningerne om dårlig opførsel fra Tour of Qatars løbsorganisation. En opførsel, der angiveligt skulle ligge som årsag til den manglende udtagelse af det store belgiske hold.

Da arrangørerne af Tour of Qatar i starten af december offentliggjorte hvilke hold, der skulle deltage i det qatarske løb, var det meget overraskende en liste uden Etixx-QuickStep, som ellers er fast bestanddel i løbet og endda har tegnet sig for den samlede sejr i otte ud af de seneste ti udgaver af løbet.

 

I weekenden kom det frem, at man mente, at Etixx-QuickStep ved en række lejligheder havde undladt at vise løbet respekt - blandt andet havde man forbrudt sig ved at være lang tid om at blive klar til podieceremonierne efter de enkelte etaper. Det har Patrick Lefevere - manageren for det belgiske hold - imidlertid ikke meget til overs for.

 

”De burde hellere koncentrere sig om at organisere deres løb. Finder du det måske normalt, at rytterne er nødt til at klæde om i vejsiden efter etaperne? I mange år har vi efterspurgt et telt, men der er åbenbart en forventning om, at rytterne skal eksponere sig selv over for publikummet. Og jeg finder det ikke mærkeligt, at rytterne ønsker at friske sig op, inden de skal på podiet,” lyder det i sure vendinger fra den belgiske manager i et interview med Het Nieuwsblad.

 

Et andet problem, som der spekuleredes i lå til grund for den manglende udtagelse, bestod i, at man ikke havde tænkt sig at udtage den firedobbelte vinder af løbet, Tom Boonen, oven på dennes styrt i Abu Dhabi Tour. I stedet ville man bringe Marcel Kittel, men tilbage i december var det ikke sikkert, at dette ville resultere i noget spektakulært. Arrangørerne har dog aldrig medgivet at disse spekulationer har haft indflydelse på deres beslutning.

 

Afslutningsvist lader Lefevere skinne igennem, at det bestemt ikke er sikkert, at man ønsker at tage i mod en eventuel invitation, skulle den komme, til 2017-udgaven af løbet.

 

”Vi får se. Vi vil ikke bruge mere tid på dem end nødvendigt,” siger Lefevere og afviser dermed ikke fuldstændigt en fremtidig deltagelse i løbet, der med sin megen sidevindskørsel er en nærmest ideel optakt til forårsklassikerne, som altid er et gigantisk mål for det belgiske mandskab.

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

MANDAG

Vis valgte

SENESTE: OPTAKTER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE KONTI-HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet
 

Der er pt. ingen aktive salgsannoncer i vores brugtmarked.

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk