Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Etixx med stærk trup til Mallorca
26. January 2016 af Anders AskholtFoto:Foto: Etixx-QuickStep / Tim De Waele

Den 28. til 31. januar køres der fire endagsløb der samles under en titel i form af "Challenge Mallorca". At løbene er endagsløb betyder at der må skiftes ud i truppen undervejs. Med til Mallorca har det belgiske hold Etixx-Quick-Step 11 ryttere, som de kan vælge imellem.

Med fire løb på fire dage er der masser at se frem til, når der den 28. januar skydes gang i Challenge Mallorca på solskinsøen. På programmet er to umiddelbare sprinterafslutninger, mens de to andre tilbyder en mulighed for klatrerne og puncheursne til at vise sig frem.

 

Det belgiske storhold Etixx-Quick-Steps trup bærer også præg af at det er blandede udfordringer der venter i det spanske. Med sig har de blandt andet sidste års gennembrud Julian Alaphilippe, Gianluca Brambilla, Zdenek Stybar, Gianni Meersman og Niki Terpstra. Den 45-årige sportsdirektør Tom Steels, der i sin aktive karriere vandt tre gange på Mallorca, er med og han ser frem til at rytterne kan få sig prøvet af.

 

"De her første løb vil vise hvordan det hele går, og selvom man selvfølgelig skal være konkurrencedygtig behøver man ikke være på 100 %. Selvfølgelig vil alle gerne vinde fra sæsonens start, men vi putter ikke så meget pres på vores ryttere her," fortæller Steels i en pressemeddelse udsendt af holdet.

 

Yngste mand debuterer

Laurens De Plus er også med i truppen der tager til Mallorca og han skal gøre sin debut på den professionelle scene i dette løb. Som yngste mand på WorldTouren med sine 20 år er det en spændt debutant der tager hul på 2016-sæsonen.

 

"Jeg må sige, at jeg næsten ikke kan vente med at bære min Etixx-Quick-Step trøje i et løb. Jeg er lidt nervøs, men de ældre ryttere har været super flinke mod mig, og har givet mig mange råd og tips som har gjort mig mere afslappet," fortæller den 20-årige debutant.

 

Etixx-Quick-Steps trup til Challenge Mallorca

Julian Alaphilippe 
Maxime Bouet 
Gianluca Brambilla 
Laurens De Plus 
Iljo Keisse 
Yves Lampaert 
Gianni Meersman 
Zdenek Stybar 
Niki Terpstra 
Matteo Trentin
Julien Vermote

Test: Assos bibshorts og jersey
Udstyr og test
18.08 2017
Vuelta a Espana: Favoritten
Landevej
18.08 2017
Vuelta a Espana: Outsiderne
Landevej
18.08 2017
Transferliste 2017-2018
Landevej
18.08 2017